Bursa Gürsuda eğitim almak istiyorum.
Moderatör: Moderatör Ekibi
- takyonxxx
- Ad Soyad: Türkay Biliyor
- :
- Aldığı Beğeni: 21 / 0
- Pilot Menüsü:
Bursa Gürsuda eğitim almak istiyorum.
Bursa Gürsuda eğitim veriliyor mu?
- takyonxxx
- Ad Soyad: Türkay Biliyor
- :
- Aldığı Beğeni: 21 / 0
- Pilot Menüsü:
2004 YILINDAN İTİBAREN YAMAÇ PARAŞÜTÜ BAŞLANGIÇ EĞİTİMİ VERMEKTE OLAN KULÜBÜMÜZ BUGÜNE KADAR 200 ÖĞRENCİYE BAŞLANGIÇ EĞİTİMİ VERMİŞTİR.
YAMAÇ PARAŞÜTÜ BAŞLANGIÇ EĞİTİMLERİ 6 SAAT TEORİK
8 HAFTA PRATİK OLARAK VERİLMEKTEDİR.
PRATİK EĞİTİMLER KULÜBÜMÜZE AİT ÜÇ DEĞİŞİK TEPEDE YAPTIRILMAKTADIR.
BAŞVURU:
Gürsu Bel.: 02243715047
Recep EROL: 05442786407
EĞİTMENLER:
AHMET YAĞCI
ŞENGÜL ÖZKAN
TAHİR YÜZGÜLEÇ
İBRAHİM BOLULU
Yukarıdaki yazıyı http://www.gurhavk.com sitesinden aldım ve sorumlu arkadaşla konuştum
9 hafta eğitim sürüyor, yağmu ve kar yağmadığı sürece
1 hafta teorik, 8 hafta pratik başlangıç seviyesi eğitim.
250 YTL peşin 200 Ytl sonra olmak üzere 450YTL imiş
Buraya yakın arkadaşlar için süper bir olanak, ben de ilk fırsatta eğitime gidicem.
Baş vuruyu gürsu belediyesine yapıyorsunuz. Recep bey ilgileniyor.
YAMAÇ PARAŞÜTÜ BAŞLANGIÇ EĞİTİMLERİ 6 SAAT TEORİK
8 HAFTA PRATİK OLARAK VERİLMEKTEDİR.
PRATİK EĞİTİMLER KULÜBÜMÜZE AİT ÜÇ DEĞİŞİK TEPEDE YAPTIRILMAKTADIR.
BAŞVURU:
Gürsu Bel.: 02243715047
Recep EROL: 05442786407
EĞİTMENLER:
AHMET YAĞCI
ŞENGÜL ÖZKAN
TAHİR YÜZGÜLEÇ
İBRAHİM BOLULU
Yukarıdaki yazıyı http://www.gurhavk.com sitesinden aldım ve sorumlu arkadaşla konuştum
9 hafta eğitim sürüyor, yağmu ve kar yağmadığı sürece
1 hafta teorik, 8 hafta pratik başlangıç seviyesi eğitim.
250 YTL peşin 200 Ytl sonra olmak üzere 450YTL imiş
Buraya yakın arkadaşlar için süper bir olanak, ben de ilk fırsatta eğitime gidicem.
Baş vuruyu gürsu belediyesine yapıyorsunuz. Recep bey ilgileniyor.
- cribrogeneria
- Ad Soyad: Onur Şimşek
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
- Aviator
- Ad Soyad: R. Özay Zorlu
- :
- Aldığı Beğeni: 6 / 0
- Pilot Menüsü:
Merhabalar,
Recep bey sanırım bizi unutmuş olmalı veya bilmiyor da olabilir.
İnternet sitemizde de bulabileceginiz detaylari burada da paylasmak isterim:
Venus Air Sports olarak Yamaçparaşütü eğitimlerimiz 3 seviye olarak verilmektedir:
1-Öğrenci Pilot Eğitimi
2-Klüp Pilotu Eğitimi
3-Pilot Eğitimi
Bu egitimlerimiz: Bursa cevresinde , irtifasi 50 ila 1000m arasında
degisen 9 ayri noktada verilmektedir.
Eğtimenlerimizin Kariyer & Tecrübeleri:
R. Özay ZORLU: 10 yıl uçuş tecrubesi , XC Pilotu , FAİ lisanslı Yarışma Pilotu , Eğitmen Pilot. Ulusal ve Uluslararası Yarışma Tecrubesi. 2005 Yamasut Open B Kategori 1. ligi , Axisparagliders Turkiye Distrubitoru , Skyline ve Digifly Turkiye Temsilcisi
İsmail Kurt: 9 Yıl uçuş tecrübesi , 8 yil Eğitmen Pilotluk(2005-2006) Gurkud Kurucusu ve Eğitmeni , Tandem Pilotluğu , Paramotor Pilotluğu
Yamaçparaşütü Eğitimleri yanında Turkiye çapında A dan Z ye tum Yamacparasutu ekipmanlari satışı da firmamız tarafından yapılmaktadır.
10 Yillik tecrube ve birikimlerimizi yeni pilot adayları ile paylaşmak istiyoruz..
Eğitim programları ve programlar içerisindeki eğitim detaylarını ve sürelerini internet sitemizde görebilirsiniz.
Görüşmek üzere..
Venus Air Sports
www.axis-turkey.com
Recep bey sanırım bizi unutmuş olmalı veya bilmiyor da olabilir.
İnternet sitemizde de bulabileceginiz detaylari burada da paylasmak isterim:
Venus Air Sports olarak Yamaçparaşütü eğitimlerimiz 3 seviye olarak verilmektedir:
1-Öğrenci Pilot Eğitimi
2-Klüp Pilotu Eğitimi
3-Pilot Eğitimi
Bu egitimlerimiz: Bursa cevresinde , irtifasi 50 ila 1000m arasında
degisen 9 ayri noktada verilmektedir.
Eğtimenlerimizin Kariyer & Tecrübeleri:
R. Özay ZORLU: 10 yıl uçuş tecrubesi , XC Pilotu , FAİ lisanslı Yarışma Pilotu , Eğitmen Pilot. Ulusal ve Uluslararası Yarışma Tecrubesi. 2005 Yamasut Open B Kategori 1. ligi , Axisparagliders Turkiye Distrubitoru , Skyline ve Digifly Turkiye Temsilcisi
İsmail Kurt: 9 Yıl uçuş tecrübesi , 8 yil Eğitmen Pilotluk(2005-2006) Gurkud Kurucusu ve Eğitmeni , Tandem Pilotluğu , Paramotor Pilotluğu
Yamaçparaşütü Eğitimleri yanında Turkiye çapında A dan Z ye tum Yamacparasutu ekipmanlari satışı da firmamız tarafından yapılmaktadır.
10 Yillik tecrube ve birikimlerimizi yeni pilot adayları ile paylaşmak istiyoruz..
Eğitim programları ve programlar içerisindeki eğitim detaylarını ve sürelerini internet sitemizde görebilirsiniz.
Görüşmek üzere..
Venus Air Sports
www.axis-turkey.com
- daglar72
- Ad Soyad: Abdullah Acar
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Recep EROL demişki; Gürhavk veya Teamstratus farketmez Bursada bu işi adam gibi yapan sadece iki grup var zaten. Havacılığa gönül vermiş bu işi gerçekten severek yapacak herkeze kapılarımız sonuna kadar açık. Teamstratus'a selamlar.
RECEP EROL 0 544 278 64 07
Gerçekten bende katılıyorum her iki gurubun eğitmenleri çok samimi ve cana yakın insanlar öğrencileri ile diologları arkadaş düzeyinde pırıl pırıl insanlar bursanın yüz akları,yinede kararı öğrencinin kendisi vericek
RECEP EROL 0 544 278 64 07
Gerçekten bende katılıyorum her iki gurubun eğitmenleri çok samimi ve cana yakın insanlar öğrencileri ile diologları arkadaş düzeyinde pırıl pırıl insanlar bursanın yüz akları,yinede kararı öğrencinin kendisi vericek
- Aviator
- Ad Soyad: R. Özay Zorlu
- :
- Aldığı Beğeni: 6 / 0
- Pilot Menüsü:
Tekrar Merhabalar,
Yukarıda ifade edilen tüm düşüncelerden de görüldüğü üzere Bursa'da eğitim veren 3 grup bulunmaktadir. Tükay beyin yaptığı alıntıda da ifade edildiği gibi: şu an Venus Air Sports Eğitmeni olan İsmail Kurt , Gürhavk çatısı altında Erol beyin ve şu anki kadrosunun da içerisinde olduğu 200'e yakın pilot yetiştirmiştir.
Egitim almak isteyen gonullulerin de, ucus tecrubesi , egitim tecrubesi , pilotaj kabiliyeti kriterlerini dikkate alarak secim yapmaları gerektiği , havaciliğin 100 yılı aşkın tarihinde tecrübe edilerek belirlenmiş bir kuraldır.
Bu bağlamda sevgili Recep Erol kendi gruplarının eğitmenlerinin tecrübelerini bizim yukarida belirttiğimiz şekilde belirtirlerse tum pilot adayları da rahatlıkla değerlendirebilir ve seçimlerini yapabilirler.
Görüşmek üzere..
Venus Air Sports
www.axis-turkey.com
Yukarıda ifade edilen tüm düşüncelerden de görüldüğü üzere Bursa'da eğitim veren 3 grup bulunmaktadir. Tükay beyin yaptığı alıntıda da ifade edildiği gibi: şu an Venus Air Sports Eğitmeni olan İsmail Kurt , Gürhavk çatısı altında Erol beyin ve şu anki kadrosunun da içerisinde olduğu 200'e yakın pilot yetiştirmiştir.
Egitim almak isteyen gonullulerin de, ucus tecrubesi , egitim tecrubesi , pilotaj kabiliyeti kriterlerini dikkate alarak secim yapmaları gerektiği , havaciliğin 100 yılı aşkın tarihinde tecrübe edilerek belirlenmiş bir kuraldır.
Bu bağlamda sevgili Recep Erol kendi gruplarının eğitmenlerinin tecrübelerini bizim yukarida belirttiğimiz şekilde belirtirlerse tum pilot adayları da rahatlıkla değerlendirebilir ve seçimlerini yapabilirler.
Görüşmek üzere..
Venus Air Sports
www.axis-turkey.com
Özay kardeş seni uzun zamandır göremiyorum. Gürsuya geldiğinde çayımızı içmeye beklerim. Bursa'da pilot sayısının çoğalması bizim işimize yarar. Sonuçta bizim Gürsu Belediyesi olarak yaptığımız tirilyonluk yatırımlar hep sporcular içindir. Özay sen benim ilk tanıdığım tecrübeli pilotlardan birisin seni severim. Görüşmek üzere...