Yeni baslayanlara egitici bir Video
Moderatör: Moderatör Ekibi
- Seher25
- Ad Soyad: Tenzile Gonuleri
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
Yeni baslayanlara egitici bir Video
Yeni baslayanlara egitici bir Video ekliyorum dili Almanca ama belki bir kac seyretmede fayda olabilir. Cekilen yer Isvicre.
Iyi seyirler
http://www.youtube.com/watch?v=rT1dXvT7 ... re=related
Iyi seyirler
http://www.youtube.com/watch?v=rT1dXvT7 ... re=related
- derajan
- Ad Soyad: Yusuf Biçer
- Aldığı Beğeni: 2 / 2
- Pilot Menüsü:
yöntem DNS ayarlarını yapılandırmaktır.
başlat/denetim masası/ağ bağlantıları/yerel ağ bağlantısı sağ tıklayıp özellikler diyelim,
açılan pencereden "internet protokolü sürüm 4(TCP/İPv4)" seçeneğine çift tıklayarak
yine açılan pencerede aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan seçeneğini işaretleyip
tercih edilen dns sunucusu--> 208.67.222.222
diğer dns sunucusu-->208.67.220.200
veya
tercih edilen dns sunucusu--> 004.002.002.001
diğer dns sunucusu-->004.002.002.004
değerlerini girdikten sonra tamam deyip bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.
artık birdaha ki formata kadar hiçbir site için bize engel kalmıyor.
alıntıdır...
başlat/denetim masası/ağ bağlantıları/yerel ağ bağlantısı sağ tıklayıp özellikler diyelim,
açılan pencereden "internet protokolü sürüm 4(TCP/İPv4)" seçeneğine çift tıklayarak
yine açılan pencerede aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan seçeneğini işaretleyip
tercih edilen dns sunucusu--> 208.67.222.222
diğer dns sunucusu-->208.67.220.200
veya
tercih edilen dns sunucusu--> 004.002.002.001
diğer dns sunucusu-->004.002.002.004
değerlerini girdikten sonra tamam deyip bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.
artık birdaha ki formata kadar hiçbir site için bize engel kalmıyor.
alıntıdır...
- parapraksi
- Ad Soyad: Barış Samancı
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Türkiye de eğitim
Öncelikli olarak hemen şunu belirtmek istiyorum; kesinlikle yabancı hayranı birisi değilim, ama videoyu izledikten sonra sormak istediğim konu şu; Türkiyede de eğitim bu videoda ki gibi hassasiyetle yapılıyormu, yada sizler bir sıralama yapacak olsanız güvenliğe en üst düzeyde önem veren eğitim merkezleri konusunda nasıl bir sıralama yaparsınız. dijital bazı aletlerle iplerde ölçüm yapılıyor, bu her eğitim merkezindeki standart prosedür mü? Bunları soruyorum çünkü üniversitedeyken havacılık klübü sayesinde tanıştığım yamaçparaşütü sporuyla daha fazla ilgilenmek istiyorum. Bunu da güvenli ve iyi bir eğitim merkezi ile yapmak istiyorum. Ama bazen forumlarda deneyimli pilot arkadaşların kazalar, yorumlar ve terminoloji ve önerileri konularındaki tartışmalarını ve farklılıklarını okuyunca biraz ürperiyorum, açıkcası benim gibi bu işin çok çok başında olan diğer arkadaşlarında ürperdiğini düşünüyorum. Medyada çıkan kaza haberleri ya da "çakılma" , "ters rüzgar" gibi bu spora zarar veren kelimelerden değil (çünkü bunun doğrusunu okuyarak anlayabiliyorum), ama forum sayfasında bu spora yıllarını vermiş pilotların çok önemli konularda teori ayrılığına düşmeleri beni daha çok korkutuyor.
Herkeze kazasız uçuşlar diliyorum
Saygılarımla Barış
Herkeze kazasız uçuşlar diliyorum
Saygılarımla Barış
- SENERARSLAN
- Ad Soyad: Sener Arslan
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
eğitim şart...
En son SENERARSLAN tarafından 11.06.2008, 22:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- FreeX
- Ad Soyad: Fırat Atamer
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Youtube de DNS ayarları ile uğraşmamak adına yada uğraşmak isteyipde bilgi eksikliği olduğu için ayar yapamayıp Youtube ye giremeyen arkadaşlarımız için http://www.antisansur.com/ sitesindeki küçük bir program bütün sorunlarınızı çözüyor. İndirdiğiniz dosyayı virüs taramasından geçirmeden kurmayın.