WOODY VALLEY harnesler ve aksesuarlar stoklarımızda
Moderatörler: Moderatör Ekibi, İlan Kontrol Ekibi
- İstanbul Hava Sporları
- Ad Soyad: Polat Kemal Akyüz
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
WOODY VALLEY harnesler ve aksesuarlar stoklarımızda
Herkese Selam,
Uzun bir aradan sonra dünyanın en başarılı harnes üreticisi Woody Valley'in harnesleri stoklarımızdadır. Bunun yanında ihtiyaç olduğunda bulunamayan bir çok aksesuar da stoklarda mevcuttur. Stoklar sınırlıdır, mevcut olanlar ve fiyatları aşağıdaki gibidir, tüm fiyatlara KDV dahildir. En kısa zamanda güncel fotoğraf ve detaylı bilgileri web sitesine yükleyeceğim oradan da takip edebilirsiniz.
www.yamacparasutu.org
HARNESLER
Velvet 2 kırmızı L 525 Euro
Velvet 2 turkuaz L
Velvet 2 turkuaz XL
Velvet 2 T-lock M kırımızı 540 Euro
Velvet 2 T-lock L kırmızı
Velvet 2 T-lock XL kırmızı
Exence M kırmızı 450 Euro
Exence L kırmızı
Passenger (Airbag'li yolcu harnesi) 320 Euro
AKSESUARLAR
WW Kokpit --- 55 Euro
WW Kokpit konteynır (yedek bölmeli) --- 70 Euro
WW Navlaka --- 20 Euro
WW Relax bar --- 45 Euro
WW Solo arabağı --- 25 Euro
WW Tandem ara bağı (240 cm) --- 45 Euro
Karabinalar
Camp-Para Twistlock Evo --- 25 Euro
Camp-Para Paralel 2250 kg --- 25 Euro
Austria Alpine Delta çelik --- 30 Euro
Finsterwalder Pin-Lock --- 30 Euro
Yedek karabinaları
Yedek arabağı halkası 8 mm (neopren kaplı) --- 8 Euro
Yedek askı halkası 6mm (alt 44mm, üst 25 mm)--- 6 Euro
Yedek askı halkası 6mm (alt 44mm, üst 25 mm) Inox --- 12 Euro
Yedek askı halkası 6mm (alt ve üst 25 mm)--- 5 Euro
Üçgen askı halkası 6 mm --- 5 Euro
Hız sistemi (speed) karabinaları
Vidalı mini karabina 3mm --- 3 Euro
Finsterwalder kanca --- 3 Euro
Finsterwalder 3 delikli kanca (ip uzunluğunu havada bile ayarlamanızı sağlar) --- 5 Euro
Tatlı konun,
Polat Kemal Akyüz
DRAGON FLY
İstanbul Hava Sporları
[email protected]
0 535 460 30 37
www.yamacparasutu.org
FB Sayfa: facebook/yamacparasutuegitimi
Twitter: ypegitimi
Kodaman sokak Esen Ap No: 129/16 Nişantaşı, İSTANBUL[/b]
Uzun bir aradan sonra dünyanın en başarılı harnes üreticisi Woody Valley'in harnesleri stoklarımızdadır. Bunun yanında ihtiyaç olduğunda bulunamayan bir çok aksesuar da stoklarda mevcuttur. Stoklar sınırlıdır, mevcut olanlar ve fiyatları aşağıdaki gibidir, tüm fiyatlara KDV dahildir. En kısa zamanda güncel fotoğraf ve detaylı bilgileri web sitesine yükleyeceğim oradan da takip edebilirsiniz.
www.yamacparasutu.org
HARNESLER
Velvet 2 kırmızı L 525 Euro
Velvet 2 turkuaz L
Velvet 2 turkuaz XL
Velvet 2 T-lock M kırımızı 540 Euro
Velvet 2 T-lock L kırmızı
Velvet 2 T-lock XL kırmızı
Exence M kırmızı 450 Euro
Exence L kırmızı
Passenger (Airbag'li yolcu harnesi) 320 Euro
AKSESUARLAR
WW Kokpit --- 55 Euro
WW Kokpit konteynır (yedek bölmeli) --- 70 Euro
WW Navlaka --- 20 Euro
WW Relax bar --- 45 Euro
WW Solo arabağı --- 25 Euro
WW Tandem ara bağı (240 cm) --- 45 Euro
Karabinalar
Camp-Para Twistlock Evo --- 25 Euro
Camp-Para Paralel 2250 kg --- 25 Euro
Austria Alpine Delta çelik --- 30 Euro
Finsterwalder Pin-Lock --- 30 Euro
Yedek karabinaları
Yedek arabağı halkası 8 mm (neopren kaplı) --- 8 Euro
Yedek askı halkası 6mm (alt 44mm, üst 25 mm)--- 6 Euro
Yedek askı halkası 6mm (alt 44mm, üst 25 mm) Inox --- 12 Euro
Yedek askı halkası 6mm (alt ve üst 25 mm)--- 5 Euro
Üçgen askı halkası 6 mm --- 5 Euro
Hız sistemi (speed) karabinaları
Vidalı mini karabina 3mm --- 3 Euro
Finsterwalder kanca --- 3 Euro
Finsterwalder 3 delikli kanca (ip uzunluğunu havada bile ayarlamanızı sağlar) --- 5 Euro
Tatlı konun,
Polat Kemal Akyüz
DRAGON FLY
İstanbul Hava Sporları
[email protected]
0 535 460 30 37
www.yamacparasutu.org
FB Sayfa: facebook/yamacparasutuegitimi
Twitter: ypegitimi
Kodaman sokak Esen Ap No: 129/16 Nişantaşı, İSTANBUL[/b]
- İstanbul Hava Sporları
- :
- Pilot Menüsü:
Fotoğraftaki gibi (umarım yüklemeyi becermişimdir) 3 deliği var ipi üçüncü delikten geçirdikten sonra kilit için birinci ve ikinci delik arasındaki ipin altından geçirmek gerekiyor.
- Dosya ekleri
-
- kanca.png (5.31 KiB) 11427 kere görüntülendi
-
- 3'lü hız sistemi kancası
- 3lü kanca.png (3.97 KiB) 11427 kere görüntülendi
- İstanbul Hava Sporları
- :
- Pilot Menüsü:
Selam Murat abi,
En kısa zamanda bağlama tekniğinin fotoğrafını eklerim, şu an hali hazırda mevcut değil. Aşağıda karabinaların çekerleri ve beraber fotoları mevcut. Bununla beraber, Velvet2 ve Exence katalog'tan bazı sayfalar ekledim, arzu edene tüm kataloğu yollayabilirim.
Karabinalar
Camp-Para Twistlock Evo --- 2000 kg
Daha önceki versiyonuna göre daha ince daha hafif ve döner kilit sistemi yukarı doğru hareketleniyor. Woody Valley'in uzun zamandır harneslerinde kullandığı Camp-Para karabinalardan bahsediyorum, çoğunlukla altın rengindeydi. Yeni versiyonda kilidin aşağı değil yukarı doğru hareket etmesi büyük kolaylık sağlıyor, twist-lock karabinaları kullananlar bilir zaman zaman kilit kolona dayandığı için kolay açılmaz özellikle rüzgarlı havalarda kanada bağlanmada çok sıkıntı olur, yeni versiyonda kilidin yukarı hareketlenmesi bu sıkıntının önüne geçiyor.
Finsterwalder Pin-Lock çelik --- 2500 kg
Pinlock karabina harnesten çabuk çözülmeniz gerektiği durumlarda kolaylık sağlıyor, 80 gr olması sayesinde de standart çelik karabinalara göre bir çiftte 100-120 kg ağırlıktan kurtuluyorsunuz. Bunun yanında dayanıklılığını yitirmesi 425 kg ile ölçülüyor (diğerlerinde 50-70 kg'dir).
Camp-Para Paralel --- 2250 kg
Austria Alpine Delta çelik --- 3200 kg
Yedek karabinaları Yedek arabağı halkası 8 mm (neopren kaplı) --- 3200 kg
Yedek askı halkası 6mm (alt 44mm, üst 25 mm)--- 1250 kg
Yedek askı halkası 6mm (alt 44mm, üst 25 mm) Inox --- 1250 kg
Yedek askı halkası 6mm (alt ve üst 25 mm)--- 1250 kg
Üçgen askı halkası 6 mm --- 1250 kg
En kısa zamanda bağlama tekniğinin fotoğrafını eklerim, şu an hali hazırda mevcut değil. Aşağıda karabinaların çekerleri ve beraber fotoları mevcut. Bununla beraber, Velvet2 ve Exence katalog'tan bazı sayfalar ekledim, arzu edene tüm kataloğu yollayabilirim.
Karabinalar
Camp-Para Twistlock Evo --- 2000 kg
Daha önceki versiyonuna göre daha ince daha hafif ve döner kilit sistemi yukarı doğru hareketleniyor. Woody Valley'in uzun zamandır harneslerinde kullandığı Camp-Para karabinalardan bahsediyorum, çoğunlukla altın rengindeydi. Yeni versiyonda kilidin aşağı değil yukarı doğru hareket etmesi büyük kolaylık sağlıyor, twist-lock karabinaları kullananlar bilir zaman zaman kilit kolona dayandığı için kolay açılmaz özellikle rüzgarlı havalarda kanada bağlanmada çok sıkıntı olur, yeni versiyonda kilidin yukarı hareketlenmesi bu sıkıntının önüne geçiyor.
Finsterwalder Pin-Lock çelik --- 2500 kg
Pinlock karabina harnesten çabuk çözülmeniz gerektiği durumlarda kolaylık sağlıyor, 80 gr olması sayesinde de standart çelik karabinalara göre bir çiftte 100-120 kg ağırlıktan kurtuluyorsunuz. Bunun yanında dayanıklılığını yitirmesi 425 kg ile ölçülüyor (diğerlerinde 50-70 kg'dir).
Camp-Para Paralel --- 2250 kg
Austria Alpine Delta çelik --- 3200 kg
Yedek karabinaları Yedek arabağı halkası 8 mm (neopren kaplı) --- 3200 kg
Yedek askı halkası 6mm (alt 44mm, üst 25 mm)--- 1250 kg
Yedek askı halkası 6mm (alt 44mm, üst 25 mm) Inox --- 1250 kg
Yedek askı halkası 6mm (alt ve üst 25 mm)--- 1250 kg
Üçgen askı halkası 6 mm --- 1250 kg
- reklamınız uçuyor
- Ad Soyad: Veli Sevgen
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
- reklamınız uçuyor
- Ad Soyad: Veli Sevgen
- Pilot Menüsü:
- İstanbul Hava Sporları
- :
- Pilot Menüsü:
Hoppala ikinci el malzeme bölümüne niye koyayım anlamadım
8 mm neopren kaplı yedek karabinalarını ayırdım.
Stokta kalan harnesler
1 adet Velvet2 L T-lock kırmızı/siyah
1 adet Velvet2 XL T-lock kırmızı/siyah
1 adet Passenger Get-up sistem
Listedeki aksesuarların hepsinden stokta mevcuttur.
Teşekkürler
Her daim tatlı konun
8 mm neopren kaplı yedek karabinalarını ayırdım.
Stokta kalan harnesler
1 adet Velvet2 L T-lock kırmızı/siyah
Teşekkürler
Her daim tatlı konun
- İstanbul Hava Sporları
- :
- Pilot Menüsü:
Selam,
Velvet2 L satılmıştır,
Bir kaç noktaya dikkat çekmek istiyorum
- Tüm ürünlere KDV dahildir ve faturasız satış söz konusu olamaz lütfen teklif etmeyiniz.
- 2 yıl üretici garantisi 2 yıl da firma garantisi vardır, fatura tarihinden sonra 2 yıl için geçerlidir.
- 2 yıl için harneslerin yıllık bakımı ücretsizdir, 2 yıl için yıllık yarım saati geçmeyen ufak tamirleri ücretsizdir.
- Harneslerle birlikte Dragon Fly speed arm ücretsiz olarak verilmektedir.
- Woody Valley'in size'ları diğer firmalara göre biraz ufaktır (Akdeniz Ölçüleri) örneğin Velvet2'de en küçük size M'dir. 1,75 boyunda 75 kg ağırlığında pilot için uygun beden M değil L'dir. 1,80 boyunda 90 kg ağırlığında pilot için uygun olan bedenb L değil XL'dir. Sipariş eden pilotların size'larının çoğunu istediklerinden farklı tavsiye ettim tabi garipsedikleri için uzun uzun anlatmam gerekti. Biraz sıkı harnes seviyorsanız sınırları kullanabilir size tabelasındaki sınırları az birşey geçebilirsiniz yine konforlu olacaktır ama çok fazla olmamalı.
Size tablosunu ekliyorum, sipariş etmeden önce mutlaka inceleyin.
Stokta kalan harnesler
Teşekkürler
Her daim tatlı konun
Velvet2 L satılmıştır,
Bir kaç noktaya dikkat çekmek istiyorum
- Tüm ürünlere KDV dahildir ve faturasız satış söz konusu olamaz lütfen teklif etmeyiniz.
- 2 yıl üretici garantisi 2 yıl da firma garantisi vardır, fatura tarihinden sonra 2 yıl için geçerlidir.
- 2 yıl için harneslerin yıllık bakımı ücretsizdir, 2 yıl için yıllık yarım saati geçmeyen ufak tamirleri ücretsizdir.
- Harneslerle birlikte Dragon Fly speed arm ücretsiz olarak verilmektedir.
- Woody Valley'in size'ları diğer firmalara göre biraz ufaktır (Akdeniz Ölçüleri) örneğin Velvet2'de en küçük size M'dir. 1,75 boyunda 75 kg ağırlığında pilot için uygun beden M değil L'dir. 1,80 boyunda 90 kg ağırlığında pilot için uygun olan bedenb L değil XL'dir. Sipariş eden pilotların size'larının çoğunu istediklerinden farklı tavsiye ettim tabi garipsedikleri için uzun uzun anlatmam gerekti. Biraz sıkı harnes seviyorsanız sınırları kullanabilir size tabelasındaki sınırları az birşey geçebilirsiniz yine konforlu olacaktır ama çok fazla olmamalı.
Size tablosunu ekliyorum, sipariş etmeden önce mutlaka inceleyin.
Stokta kalan harnesler
Teşekkürler
Her daim tatlı konun
En son İstanbul Hava Sporları tarafından 21.04.2012, 12:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- İstanbul Hava Sporları
- :
- Pilot Menüsü:
tecnick yazdı:Polat merhaba, X-Alps GTO için de bu geçerli mi? Tabloya göre bana L ve XL tam sınırda oluyor. Ben L sipariş vermiştim.
Selam Murat abi,
GTO'yu deneme fırsatım olmadığı için hangisinde daha iyi hissedersin emin olamıyorum. Savaş abi senin boyunda kilosu çok daha fazla, onun için de L sipariş etmeye karar verdik, sana olacak olan da L gibi gözüküyor. Onun size tablosu Velvet2'den farklı.
- tecnick
- Ad Soyad: Murat Ecevit
- :
- Pilot Menüsü:
Teşekkür ederim. Bana bir de light yedek lazım. Navlakası zarf gibi olsun ama. Aslında pro-design güzel ama navlakasını beğenemedik.
İcaro nasıl? Sitesindeki bilgiler bana yetmedi. 100kg limitli olan ağırlığı fazla ama 6m/sn de süzülüyor. XS 105kg. limitli light olan hafif ama 6.8m/sn süzülüyor. Aradaki fark fazla gibi gelmiyor ama 6 m/sn'nin üstünde her farkın etkisi daha fazla hissedilecektir. Sen ne diyorsun?
- İstanbul Hava Sporları
- :
- Pilot Menüsü:
Yedek paraşütte yenilikçi bir yaklaşım, şu sıra dikkatim bunun üzerinde, bir göz at
http://www.independence-world.com/inter ... 3b7d8f.htm
video
video
- SENERARSLAN
- Ad Soyad: Sener Arslan
- :
- Pilot Menüsü:
- İstanbul Hava Sporları
- :
- Pilot Menüsü:
Selam Şener,
Katlama konusu şu an bir muamma ama çok takılmamak lazım.
Uçuş videolarında yedeklerin dolmak isterken rüzgarın yandan baskıladığı sık sık gözüme çarpar (yedekler aslında ortadan değil yandan dolma eğiliminde). Independence da bunu gözlemlemiş olacak ki çok olmasa da yanda hava geçişine olanak sağlayacak yer açmış. Bir de yedeğin tepe noktası ile alt kısım arasındaki mesafe çok az(kumaşın), bu iki unsur hızlı hava dolmasınında etkin rol oynamış.
Paraşüt dolduktan sonra köşelerdeki firarlar hava çıkışına yarıyor, 4 noktadan olduğu için dengeyi arttırmış. Yüzeydeki bombeler de direnç alanını arttırmak ve çöküşü azaltmak amaçlı.
Ağırlık fena değil gayet başarılı, maliyeti daha yüksek olduğu belirgin bu ister istemez fiyata yansıyacaktır.
Çok başarılı bulduğumu belirtmek isterim, zaman için de bir sıkıntısı çıkmazsa çok popüler olabilir. Sıkıntıdan kastım, bazı yeni ve çok iddialı ürünler gözden kaçan ya da öngörülemeyen bir sebepten ötürü başarısız olabilir. Mesela beni aklıma şu geldi, 4 firarın olması ve aralarındaki cm'lik farklılı zaman zaman yedeğe dönüş verebilir (mi) bu dönüş de çöküşü radikal bir şekilde arttırabilir. Bu firarlar 6 tane olsaydı dönüş daha öngörülebilir gibi sanki, belki de bu yüzden kare şeklinde
Bu acabalı bir varsayımdır, kanımca pek olacak gibi de değildir; başka öngörüler de olabilir, bu süreci geçtikten sonra ise oldukça iddialı olacağı kesin gibi.
Temin etmek için Abdullah Yıldız ile irtibata geçebilirsin, o düzenli olarak ithal ediyor [email protected]
Tatlı kon,
Polat
Katlama konusu şu an bir muamma ama çok takılmamak lazım.
Uçuş videolarında yedeklerin dolmak isterken rüzgarın yandan baskıladığı sık sık gözüme çarpar (yedekler aslında ortadan değil yandan dolma eğiliminde). Independence da bunu gözlemlemiş olacak ki çok olmasa da yanda hava geçişine olanak sağlayacak yer açmış. Bir de yedeğin tepe noktası ile alt kısım arasındaki mesafe çok az(kumaşın), bu iki unsur hızlı hava dolmasınında etkin rol oynamış.
Paraşüt dolduktan sonra köşelerdeki firarlar hava çıkışına yarıyor, 4 noktadan olduğu için dengeyi arttırmış. Yüzeydeki bombeler de direnç alanını arttırmak ve çöküşü azaltmak amaçlı.
Ağırlık fena değil gayet başarılı, maliyeti daha yüksek olduğu belirgin bu ister istemez fiyata yansıyacaktır.
Çok başarılı bulduğumu belirtmek isterim, zaman için de bir sıkıntısı çıkmazsa çok popüler olabilir. Sıkıntıdan kastım, bazı yeni ve çok iddialı ürünler gözden kaçan ya da öngörülemeyen bir sebepten ötürü başarısız olabilir. Mesela beni aklıma şu geldi, 4 firarın olması ve aralarındaki cm'lik farklılı zaman zaman yedeğe dönüş verebilir (mi) bu dönüş de çöküşü radikal bir şekilde arttırabilir. Bu firarlar 6 tane olsaydı dönüş daha öngörülebilir gibi sanki, belki de bu yüzden kare şeklinde
Bu acabalı bir varsayımdır, kanımca pek olacak gibi de değildir; başka öngörüler de olabilir, bu süreci geçtikten sonra ise oldukça iddialı olacağı kesin gibi.
Temin etmek için Abdullah Yıldız ile irtibata geçebilirsin, o düzenli olarak ithal ediyor [email protected]
Tatlı kon,
Polat
- İstanbul Hava Sporları
- :
- Pilot Menüsü:
Voyager Plus
Selam Avşar bey,
Sanırım Voyager Plus'ı kastediyorsunuz. Elimizde mevcut değil, Woody Valley'e siparişlerimizi henüz geçtik dilerseniz pazartesi ekleme yapmaya çalışırım, teslimat tarihi 10 haziran'dır. Fiyatı KDV Dahil 525 Euro'dur.
Tatlı konun,
Sanırım Voyager Plus'ı kastediyorsunuz. Elimizde mevcut değil, Woody Valley'e siparişlerimizi henüz geçtik dilerseniz pazartesi ekleme yapmaya çalışırım, teslimat tarihi 10 haziran'dır. Fiyatı KDV Dahil 525 Euro'dur.
Tatlı konun,