Arkadaşlar merhaba Bu sene düzenlenen Ölüdeniz Havacılık oyunları festivaline, Manisa Havacılık Topluluğu Spor Clubu (MANHAT) olarak yaklaşık 15 single ve 4 Paramotor pilotumuz ile birlikde katılmayı planlıyoruz.
Hızla gelişen Paramotorun bu sene ölüdenizde bir hayli çok olacağını ümit ediyorum.
Manisa Paramotor ekibi olarak daha önceki yaşadığımız ölüdeniz paramotor tecrübelerinden sonra bu senede diğer senelerdeki gibi iniş ve kalkışlarımızı hazırlıklarımızı uzun bir piste sahip olan, insanların olmadığı arka tarafta bulunan microlight pistinde yapmayı planlıyoruz. (tabi sahibi bu senede izin verirse)
Ölüdenizde uçmak için gelecek tüm paramotor pilotlarını olası bir kazaya davetiye çıkarmamaları için duyarlı olmaya davet ediyorum. Microlight pistinden havalandıkdan sonra ölüdeniz üzerine gelmesi 10 dakikayı almıyor.
Ayrıca farklı illerden gelecek olan paramotor pilotu arkadaşlarımız ile tanışmak fikir ve tecrube alışverişinde bulunmak kullandıkları motorlar ve kanatları görmek ve hakkındaki yorumlarını dinlemek ve hep birlikde uçuş yapmak üzere birlik olamaya davet ediyorum.
Gelecek olan paramotor pilotu arkadaşlar iletişim bilgilerini yazarsa ben seve seve ararım.
Bizim iletişim bilgilerimiz
0532 520 60 32 (seckin Aparı)
Kalınan otel: Taner otel (Manhat ekibi olarak)
Telsiz Frekansı: 144.900
Tüm arkadaşlara keyifli uçuşlar dilerim.
Seckin Aparı
[email protected]
www.cirrushavacilik.com
www.manhat.biz
Ölüdeniz Festivalinde Paramotor uçuşları
Moderatör: Moderatör Ekibi