Merhaba Paramotor Pilotları,
APPI ( Association of Paragliding Pilots and Instructors yada Yamaç Paraşütü Pilotları Öğretmenleri Kurumu ) İstanbul temsilcisi olarak şu anda paramotor sahiplerine yada tecrübeli Paramotor Pilotlarına APPI tarafında Advanced Pilot Lisansları verilecektir.
İstenilen Şartlar:
1. Bir adet resim
2. İlk yardım sertifikası
3. Yapılacak yazılı sınavı geçmek
4. 400 TL lisans ücreti
Advanced Pilot Lisansı almak isteyen paramotor pilotları yukarıdaki şartları sağladıktan sonra bir gün boyunca benimle birlikte uçmaları yada normal bir uçuş günü geçirmeleri gerekiyor. Eksiklikleri görülürse kısa bir zaman zarfında giderilecek ve ondan sonra lisanslarını alabileceklerdir.
İlk yardım sertifikası olmayanlar için bir kurs düzenlenecektir. Bu kursun tarihleri iki gün boyunca 8 er kişilik gruplar halinde sizler tarafından belirlenecektir.
İlk yardım hocamız:
Sn. Bahatin Memişoğlu
SSI ( SCUBA SCHOOLS INTERNATIONAL )
Eğitmen Eğiticisi Yetiştiricisi
Bölge Eğitim Müdürü
DAN ( DIVE ALAERT NETWORK )
Eğitmen Eğiticisi
Bölge Eğitim Koordinatörü
www.hamsidiving.com
[email protected]
Tel : 0212 2583806
Cep : 0532 6050754
İlk yardım kursuna katılacak olanlar, katılım tarihlerine karar verebilmek ve katılım sayısını belirleyebilmek için benimle temasa geçmeleri gerekmektedir. Planlanan tarihler aşağıdadır, bu tarihlerden sadece ikisini acilen seçmemiz gerekiyor.
29-30 Ekim
26-27 Kasım
3-4 Aralık
12-13 Kasım
İlk yardım kursunun maliyeti kişi başı 300 TL ve sabahtan akşama kadar bir gün boyunca sürecek. 8 erli gruplar halinde ikiye bölünecektir. İlk yardım sertifikası olan arkadaşlarımızın bu kursa katılmalarına gerek olmayacaktır.
Paramotor için de geçerli olan Advanced Pilot Lisansı alacak olan ve ilk yardım kursuna katılacak tecrübeli paramotor pilotların listesi şimdilik budur:
1. DAULET KULENOV
2. MAKSUT GÜNAYDIN
3. MOHSEN TAJİK
4. METİN PEHLİVAN
5. FEYZULLAH İPLİKÇİBİLİR
6. AHMET GÜRAKIN
7. BEKİR İŞÇEN
8. EMRE TEMELLİ
9. ERHAN ÖZ
10. ERBİL KUKİÇİN
11. KADİR AKSOY
12. BİROL DEMİRBAĞ
13 ALİ AKTAŞ
14.. KUTSAL ZAFER ŞAHİN
15. EROĞAN DAĞLI
Bu lisansı benden alacak olan Paramotor Pilotları APPI çatısı altında 39 numaralı İstanbul Paramotor & Paragliding uçuş okulumun çatısı altında olacaklardır, adları ve lisans numaraları aşağıdaki linkin altında internetten de görüneceklerdir.
http://www.appifly.org/?page=school&id_school=39
Bu listede görünmeyen ve bu lisansı almak isteyen paramotor pilotları bir an önce benimle temasa geçmeleri gerekmektedir.
Duyurulur.
ERDOĞAN ŞANSLI
APPI PARAMOTOR ÖĞRETMENİ
APPI İSTANBUL TEMSİLCİSİ
Web : www.appifly.org
Web : www.appiflyturkey.com
Web : www.ppgtr.com
Email : [email protected]
Cep : 05339532788
Cep : 05352478490
paramotor lisansı seviye kontrol uçuşu
Moderatörler: Moderatör Ekibi, İlan Kontrol Ekibi