kanada yazı yazmak
Moderatör: Moderatör Ekibi
- bilgin
- Ad Soyad: Bilgin Kaya
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
kanada yazı yazmak
1 - kanada boya ile yazı yazarken hangi boya uygun olur, uygulaması nasıldır.
2 - sokulup tekrar yapıstırılan yazı da nasıl bır yapıstırıcı secılır.
ve kanadın iplerini sokmeye gerek varmı yokmu.
yardımcı olursanız sevınırım herkeze iyi uçuşlar.
2 - sokulup tekrar yapıstırılan yazı da nasıl bır yapıstırıcı secılır.
ve kanadın iplerini sokmeye gerek varmı yokmu.
yardımcı olursanız sevınırım herkeze iyi uçuşlar.
- ORKO
- Ad Soyad: Mehmet Gönüllü
- Pilot Menüsü:
paraşüt için kumaş boyaları var, ve normal süngerle yeteri kadar sürüyorsunuz harflerin içine... ama şablon olması gerekir yoksa eğri büğrü bişey olur... geçici ise boyayı tavsiye etmem, çünkü sürünce bi daha çıkmıyor... bu arada ipleri sökmenize gerek yok... boya sürerken ipleri sağa sola çekerek anam babam usülü sürüyorsunuz... tabiki iplere fazla bulaştırmazsanızda iyi olur... boyayı sürerkende çok çok özenmenize gerek yok, bi santim dışarı kaydı eyvah falan olmayın, havada 10 santime kadar çok fazla farkedilmiyor boya kaçıkları
ikinci seçenek olarakta ( tavsiyem budur), yapıştırma... reklamcılara veya matbaacılara gidiyorsunuz ve en kalitesiz yapışkanı olan tek taraflı yapışkanı alarak, yazıyı kestirip hizalı yapıştırabilirsiniz... yapışkanı az olan ve kalitesiz folyodan kasıtta, yazıyı tekrar sökerken kolayca sökülmesi için... o folyolar genelde yapışkanı 3 sene giden folyo olarak geçer... sorduğunuzda yapışkanı 3 sene giden folyo varmış ondan istiyorum diyin... ha bu arada iplere gelen yapışkan folyoyu kesip etrafına yapıştırabilirsiniz, ipleri çıkarmanıza gerek yok... kolay bi işlem...
not: kanadı serdiğiniz yer mümkünse temiz (fayans benzeri yerler) ve ayakkabınızıda çıkarın kanadın üzerine basarken, çorapla çıkın üzerine...
umarım yardımcı olmuşumdur
kolay gelsin...
ikinci seçenek olarakta ( tavsiyem budur), yapıştırma... reklamcılara veya matbaacılara gidiyorsunuz ve en kalitesiz yapışkanı olan tek taraflı yapışkanı alarak, yazıyı kestirip hizalı yapıştırabilirsiniz... yapışkanı az olan ve kalitesiz folyodan kasıtta, yazıyı tekrar sökerken kolayca sökülmesi için... o folyolar genelde yapışkanı 3 sene giden folyo olarak geçer... sorduğunuzda yapışkanı 3 sene giden folyo varmış ondan istiyorum diyin... ha bu arada iplere gelen yapışkan folyoyu kesip etrafına yapıştırabilirsiniz, ipleri çıkarmanıza gerek yok... kolay bi işlem...
not: kanadı serdiğiniz yer mümkünse temiz (fayans benzeri yerler) ve ayakkabınızıda çıkarın kanadın üzerine basarken, çorapla çıkın üzerine...
umarım yardımcı olmuşumdur
kolay gelsin...
- bilgin
- Ad Soyad: Bilgin Kaya
- Pilot Menüsü:
evet yardımcı oldunuz tskr ederm.
benim favorim de 2 ncı işlem ama beni endişelendiren yapım aşamasındakı olasılıklar kanada yazı yı yapıştırdıktan sonra orda yapıştırıcının izleri kalır diye tahmin ediyorum onu çıkarmak ta ayrı bir işlem bunu yaparken kanada zarar vermeden nasıl yaparım ve neyle cıkarırım sıfır kimyevi madde içermeyen deterjan lar var diye duydum
benim favorim de 2 ncı işlem ama beni endişelendiren yapım aşamasındakı olasılıklar kanada yazı yı yapıştırdıktan sonra orda yapıştırıcının izleri kalır diye tahmin ediyorum onu çıkarmak ta ayrı bir işlem bunu yaparken kanada zarar vermeden nasıl yaparım ve neyle cıkarırım sıfır kimyevi madde içermeyen deterjan lar var diye duydum
- Endurocu
- Ad Soyad: Ferdy Guven
- Pilot Menüsü:
Reklamcilarda ozel stikerlar var az yapiskanli dersen yardimci olurlar. Ama uzun omurlu olmaz. Olay aslinda senin ne kadar reklam yapacagina bagli yada yazinin ne kadar kanadinda yapisik kalacagi uzun omurlu bisey istiyorsan orkonun dedigi gibi kumas boyasi mantikli ama kisa sureli diyorsan az yapiskanli stikirlar mantikli olacaktir onlar pek iz birakmaz biraksada nemli bezle silince gecer boylece kanadina zarar vermemis olursun...
- teamstratus
- Ad Soyad: Türker Türkoglu
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
- ORKO
- Ad Soyad: Mehmet Gönüllü
- Pilot Menüsü:
yapışkanı az olan dediğim folyoları çıkardıktan sonra iz kalmıyor... bazen harflerin ucu kenarı kalktığı oluyor ama tekrar elinizle bastırınca yapışıyor, ve sorunda çıkmıyor... ama kanata folyoyu yapıştırdıktan sonra kanadı çok gevşek ve büyük katlamanız lazım, katlayınca üzerine çok bastırarak sıkıştırmayın...
- sebo70
- Ad Soyad: Sebahattin Çetin
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
kanat içine yazı
arkadaşlar bakın en basiti bir reklam şirketine götürüyorsunuz kanadınızı ve orada adamlara söylüyorsunuz paraşütün enini boyunu ve içine ne yazmak istedinizi onlar bilgisayarda 5 dakika içinde hemen size gösteriyorlar yazı nasıl gözükecek ve folyo ne reng olacak ona siz karar veriyorsunuz ve onların genelde standart kulandıkları tek taraflı yapışkanlı folyolar var onları kulanıyorlar ve kanadı bırakıyorsunuz onlara ve artesigin bitmiş vaziyete hazır alıyorsunuz ve maliyeti en son 2008 seçimlerinde uçtuğum reklam yazısına 300 tl almışlardı ve ben o yazıyla yaklaşık 3 hafta boyunça hergün uçtum ve bazen uçuştan sonra kontrolediyordum yazıların bazıları uç kısımları ayrılıyor zaten hemen ele bstırınca tekrar yapışıyor ve 3 hafta sonra söktügümde çok fazla belirgin bir yapışkan izi kalmadı ama azda olsa elinle elediginde orada çok hafif bir yapışkan izi kalıyor yani demek istediğim tamamen %100 tertemiz olmuyor. aşarıdaki fotoğraflardada göreceksiniz gayet güzel yapılıyor yazılar hazır dev yazıcılardan çıkıyor ve onlar yapıştırıyor siz hiç uraşmıyorsunuz. birde kanadı katlamıyorsunu gül yapıp büyük torbada tutmanız daha iyi olur ve + yazıyı nekadar çabuk sökerseniz okadar az yapışkan kalıyor kanatta nekadar uzun süre kalırsa okadar zor sökülüyor ve yapışkan çok daha fazla kalıyor. ama bu işlerde yapışkan kalıyormu kalmıyormu hesabını yapmamalısınız çünkü kanat içine yazı demek o reklamdan alacağınız para o kanadın maliyetinin fazlasıyla karşılayacaki sis bu reklamı ozaman yaparsınız ben genelde birgünlük açılış reklamları uçuyorum ve onlarda pankart sarkıtıyorum çünkü o daha cazip geliyor müşteriye..
reklam uçuş video
video/1932/AK- ... KLAM-UÇUŞU
reklam uçuş video
video/1932/AK- ... KLAM-UÇUŞU