ilk yazdıklarıma bakıyorum aslında isabetli yazı ve sorular olmuş.
1. ingilizce bilmemek - bence çok önmenli ama hiç bir zaman beceremedim. şimdi kanat için tecbübeli kişiler para2000 ni incele diyorlar. bakıyorum ama ingilizce eksikliği fazlasıyla hissediliyor.
2. anlatılanlar hep metin şeklinde görsel, çizimel örnekler yok- bu noktada türkçe metinlerde görselliğinde olması gerektiğini tekrar vurgalamak gerek sanırım. siteme devam(benim gibi yeni başlayan arkadaşlar için gerçekten faydalı olacaktır.)
3. şimdilik bu kadar fakat ardı gelecek

- 4. sorumun cevabını hala anlayamadım. sonradan da izlediğim videolarda kanat uçuş pozisyonundayken birden bi taraf kapanıyor. bu durumda rüzgarı karşıya mı almak gerekir, yoksa kanatların özelliğinden mi bilmiyorum ama son derece tehlikeli bi durum. alçak irtifada yedek atma şansı da yok. sanırım bunu için biraz zamana ihtiyacım var
13 uçuşum oldu. son uçuşlarda eğitmen yönlendirmesi olmadan kendim indim genelde. şimdilik iyi gidiyorum. harnısın üzerine oturarak inmedim daha

kendi malzememi almayı düşünüyorum. forumun ilanlarını takip ediyorum.
dhv-1 kanat almayı planlıyorum. şimdilik ilk güvenlik ileride inşallah acro.
kanat alırken örneğin eğimine bak yüzde 14-15 olmalı gibi bilgiler edindim ve kendi kendime öğrenecek çok şey var dedim. inceledğim kanatlarda eğimlerin değiştiğini gördüm.
dhv-1 kantta tam olarak nelere dikkat etmeliyim?