kebabçı köşelerinde ayak oyunlarıyla yıkılan bir kulüp

Yamacparaşütü ile ilgili genel konuları buraya yazabilirsiniz.

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
gakkaya001
Ad Soyad: Güner Akkaya
:
Yarışma Pilotu 150+ Club
Aldığı Beğeni: 7 / 0
Pilot Menüsü: 

kebabçı köşelerinde ayak oyunlarıyla yıkılan bir kulüp

Mesaj #1 gönderen gakkaya001 » 1 on yıl 5 yıl önce (02.04.2011, 10:37)

Yaklaşık bir yıldır yürütmekte olduğum AHDOS taki yöneticilik görevime başlamadan önce sadece bir kaç adet evraktan ibaret olan derneği bu gün her kesin tanıdığı,araç,gereç,malzeme,kulübe ait safari jiip ve bol miktarda malzeme ve en önemlisi devraldığımda mahallenin muhtarının bile tanımadığı derneği şu an tüm kamu kurum ve kuruluşlarının tanıdığı bir kulüp haline getirebilmek için,şahsi malzemem 2010 model,şahsi aracım,oldukça önemli miktarda paramı kulübün gelişmesi ve büyümesi yolunda hiç bir menfaat ve çıkar beklemeksizin tabiki emeğimi ve kredimi harcadım şuan gelinen noktada gördümki bir kaç işi gücü olmayan evde öğlene kadar yatan vatandaşlar rant,çıkar,menfaatve kulüpten ne kopartırız kavgası içine düşmüşlerdir yılda bir kaç işyeri değiştiren bu şahıslar AHDOS kulübünü bu duruma kebabçı,şirdancı,pizzacı köşelerinde entrikalarla bu kulübü baltalamak yolunda ayak oyunlarıyla kulüpten atılan kovulan ,dışlanan şahısları tekrar toplayarak,art niyetli bir oluşum içine girmişlerdir ben artık GÜNER AKKAYA olarak bu karede bu şahıslarla aynı karede yokum ben kaldığım yoluma yalnız olarakve benim gibi rant çıkar düşünmeyen arkadaşlarımla kamu yararına devam edecem.
kulübün yamaç paraşüt eğitimi için parasını aldığı eğitimi tamamlanmayan yaklaşık 10 kişi şu an her hafta sudan bahanelerle atlatılmaktadır.ben GÜNER AKKAYA olarak her hafta kulübün aracını saat 07 de alıp yakıt doldurup,yağını ,suyunu tamamlayıp çocuklarımla malzemeleri yükleyip,tepeye eğitime gidip orada tekrar kanatları açıp toplayıp aynı görevi tekrar ,tekrar her hafta 8 ay boyunca yaparken bu şahıslar evlerinde uyuyorlardı ama şu an 5 parça kumaş parçası için bu duruma getirdiler kulübü.AHDOS GÖNÜL VERENLER KEBABÇI KÖŞELERİNDE ENTRİKA PEŞİNDE KOŞACAĞINIZA KULÜBÜMÜZÜN HATIRASINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE 10 KİŞİNİN EĞİTİMLERİNİ SİZ 13 KİŞİ BİR ARAYA GELEREK TAMAM LAYIN YOK BİZİM YAPACAK İMKANIMIZ YOK DİYORSANIZ BENİM ÇOK ŞÜKÜR VAR BUNU YÜREKLİ BİR
ŞEKİLDE İFADE EDİN BEN TAMAMLAMAYA HAZIRIM EN AZINDAN KENDİME YAKIŞANI YAPARIM TIPKI O GÖNÜL VEREN VATANDAŞALARIN
BIRAKIP KAÇTIĞI KULÜBÜN KİRASINI 2 AYDIR ÖDEDİĞİM GİBİ.
TÜM HAVACILIK CAMİASINA SAYGILARIMLA.

GÜNER AKKAYA