Ankara Balgat ta Paramotorla uçuş
Moderatör: Moderatör Ekibi
- atamturk
- Ad Soyad: Hakan Atamtürk
- Aldığı Beğeni: 2 / 1
- Pilot Menüsü:
Ankara Balgat ta Paramotorla uçuş
Arkadaşlar Balgatta paramotorla uçuş yapmak istiyorum .Herhangi bir sakıncası varmıdır.(Yasak bölge vs.)Bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim.
- halukyildiz
- Ad Soyad: Haluk Yildiz
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
- ZEMHERİ
- Ad Soyad: EROL DEMİRTAŞ
- :
- Aldığı Beğeni: 3 / 1
- Pilot Menüsü:
Hakan hocam ,o bölgeler oldukca sıkıntı yaratabilir.çetin emeç bölgesinde geniş bir uçuş alanı var,orasıda eski nato şimdi kara harp okuluna ait...iniş ve kalkış yeri olarak çankaya imkb otelcilik turizm meslek lisesini kullanabilirsin...yine fen lisesinin olduğu bölge varki en rahat uçabileçceğin ormanlık arazi ve burasıda odtü ormanlığı ..e-5 kara yolu ordan geçiyor..trafigide yoğun bir bölge...siyasi partilerden, balgatın üst kısmında e-5 konya yolu yakınında mhp kaldı ,akp ve chp merkez binaları balgatın alt tarafında söğütözü tarafındalar... söğüt özü tarafı uçuş için daha rahat olabilir...dediğin gibi siyasi partilerin binasının olduğu bir bölge büyük ihtimalle inişte polislerle tanışma fırsatın olur...aslında mhp binasının üstünde de helikopter iniş pisti var olmadı oraya inersin dermişim...selamlar...
- Airbender
- Ad Soyad: Cenk Arman
- Aldığı Beğeni: 7 / 0
- Pilot Menüsü:
Uçacağınız bölge yakınlarında Foto komutanlığından tutunda gündendeki meşhur odalara kadar oradan hala hzırda bir kısmı Amerikalılara ait olan birliğe kadar askeri bölge onun haricinde parti binalarının olduğu bir bölge. Yeni yapılan yüksek binalar ve o belgedeki arazi şartları (kalkış için yer bulsanız bile) uçuş için elverişli olmayabilir. Ayrıca sivil genel havacılığa ayrılmış olan güney yaklaşma rotası içinde (mesafe tartışalabilir) ve Erol beyin söylediği gibi partinin hemen alt kısmı konya yolu acil durumlarda tölere edecek yer pek yok gibi bunlar ilk aklıma gelenler ama o bölgeye uçuacak bölge gözüyle hiç bakmadım. Bunlar tamamen kendi düşüncelerim. Yardımcı olabileceğimiz bişey olursa haber veririsiniz.
Saygılarımla,
Saygılarımla,