GPRS'li Cep Telofonları
Moderatör: Moderatör Ekibi
- mubi
- Ad Soyad: Muharrem Birdoğan
- :
- Aldığı Beğeni: 9 / 1
- Pilot Menüsü:
GPRS'li Cep Telofonları
Herkese merhaba. Ben cep telofonlarındaki gprs özelliğini merak ediyorum. Cep telofonlarındaki bu özellik uçuşlarda ne kadar ihtiyacımızı karşılar ne kadar karşılamaz? Bu konuda bilgisini paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim.
- mubi
- Ad Soyad: Muharrem Birdoğan
- :
- Aldığı Beğeni: 9 / 1
- Pilot Menüsü:
Eren evt gps demek istemiştim. Bunun için dil çıkartman gerekmiyordu ama dil çıkartman sana yakışmış.
Yusuf forumdaki cevabında kayıt tutulabilir ve iphone gibi cihazlarda proğram yükleyerek yapamıyacağın şey yok demişsin ama bana tel. cihazlarında kayıt tutulamadığını söyledin ve uğurda iphone da randıman alamadığını söyledi. Yusuf sen daha önce iphone gibi cihazlara proğram yükleyerek havada bunları kullandın mı? Yoksa Uğurun mu bir yanlışı var?
Yusuf forumdaki cevabında kayıt tutulabilir ve iphone gibi cihazlarda proğram yükleyerek yapamıyacağın şey yok demişsin ama bana tel. cihazlarında kayıt tutulamadığını söyledin ve uğurda iphone da randıman alamadığını söyledi. Yusuf sen daha önce iphone gibi cihazlara proğram yükleyerek havada bunları kullandın mı? Yoksa Uğurun mu bir yanlışı var?
- kemal35
- Ad Soyad: Kemal Töreli
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
http://www.youtube.com/watch?v=l38651jd ... r_embedded
işte ıpohone ve herşey
işte ıpohone ve herşey