Sevgili Pilot Arkadaşlar,
Kullandığınız varyolarda avantaj ve dezavantajlar varmı? Variometre seçimi konusunda sizlerin de fikrini almayı, ayrıca burada yazılanlara göre de vario alacak pilot arkadaşların da faydalanmasını umuyorum.
Bol uçuşlu güzel günler dileğiyle...
hangi vario?
Moderatör: Moderatör Ekibi
- acroturk
- Ad Soyad: M. Kenan Eliaçık
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Teşekkür ederim. Ben de Flymaster B1 Nav modelini düşünüyorum. Hatta Türkiye'de satışı yapan firma sahibi Mesut bey ile görüşmemde de oldukça güzel özelliklerinden de bahsetti. Bir de yanlış aklımda kalmadıysa, örneğin olası ekranı kırıldığında yedek parça hizmeti de verdiklerinden bahsetti. Bol uçuşlu güzel günler dilerim..
- ucarimanda
- Ad Soyad: Yigit Yildirim
- :
- Aldığı Beğeni: 8 / 0
- Pilot Menüsü:
Merhaba Kenan,
Uçuş tutkunu devam ettirmene çok sevindim. Yamaçta bir ara birlikte uçarız umarım.
Variometre ile ilgili düşüncem, hepsinin aynı olduğu.
GPS ve vario birleşimi uçuş bilgisayarlarını ayrı tutarsak, en uygun fiyatlısını önerebilirim.
Pilotun iyi uçması, yükseğe çıkması, uzağa gitmesinde varionun etkisi en sonlardadır. Bunu özellikle belirtme ihtiyacı hissettim.
iyi günler
Uçuş tutkunu devam ettirmene çok sevindim. Yamaçta bir ara birlikte uçarız umarım.
Variometre ile ilgili düşüncem, hepsinin aynı olduğu.
GPS ve vario birleşimi uçuş bilgisayarlarını ayrı tutarsak, en uygun fiyatlısını önerebilirim.
Pilotun iyi uçması, yükseğe çıkması, uzağa gitmesinde varionun etkisi en sonlardadır. Bunu özellikle belirtme ihtiyacı hissettim.
iyi günler