merhaba,
başlıktada yazdığım gibi başlangıç seviyesinde biri olarak APCO KARMA SPORT'un dikilebilen en büyük boyundan satın almayı düşünüyorum

çünkü 130 kiloyum ve malesef kilom yukarı doğru yuvarlanma eğiliminde. yada +- 3 kilo değişiyor her ne ise, çift limitli denen( single pilot 100-130 kg, paramotorla 160 kg üst limit) yani aynı zamanda paramotor kanadı olarakta kullanılabilen bu kanattan kullanan arkadaşlar var ise fikirlerini almak isterim. zaten ileride paramotor yapmayı düşünüyorum, ona kadar uçuş kabiliyetimi geliştireceğim güvenli bir başlangıç kanadı sanırım. avrupada bazı paramotor okullarıda eğitim kanadı olarak kullanıyormuş.
aldık bir kere, 'kanat budur', yorumlarından ziyade süzülüş, hız, güvenlikle ilgili ayrıntılı bilgi rica ediyorum. e senin içinmi uçup rapor vereceğiz sızlanması/kükremesinden önce

bu türden paylaşımların her model kanat için yerleşen bir tutum olmasıda fena olmazdı hani diye düşünüyorum. hani kimseden ses çıkmaz bende düşünden eyleme geçersem, belli bir süre uçtuktan sonra bu tip bir raporu yazıp forma eklemeyi hayal ediyorum. hadi hayal demeyelim tahayyül diyelim. neyse buraya kadar okuduysanız sizide tebrik ediyorum

herkese selamlar saygılar..