Yalova'dan 4 kişi olarak katıldığımız xc organizasyonunda bizlere gösterdikleri misafirperverlik ve yardımlarından dolayı Bayramören Belediye başkanı Sn. Ahmet Özen'e, yardımcısı Yavuz'a, Başkanın oğlu Doğan'a, kalacak yer temini için talimat veren Tahsin abiye, Cumartesi akşamı yapılan uçuş değerlendirmesi ve birifing niteliğindeki sohbetle tüm sorulara sabırla cevap veren Yiğit Yıldırıma teşekkür etmek istiyorum.
Kendi adıma çok başarılı uçuşlar çıkaramasam da Cumartesi kalkan birçok pilot oldukça güzel uçuşlar gerçekleştirdi. Ayşe 106km ile Türkiye bayanlar rekorunu kırdı. Pazar günü daha zor bir gün olmasına karşın ekibimizden Faruk Kurt dişiyle tırnağıyla kazıyarak ilk 50+'sını uçtu. Bu uçuşunda Bülent de ona eşlik etti. Takım çalışmasının iyi bir örneğini sergilediler. Her nekadar beni önden gönderip havanın çalışmadığını görünce kalkmayıp daha sonra birlikte uçsalarda Yalova ekibi olarak elimiz boş dönmemiş olduk.
Organizasyonun gerçekleşmesine önayak olan ve emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
Murat Aksoy
14-15 Ağustos Bayramören xc organizasyonu ardından.
Moderatör: Moderatör Ekibi
- faruk
- Ad Soyad: Faruk Kurt
- :
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Merhaba arkadaşlar ,ben de Bayramören'de bize gösterdikleri ilgiden dolayı Muratın da isminden bahsettiği arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim,gerçekten güzel bir organizasyondu ,birçok arkadaşımızla orada görüşme ve bilgilerimizi geliştirme fırsatımız oldu.
Pazar günü belirlediğmiz rotada Bülentle uçmayı başararak ilk 50 + uçuşumu gerçekleştirmiş oldum ,bu uçuştan sonra kros uçuşlarının ne kadar zor olduğunu anladım .
Kros öncesi verdiği teknik bilgilerden dolayı Murat'a , kalkıştan inişe kadar beraber uçtuğumuz beni sürekli ,motive eden ve yönlendiren Bülent'e de ayrıca teşekkür ederim .
Murat'ı önden gönderdiğimiz ve havanın çalışmadığını görünce kanatları çekmediğimiz doğrudur .Havanın birden bitmesi bizi de çok şaşırttı.
Türkiye rekorlarını kıran Selçuk' ve Ayşe'yi de takeoffta tebrik ettim ama buradan da yine kutluyorum .Dilerim Türkiye yeni rekoru en kısa zamanda daha da geliştirilir.
Saygılarımla
Pazar günü belirlediğmiz rotada Bülentle uçmayı başararak ilk 50 + uçuşumu gerçekleştirmiş oldum ,bu uçuştan sonra kros uçuşlarının ne kadar zor olduğunu anladım .
Kros öncesi verdiği teknik bilgilerden dolayı Murat'a , kalkıştan inişe kadar beraber uçtuğumuz beni sürekli ,motive eden ve yönlendiren Bülent'e de ayrıca teşekkür ederim .
Murat'ı önden gönderdiğimiz ve havanın çalışmadığını görünce kanatları çekmediğimiz doğrudur .Havanın birden bitmesi bizi de çok şaşırttı.
Türkiye rekorlarını kıran Selçuk' ve Ayşe'yi de takeoffta tebrik ettim ama buradan da yine kutluyorum .Dilerim Türkiye yeni rekoru en kısa zamanda daha da geliştirilir.
Saygılarımla
- ayseveyasemin
- Ad Soyad: Ayse Bayrak
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
- Bülent Aydın
- Ad Soyad: Bülent Aydın
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
Güzel bi hafta sonu oldu.
Emeği geçen herkese bende teşekür etmek istiyorum.
Bayramören'e her gittiğimizde küçük bir yer olmasına rağmen gerek ilgi gerekse uçuş anlamında aradığımızı hep bulduk.
Ayrıca ilk 50+ sını yapan Faruk'u da tebrik ediyorum. Seninle birlikte uçmak benim için ayrıca bi keyiftir. Yıldızın hayırlı olsun
Kros ateşi Yalova ekibinde artarak devam ediyor. Artık hedef büyütme zamanıdır.
Rekorları geliştiren Selçuk ve Ayşe'yi de kutluyorum.
Emeği geçen herkese bende teşekür etmek istiyorum.
Bayramören'e her gittiğimizde küçük bir yer olmasına rağmen gerek ilgi gerekse uçuş anlamında aradığımızı hep bulduk.
Ayrıca ilk 50+ sını yapan Faruk'u da tebrik ediyorum. Seninle birlikte uçmak benim için ayrıca bi keyiftir. Yıldızın hayırlı olsun
Kros ateşi Yalova ekibinde artarak devam ediyor. Artık hedef büyütme zamanıdır.
Rekorları geliştiren Selçuk ve Ayşe'yi de kutluyorum.