hazerfan selda

Bu spora yeni başlayanlar , yeni malzeme almak isteyenler , eğitim almak isteyenler , yamaçparaşütü hakkında bilgi isteyenler bu kategoriyi kullanabilirler.

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
seldafoca
Ad Soyad: Selda Arslan
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

hazerfan selda

Mesaj #1 gönderen seldafoca » 2 on yıl 1 ay önce (29.04.2006, 23:17)

selam ben yenı basladım yamaç parasütüne daha dün 100 m ilk dedefeaatladım ama hıssedemedım bıse yanı sadece komutları dınledım ve yere indim ama harıkaydı :D ;) :lol:

değişiklik: selam, ben yamaç paraşütüne yeni başladım. daha dün 100m'den ilk defa uçtum* ama birşey hissedemedim. sadece komutları dinledim ve yere indim ama harikaydı.

*yamaç paraşütünde atlamak eylemi yoktur, kalkış yaparız ve uçarız.

sevgiler.

Kullanıcı avatarı
ORKO
Ad Soyad: Mehmet Gönüllü
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen ORKO » 2 on yıl 1 ay önce (30.04.2006, 18:40)

merabalar, yani ilk uçuş heyecanını yaşadınız yani, ne güzel,
umarım diğer uçuşlarınızda anlattığınız gibi böyle güzel olur. benim ilk uçuşu hatırladım şimdi, tepe aşağı roketleme gitmiştim, nasıl korkmuştum.

Yanılmıyorsam samsundayım dediniz, akerlik yaptığım şehir, özledim oraları, esentepeyi, esentepedeki eski havaalanını, ordaki paramotor pilotlarının uçuşlarını izlemeyi, kanadında samair uçuş okulu yazan tek motorlu uçakların uçuşları........ çok şanslısınızki öle bir şehirde yaşıyor ve uçuyorsunuz. :)

bu arada siteye hoşgeldiniz, kazasız iyi uçuşlar...
En son ORKO tarafından 30.04.2006, 21:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
alkan51
Ad Soyad: Serkan Alkan
Pilot Menüsü: 

Mesaj #3 gönderen alkan51 » 2 on yıl 1 ay önce (30.04.2006, 19:32)

selam havacı
ilk uçuşumu hatırlıyorumda 1000 mt yapmıştım bende senin gibi sadece komut dinledim yere indim ve tepeye çıktım herkez bana astrnot diye bağırıyordu tabi ben 1000 mt uçuş yaptığımı hissetmemiştim bile :?
neyse kazasız uçuşlar dilerim
umarım bundan soraki uçuşlardan zevk alırsın :)

Kullanıcı avatarı
vedatok
Ad Soyad: Vedat Okur
Pilot Menüsü: 

Mesaj #4 gönderen vedatok » 2 on yıl 1 ay önce (06.05.2006, 23:21)

tebrikler seldacıgım ilk uçuşun heycanı farklı olur;birşey anlamamakda haklısın sonrakı uçuşlarında uçmanın ne kadar keyif verici oldugunu anlayacaksın başarılar
kazasız uçuşlar.