garmın76csx cok onemlı
Moderatör: Moderatör Ekibi
- mbakar
- Ad Soyad: Mesut Bakar
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
garmın76csx cok onemlı
Arkadaslar sızlerle yenı aldıgım gps ile ılgıli cok ınce bır ayrıntıyı paylasmak ıstıyorumm. 1.sorun gps kalıbrasyon ayarlarını yaptıgımda yukseklık tamam, ınıste ve ucus sırasında yukseklık degısmıyor. bukonuyla ılgılı olarak bır arkadasımızdada aynı sorundan dolayı ıkı sefer ıstanbula yetkılı servıse gonderılıyor ama sonuc aynısı bende olayı kendısıne anlattıgımda sagolsun anlattı LUTFEN CIHAZLARINIZIN ARKA KISMINDA BULUNAN KUCUK DELIKLERI KAPATMAYINIZ BEN VE DIYER ARKADASLARDA OLDUGU GIBI CIRT YAPISTIRMISTIM yapıstıracagımız bolge dolu olan kısımlar olabılır. bırde bırkac kısıde gormustum acaba dıktırme kılflar var seffaf hanı kılıfta delıkler kapandıgı ıcın deyerler gene sapıtırmıı bunlardada sorun yarata bılırmı acaba evet herkeze guzele bol termıklı bulut tabanı ucuslar dılıyorum hedef ilk 50km
- saruhanu
- Ad Soyad: Saruhan Onur Ünlü
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Evet bahsettiginiz durumu baska ortamlarda da okumustum. 76CSx (C: Color, S: Sensor, x: Hafiza genisletilebilir) barometrik sensorlerle donatilmis bir model. Bu sebeple yukseklik ve vario olcumlerini daha az hassas olan GPS verisine gore degil, barometrik sensorlerinden topladigi verilere gore yapiyor. Bu sebeple bu sensorlerin dis dunyaya acildiklari deliklerin kapatilmamasi gerekiyor. Kilif konusunda herhangi bir tecrubem olmadigi icin bir oneride bulunamayacagim.
Saygilarimla,
Saruhan Onur Unlu
Saygilarimla,
Saruhan Onur Unlu