Yamacparasutu.net 5 yaşında!

Havacılık hakkında sohbetler,geyikler...

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
filizey
Ad Soyad: Filiz Bakır Güler
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

Yamacparasutu.net 5 yaşında!

Mesaj #1 gönderen filizey » 2 on yıl 2 ay önce (11.04.2006, 01:39)

herkese merhaba,

yamaç paraşütü, uçuş bölgeleri, ikinci el malzemeler, havacılıkla ilgili siteler gibi konularda bilgi alışverişini sağlamak amacıyla oluşturulan yamacparasutu.net beş yılını geride bıraktı(10 nisan itibariyle)!

site kurulduğundan beri günlük ziyaretçi sayısında ve siteye aktif katılımlarda sürekli bir artış sözkonusu. siteye makale yazan, fotoğraf ekleyen, foruma aktif olarak katılan, site hakkındaki görüş ve önerilerini bize ileten vb. herkese, katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. devamını da diliyoruz :)

yamacparasutu.net ekibi

Kullanıcı avatarı
PaRaDoX
Ad Soyad: Ali Yücer
:
Yönetici
Aldığı Beğeni: 41 / 1
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen PaRaDoX » 2 on yıl 2 ay önce (12.04.2006, 00:02)

Yamacparasutu.net 5 yasina girdi , seneye okula göndermeyi düşünüyoruz :)
Ypforum.com ise daha çok genç , 1 yaşında.

şaka bir yana yamacparasutu.net bizim cocuğumuz gibi oldu , siteye bağlanılamadığında ( çocuk hasta olduğunda ) üzülür olduk.

Siteye her yenibirşey yaparken ( çocuğun üstüne başına kıyafet alırken ) pek bi özendik. Filiz sürekli sitenin rengini pembe ve sağına solunada dantel resimleri koymak istesemesi ayrı tabi :)

Site üzerinden onlarca kişiyle tanıştık ve birçok iyi insan tanıdık.
Mesela Fahri Çavdar gibi misafir perver bir abimizle tanışıp onlara misafir olma zevkini yaşadık.

yamacparasutu.net in ve ypforum.com un gelişmesinde katkıda bulunan tüm dostlara teşekkürler , fikirlerini bizimle paylaşırlarsa seviniriz :)

Kullanıcı avatarı
ORKO
Ad Soyad: Mehmet Gönüllü
Pilot Menüsü: 

Mesaj #3 gönderen ORKO » 2 on yıl 1 ay önce (12.04.2006, 14:53)

Bir iki, hatta üç kelamda biz edelim. yamaçparaşütü net ve ypforum com la tanişalı yaklaşık bir sene olacak, şunu sölim, site bende bağımlılık yaptı, sigara tiryakiliğinden beter durumda şu an, vazgeçemiyorum, bırakamıyorum, atamıyorum.......vs, ŞAKA ŞAKA, böyle bir site bırakılırmı.
--------------------------------nice yıllara--------------------------------------------------

Kullanıcı avatarı
Fahri Çavdar
Ad Soyad: Fahri Çavdar
Aldığı Beğeni: 0 / 1
Pilot Menüsü: 

Mesaj #4 gönderen Fahri Çavdar » 1 on yıl 9 yıl önce (13.11.2006, 22:07)

Merhaba Arkadaşlar,
İnanın bu yukarıda yazılan yazıları siteye sık girmeme rağmen yeni fark ettim.Ali'ciğim yapmış olduğunuz bu site sayesinde sizleri ve birçok gökyüzü sevdalısını tanıma fırsatı buldum.Böyle bir çalışma yaptığınızdan dolayı sizleri kutlar ve "www.yamacparasutu.net" e nice yıllar dilerim.Sevgiyle kalın.

Kullanıcı avatarı
Karaömer
Ad Soyad: Mehmet Karaömer
Aldığı Beğeni: 0 / 2
İletişim:
Pilot Menüsü: 

Mesaj #5 gönderen Karaömer » 1 on yıl 9 yıl önce (14.11.2006, 00:50)

Merhaba Ali;

Yp net adlı çocuğu biz çok sevdik. Farkında olmadan birkaç gün görmesem sizin çocuğu özlüyorum.Sık sık ziyaret edip hasret gideriyoruz.

Sizi ayrıca tebrik ediyorum çocuğunuza iyi aile terbiyesi verdğiniz için. Gerçekten bu çocuğun üzerine titrerken çok denk geldim size ...

Tüm yp net ailesi olarak sizi tebrik ediyor tek çocukla yetinin diyorum. :)

Fahri Bey konusundaki fikirlerinize sonuna kadar katılıyorum...

Akşehir Fatihidir kendileri... FAI başkanını Akşehire getirdi ya artık helal olsun kendisine ve ekibine....

Kullanıcı avatarı
Fahri Çavdar
Ad Soyad: Fahri Çavdar
Aldığı Beğeni: 0 / 1
Pilot Menüsü: 

Mesaj #6 gönderen Fahri Çavdar » 1 on yıl 9 yıl önce (14.11.2006, 01:11)

Mehmetçiğim hakkımdaki olumlu düşüncelerine teşekkür ederim.Ama yapılan çalışmalarda ben kendim tek başıma bir hiçim.Bu çalışmalarımızda başta Hakan Cici Hocam ve birçok isimsiz kahraman var.Sende bu kahramanlardan birisin.sevgiler.

Kullanıcı avatarı
enginbasal
Ad Soyad: Engin Başal
Pilot Menüsü: 

Mesaj #7 gönderen enginbasal » 1 on yıl 9 yıl önce (14.11.2006, 12:14)

Öncelikle tüm havacı arkadaşlarıma Merhaba;

Ypforum ve yamacparasutu.netle tanışalı bir seneyi aşkın bir süre oldu Ve benim netten uğramadan çıkmıyacağım tek adresler diyebilirim. Havacılık sporlarına başlayalı uzun bir zaman olmasına karşın son yıllarda zaman zaman iş ve yaşam beni havacılıktan kopardı. Ama ypforum ve yamacparasutu.net tekrardan beni canlandırdı. Benim gibi uçma sevdalısı insanlarla birlikte olmak ,düşüncelerini okumak , eğitici uçuş tecrübelerinden faydalanmak çok güzel. Site kurucularına ve tüm havacı arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...... YOLUNUZ AÇIK UFKUNUZ GENİŞ OLSUN........ ;)