YP ilçeye ne kazandırır

Havacılık hakkında sohbetler,geyikler...

Moderatör: Moderatör Ekibi

gogo15000
Ad Soyad: Huseyin Turhan
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

YP ilçeye ne kazandırır

Mesaj #1 gönderen gogo15000 » 1 on yıl 6 yıl önce (08.10.2009, 20:19)

arkadaşlar bir çalışma yapıyorum düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Sİzce Yamaçparaşütü bir ilçeye ne kazandırır.

Kullanıcı avatarı
uygunguc
Ad Soyad: Uygun Güç
Aldığı Beğeni: 1 / 0
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen uygunguc » 1 on yıl 6 yıl önce (08.10.2009, 23:05)

Hüseyin yamaçparaşütü bir ilçeye ancak;O yöre insanına bu sporu sevdirmeye yarar.Gökyüzünü süsler.İlçe için sosyalleşmeyi sağlar.Başka bir faydasının çok fazla olacağına inanmıyorum.Sadece bu spora meraklı kişiler için bir faydası olabilir.

Kullanıcı avatarı
ayhankocaman
Ad Soyad: Ayhan Kocaman
Aldığı Beğeni: 1 / 0
Pilot Menüsü: 

Mesaj #3 gönderen ayhankocaman » 1 on yıl 6 yıl önce (09.10.2009, 08:53)

hüseyin kardeş merhaba
özellikle senin yaşadığın tire ilçesi zaten tanınmış bir ilçe.yerleşimi çok eskiye dayanan ve salı pazarı ile meşhur,çevre il ve ilçelerde gezmeye gelen insan sayısı baya fazla,özellikle biz 3 senedir uçmak için tire nin dağlarını kullanıyoruz,yp iyi tanıtılabilinse ve tandem yapılmaya başlanabilse ,nasıl hafta sonları herkez ödemişe kayak ve doğa turizmine gidiyorsa artık tireye yönelmeye başlar diyorum.bence tire thk kurumunun belediye ile ortaklaşa güm dağına güzel bir çıkış yeri açtırır ve bunu thk ya tescil ettirirse bir çok şey değişebilir.saygılarımla

Kullanıcı avatarı
ymcbayraktar
Ad Soyad: Mehmet Bayraktar
Aldığı Beğeni: 7 / 4
Pilot Menüsü: 

Mesaj #4 gönderen ymcbayraktar » 1 on yıl 6 yıl önce (09.10.2009, 09:29)

Başta o ilçenin gerek internet ortamında gereksa basın vasıtasıyla tanıtımına katkı sağlar Turizmini canlandırır İl bütçesinden daha fazla yatırım almasına katkı sağlar
İnsanlardaki uçma korkusunu ben yapamam duygusunu olumlu yönde değiştirir gençlerin havacılık ve hava araçlarına ilgisini çeker unutmayalım ki bu bir spordur Bir Basketbol yada voleybol herhangi bir spor dalı ne katkı sağlarsa Yamaç paraşütüde onu sağlar

Mehmet Bayraktar

Kullanıcı avatarı
m.bayrakci
Ad Soyad: Murat Bayrakçı
Aldığı Beğeni: 2 / 0
Pilot Menüsü: 

Mesaj #5 gönderen m.bayrakci » 1 on yıl 6 yıl önce (09.10.2009, 22:36)

Merhabalar,
Hüseyin'cim bende diğer yorumcu abilerin dediklerine katılıyorum, sosyo-kültürel ve ekonomik faydalarının yanı sıra, genç nesillerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutucu ve kaynaştırıcı bir etkinlik olacağını ve zaten az olan ilçe nüfusunun birbiri ile daha iyi ilişkiler içine girebilmesini sağlar diye düşünüyorum. Lokal yarışmalarda yapılarak olumlu rekabet ortamı ile kent yaşamı renklenir aynı zamanda..