Serüvenci Kahvesi'nde Kamp Kuracağız.

Havacılık hakkında sohbetler,geyikler...

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kutsal Zafer Şahin
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

Serüvenci Kahvesi'nde Kamp Kuracağız.

Mesaj #1 gönderen Kutsal Zafer Şahin » 2 on yıl 1 yıl önce (20.12.2004, 02:21)

Serüvenci Kahvesi'nde Ocak ayı içinde kamp kuracağız. :shock: Cafenin tam içine kamp alanını simüle edeceğiz. Çadırları açıp, çaylarımızı kamp ocağında demleyeceğiz. Serüvencinin doğadada yudumladığı kahveyi yudumlayacağız. Yerlere minderleri atıp, matları serip, arkadaşımızın gitar nağmeleri ve fondaki yumuşak müzikle loş bir ortamda hoş bir vakit geçirmeyi plânlıyoruz. Bu ilginç programa bekliyoruz. Tarihini yılbaşından iki gün önce bildireceğiz. Sevgi ve Saygılarımızla. :wink: PUSULA DOĞA SPORLARI MERKEZİ/SERÜVENCİ KAHVESİ 8)

Kullanıcı avatarı
intruder
Ad Soyad: Hasan Bali
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen intruder » 1 on yıl 8 yıl önce (30.07.2007, 18:03)

Kutsal Abi meraba.. Muhabbetin üstünden baya zaman geçmiş ama... Yine de belki bi şekilde dikkatini çeker de kontrol edersin. Geçen İstanbuldaydım ve Serüvenci Kahvesini görmeyi çok istedim ve Kadıköyü azbuçuk bilmeme rağmen mekanı bulmak için en az 1 saat de uğraştım. Malum İstanbulda kimse sokak ismi bilmiyo. Yorucu bi saatin sonunda tam bulduğumu sanmıştım ki o da ne mekan yerinde yok. Sanırım geçen sene kapatmışsınız. Yerinde de başka bi işletme vardı. Merak ettiğim konu şu: Tamamen kapattınızmı yoksa başka bi yere mi taşındınız? Eğer adres değiştirdiyseniz forumda yazarsanız sevinirim. Belki yalnız İstanbulda yaşayanlar değil yolu İstanbula düşen arkadaşlar da uğramak ister. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar..