Uçmak istiyorum

Bu spora yeni başlayanlar , yeni malzeme almak isteyenler , eğitim almak isteyenler , yamaçparaşütü hakkında bilgi isteyenler bu kategoriyi kullanabilirler.

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
Winston
Ad Soyad: Murat Akyazı
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

Uçmak istiyorum

Mesaj #1 gönderen Winston » 1 on yıl 6 yıl önce (03.09.2009, 04:25)

arkadaşlar bende yamaç paraşütü yapmak istiyorum, nerden öğrenebilirim nasıl öğrenebilirim ne yapmam gerek?

Kullanıcı avatarı
huzzik
Ad Soyad: Salih ÜNLÜTÜRK
:
50+ Club
Aldığı Beğeni: 5 / 0
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen huzzik » 1 on yıl 6 yıl önce (03.09.2009, 08:31)

ben burdurda okudum orda buna dair birşey yok ama salda gölü yakınlarında yamaçparaşütüne dair yol kenarında bir levha var.sen en iyisi sdü ile bağlantıya geç

Kullanıcı avatarı
Winston
Pilot Menüsü: 

Mesaj #3 gönderen Winston » 1 on yıl 6 yıl önce (03.09.2009, 13:21)

Kısmetse sdü ile önümüzdeki dönem iç içe olacağım zaten :) O bahsettiğiniz levha da sanırım 10 yıldan beri falan orda. Henüz 1 defa atlayan birini görmedim. Cevabınız için teşekkürler, sorun olmazsa msn adresinizi eklemek istiyorum.

Kullanıcı avatarı
es@d
Ad Soyad: Esad Selek
Pilot Menüsü: 

Mesaj #4 gönderen es@d » 1 on yıl 6 yıl önce (03.09.2009, 13:30)

Benim bildiğim de Burdur yakınlarında yamaçparaşütü yapan bir kişi yada topluluk yok. En yakın Isparta yada biraz daha ilerdeki Dinar'da mevcut. 11 Eylül'den itibaren SDÜ eğitimlere başlıyor iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Selamlar

Kullanıcı avatarı
Winston
Pilot Menüsü: 

Mesaj #5 gönderen Winston » 1 on yıl 6 yıl önce (03.09.2009, 14:31)

Özel mesaj attım, cevabınız için teşekkürler. Dönmenizi bekliyorum.

Kullanıcı avatarı
gökhan00
Ad Soyad: Gökhan Aksahin
Pilot Menüsü: 

Mesaj #6 gönderen gökhan00 » 1 on yıl 6 yıl önce (10.09.2009, 03:24)

öncelikle tüm p.pilotlarına ve adaylarına slmlar
2.el veyatta kendi ürettigi paramotoru satan varmı öğrenciyim babamın emekli maaşıyla kredi cekip almayı düşünüyorm o yüzden uygun fiyat veya ödemede taksit gibi secenekler sunarsanız memnun olurum trak olmasada olur.paramotor+harnes+paraşüt alınacaktır
ayrıca hiç ucus tecrübem yok.yamac paraiütü bilgimdahi yok.konustugum birkac kişi tehlikeli olur ama istersen kendin öğrenebilirsin dedi bende bu istanbul birkac kez ucus denemesi yaptırbilecek kişiler varmı cünkü havalanmasının dahi bilmiyorum ucus tekniklerini kısaca gösterecek olan kişiye 250tlye kadar ücret ödeyebilirim.sadece birkac kez ikili ucus kısaca tekniklerin gösterilmesi yeterli olacagını düşünüyorum
bu işi hobi olarak yapacak maddi durumum yok.o yüzdende el ilanı dagıtımı pankar acılımı vebenzeri etkinlikler yapmayı düşünüyorum
gördügüm kadarıyla coüu kişi yas olarak benden büyük ve deneyimli kişilersiniz düşüncelerinizi paylasmanızı bekliyorum yaptıgımın yanlıs oldugunu biliyorum ama maddi imkansızlıklar gecenlerde arastırdım thk seneye kadar bsvuru almıyo ocak ve şubata kadar.özel kursları sorusturdum masraflarla birlikte1.500tlyi geciyor ki bu ücretle benim için oldukcayüksek deerler ve gitmem şu an için imkansız tek carem bu.
ucuslar için thk nın ve özel kuurumların vermiş oldugu pilotluk diploması sartmı
malzeme hakkında özellikle parajüt hakkında hiçbir bilgim yok ne tür bişeyler önerirsiniz baslangıç için