arkadaşlar düzenlenen festival tarihlerinizi sitemizde paylaşalım pilot listeniz tamamlanmış olsada bir başka festivalle aynı güne çakışıyor kimsenin kimseden haberi olmuyor düşündüğümüz kadroya alacağımız pilot arkadaşlarla irtibata giriyoruz hepsi bir tarafa kaymış oluyor sonrada organizatörler ne yapacağı hakkında işin içinden çıkamıyor
yada pilot arkadaşlar bir kere söz vermiş oluyor ve gitmek zorunda kalıyor ama yanı başındaki festivalden habersiz oluyor bu bizim paylaşım sitemiz bizler gidemesek nerede ne olduğunu öğrenmek istiyoruz.
herkese kazasız keyifli bol uçuşlar dilerim.
saygılarımıla
mikail peker
DUYURU (ÖNEMLİ) festival tarihleri
Moderatör: Moderatör Ekibi
- altoelektro
- Ad Soyad: Ali Toy
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
- armanaktürk
- Ad Soyad: Arman Aktürk
- Pilot Menüsü:
-
maviay
- Ad Soyad: Mikail Peker
- Pilot Menüsü:
arkadaşlar etkinlik hakkında detaylı bilgi foruma eklenmiyor örneğin 07-08-09 tarihlerinde anamurda bi etkinlik olacakmış sadece ben mışını biliyorumyada aynı tarihte artvinde birtane varmışşşş çağıracağım gruplar oraya söz vermişler aynı tarihte malatyada var foruma ekledim benim bahsetmek istediğim bu camia büyümeye devam ediyor ama o büyüklüğü görmeliyiz yaşamalıyız herşeyi bilmek istiyoruz bir babanın yada annenin çocuğunu nasıl büyüdüğünü görmek isterse bizlerde bunu görmek istiyoruz bilgisi olan arkadaşlar yazarsa seviniriz şenlik yada organizasyonlarda yada gurup olarak bir yere gittiklerinde. kusura bakmayın bu arada başınızı ağrıtmak istemem herkese kazasız uçuşlar
- altoelektro
- Ad Soyad: Ali Toy
- Pilot Menüsü:
- ymcbayraktar
- Ad Soyad: Mehmet Bayraktar
- Aldığı Beğeni: 7 / 4
- Pilot Menüsü: