kameralar
Moderatör: Moderatör Ekibi
- okanbee89
- Ad Soyad: Okan Yücel
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
kameralar
merhabalar duyan varmıdır bılemıyorum gopro markasının hero kameralarını.. cok guzel bır makıneye benzıyor gormek ısteyenler ınternetden arastırabılır... bu konuda bılgısı olan varmı? turkıyede satısını yapan veya getıren varmı? www.vimeo.com da ararsanız vıdeolarını da bulursunuz motor surf ve yamaç parasutunden cekılmıs vıdeoları var...
- muygur
- Ad Soyad: Muvaffak Uygur
- Pilot Menüsü:
Merhabalar,
Sayenizde ''gopro Helmet Camera Wide'' siparişi vermiş bulunuyorum.
Mesajınızı okur okumaz hemen araştırdım son derece stabil ve net çekimleri olan bir kamera. Ayrıca su geçirmez olması da büyük avantaj. Şimdi kamerama kavuşacağım günü bekliyorum. Sanırım bu hafta elimde olacak. size yakında detaylı bilgi verebileceğimi umuyorum. Özellikle Malatya Beydağı şenliğinden sonra...
Sayenizde ''gopro Helmet Camera Wide'' siparişi vermiş bulunuyorum.
- muygur
- Pilot Menüsü:
Bu gün kamera ile ilgili Fedex'i aradım zira sistemde İstanbul'a gelmiş olduğu görünüyordu ve ''gümrükte gecikme'' ibaresi vardı. Bu konuyu da sordum. Fedex yetkilisi kargomun Adana'ya gönderilmiş olduğunu belirtti. Türkiye'deki Fedex aracı kurumu olan MNG kargo'ya büyük bir sevinçle gittim. Sürpriiiiiz kargom Atatürk havalimanına gümrükte takılmış ve bunu belirten bir ihbarname gelmiş. İstanbula gitmem ve konşimento için 150 TL. ekstra ödemem ve gümrük bedeli ne kadarsa (Şahsi bir meta ise, fatura tutarının %10'unu) ödemem gerektiğini veya vekalet için belli bir masraf yapıp +200 TL kadar da kendi çalıştıkları gümrük komisyoncusuna hizmet bedeli olarak göndermem gerektiğini belirttiler. Yani bunları niye yazdım... Bu ürünü almak isteyenlerin (Kendi sitesinde başka alternatif belirtilmemiş) farklı sitelerden alabilme imkanlarını araştırsınlar diye... Mesela e-bay olabilir detaylı incelemedim ama, daha önce özellikle e-bay'dan çok sipariş verdim hepsinde postacı kapıma getirdi. Dolayısı ile yine e-bay sanırım daha sağlam olabilir.
Sevgi ve Saygılarımla,
Muvaffak UYGUR
Sevgi ve Saygılarımla,
Muvaffak UYGUR
- muygur
- Pilot Menüsü:
Eveeet, Malatya şenliğinden döndük. Kask kameramın çekimlerini Malatya yerel kanal TV si olan Güneş TV, almak istedi kendi kamera çekimlerinden daha net görüntü alabildiğim için... Ancak 2gb SD kart ile 59 dakikaya yakın çekim yapılabiliyor daha fazlasını desteklemiyor. daha uzun süreli çekimler için, yanınızda yedek pil ve (2 X AAA) yedek SD kart bulundurmanızda fayda var....Ama yine de geniş açılı süper çekimler yaptım tavsiye edebilirim.
- muygur
- Pilot Menüsü:
Merhaba arkadaşlar
Kameramı ilk kez Malatya'da ki uçuşumda denemiştim... Ancak görüntünün 25 dakika olması nedeni ile kısaltılarak gönderilmesi gerekiyor... O konu üzerinde çalışıyorum kısa zamanda ''Uçuş video.com'' sitesinde yayınlayarak linkini de buraya ekleyeceğim. Cemal arkadaşımın da belirttiği marka tanınmış bir kask kamerasıdır. Her iki kameranın biribirlerine artı ve eksileri var. Mesela su geçirmezlik Oregon'da 3 m. Gopro'da 30 m. oregon'un ne kadar geniş açılı çektiğini sitesinde göremedim, Gopro' da ise 170 derece..Oregon'da arka kısmında ekranı var Gopro'da yok sadece standart vizörü var...Tabii bunlar amaç ile ilgili detaylar. Herkesin kendi amacına uygun olanı alması esas olandır bence... Dolayısı ile her iki kameranın da kendi sitelerine girerek, kamera çekim örneklerini ve aksesuarlarını görerek karar verilmesi daha iyi olacak.
En güzel uçuşlar dileklerimle,
Muvaffak UYGUR
Kameramı ilk kez Malatya'da ki uçuşumda denemiştim... Ancak görüntünün 25 dakika olması nedeni ile kısaltılarak gönderilmesi gerekiyor... O konu üzerinde çalışıyorum kısa zamanda ''Uçuş video.com'' sitesinde yayınlayarak linkini de buraya ekleyeceğim. Cemal arkadaşımın da belirttiği marka tanınmış bir kask kamerasıdır. Her iki kameranın biribirlerine artı ve eksileri var. Mesela su geçirmezlik Oregon'da 3 m. Gopro'da 30 m. oregon'un ne kadar geniş açılı çektiğini sitesinde göremedim, Gopro' da ise 170 derece..Oregon'da arka kısmında ekranı var Gopro'da yok sadece standart vizörü var...Tabii bunlar amaç ile ilgili detaylar. Herkesin kendi amacına uygun olanı alması esas olandır bence... Dolayısı ile her iki kameranın da kendi sitelerine girerek, kamera çekim örneklerini ve aksesuarlarını görerek karar verilmesi daha iyi olacak.
En güzel uçuşlar dileklerimle,
Muvaffak UYGUR
- muygur
- Pilot Menüsü:
Arkadaşlar,
Çok uğraştım ama, ne uçuş video'ya ne, Youtube'a ne de Vimeo'ya eklemeyi başarabildim. Ne kadar kısaltıp kalitesini düşürdüysemde 6 dakikalık videoyu hiç bir yerlere ekleyemedim. Tek çare olarak, Facebook'ta bir arkadaşımın bana jest olsun diye açtığı Muvaffak Uygur Fan Club'a ekleyebildim. Görüntünün aslı oldukça net, Facebook'a yüklenen de suyunun suyu ama en azından geniş açılı çekimi konusunda fikir verebilir diye düşünüyorum. Şimdiden zahmetleriniz için teşekkür ederim.
Sevgiler,
Muvaffak UYGUR
Çok uğraştım ama, ne uçuş video'ya ne, Youtube'a ne de Vimeo'ya eklemeyi başarabildim. Ne kadar kısaltıp kalitesini düşürdüysemde 6 dakikalık videoyu hiç bir yerlere ekleyemedim. Tek çare olarak, Facebook'ta bir arkadaşımın bana jest olsun diye açtığı Muvaffak Uygur Fan Club'a ekleyebildim. Görüntünün aslı oldukça net, Facebook'a yüklenen de suyunun suyu ama en azından geniş açılı çekimi konusunda fikir verebilir diye düşünüyorum. Şimdiden zahmetleriniz için teşekkür ederim.
Sevgiler,
Muvaffak UYGUR
- paramedic
- Ad Soyad: Serdar Güler
- Pilot Menüsü:
http://www.vimeo.com/6142276
Oregon Scientific Atc 2k kask kamerası ile çektiğim görüntüler.
Kamerayı kaskın yan tarafına monte ettiğim için bol bol karabina ve kolon çekmişim ama genel bir fikir verebilir yine de havadan çekim nasıl oluyor diye.
Oregon Scientific Atc 2k kask kamerası ile çektiğim görüntüler.
Kamerayı kaskın yan tarafına monte ettiğim için bol bol karabina ve kolon çekmişim ama genel bir fikir verebilir yine de havadan çekim nasıl oluyor diye.
- muygur
- Pilot Menüsü:
Evet arkadaşlar,
Sonunda bir fırsat yakalayıp videoyu ''Dailymotion'' sitesine yükledim. Son derece rahat oldu diğer sitelerde çok sorun yaşadım maalesef. Neyse görüntülerin bir çoğunu makaslanmak zorunda kalsamda, sizlere fikir verebileceğini düşündüğüm videoyu link olarak ekliyorum...
http://www.dailymotion.com/video/xaap9q ... i-ucuyumuz
Sevgilerimle,
Muvaffak UYGUR
Sonunda bir fırsat yakalayıp videoyu ''Dailymotion'' sitesine yükledim. Son derece rahat oldu diğer sitelerde çok sorun yaşadım maalesef. Neyse görüntülerin bir çoğunu makaslanmak zorunda kalsamda, sizlere fikir verebileceğini düşündüğüm videoyu link olarak ekliyorum...
http://www.dailymotion.com/video/xaap9q ... i-ucuyumuz
Sevgilerimle,
Muvaffak UYGUR
- muygur
- Pilot Menüsü:
Arkadaşlar Öncelike Şeker Bayramınız kutlu olsun....
Bir video daha yükledim. Güneşe karşı olan bölümlerde ekran kendini biraz karartıyor. Ama, take-off noktası itibarı ile gayet zevkli bir uçuştu...
http://www.vimeo.com/6671302
Renkli uçuşlar dileklerimle...
Muvaffak
Bir video daha yükledim. Güneşe karşı olan bölümlerde ekran kendini biraz karartıyor. Ama, take-off noktası itibarı ile gayet zevkli bir uçuştu...
http://www.vimeo.com/6671302
Renkli uçuşlar dileklerimle...
Muvaffak