Merhaba Arkadaşlar ;
Malümunuz biz yelkenkanatçıların sayısı Yp 'cilere göre yok denecek kadar az ama genede bizde organizasyonlara başlamak istedik ve ilk olarak 25 Nisan'da Silifke'de buluştuk Güzel uçuşlar yaptık İlk gün araç arkasından vinç çekişi ile uçtuk İkinci gün ise Hüseyin kardeşimin Çok Büyük bir özveri örneği göstererek yaptığı Rampadan uçuşlar yaptık Güzel Bir organizasyondu.
video/1769/yel ... lifke-2009
video/1768/yelkenkanat-silifke
video/1776/yun ... anat-uçuşu
Yelkenkanat Silifke
Moderatör: Moderatör Ekibi
- flyingomer
- Ad Soyad: Ömer Yaka
- Aldığı Beğeni: 3 / 0
- Pilot Menüsü:
kazasız uçuşlar
hüseyin kardeşime ve diğer arkadaşlara allahtan kazasız uçuşlar dilerim.topleste hüseyine yakışmış.
- Y.P.Pilotu ABDULLAH33
- Ad Soyad: Abdullah Sakar
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
merhaba .mersin gelincik tepesinede bi baktınız mı.ayrıca karlar eriyince erdemli akpınar köyü göktepeden süper yelken kanat uçuşları çıkar.ayrıca birkaç sene önce aslanköy yaylacık tepesindende bülent abiler yelkenkanatla uçtular.hoşçakalın .iyi uçuşlar.
not;mersin ve civarındaki tepeler hakkında ayrıntılı bilgi için www.mersinhavacilik.com sitesinde uçuş tepeleri linkine bakarsanız fotograflı ve ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
not;mersin ve civarındaki tepeler hakkında ayrıntılı bilgi için www.mersinhavacilik.com sitesinde uçuş tepeleri linkine bakarsanız fotograflı ve ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
- tesviyeci
- Ad Soyad: Ali Demir
- Aldığı Beğeni: 4 / 0
- Pilot Menüsü:
Merhaba Arkadaşlar
Valla tam olarak yerini bilemiyorum ben Silifke'ye İlk defa gitmiştim. ama kalkış alanı Konya Silifke Yolyndaki Göksu Nehri üzerindeki Köprüye bakıyor zaten iniş yeride o köprünün yanı.
http://img373.imageshack.us/gal.php?g=dscf3462.jpg
Valla tam olarak yerini bilemiyorum ben Silifke'ye İlk defa gitmiştim. ama kalkış alanı Konya Silifke Yolyndaki Göksu Nehri üzerindeki Köprüye bakıyor zaten iniş yeride o köprünün yanı.
http://img373.imageshack.us/gal.php?g=dscf3462.jpg
- agalptekin
- Ad Soyad: Hakan alp
- Pilot Menüsü:
Herkese Merhaba,
Şubat başında 1-2 gün Silifke de olabilirim daha önce Silifke de uçan varsa lütfen bilgi verebilir mi Takeoff lar hakkında?
Ali Hocam bahsetiğiniz takeoff u google earth ten buldum oldukca dik bir yamaç çıkışı nereden yol durumu nasıl bilgi verirseniz sevinirim...
Gürsel Hocam sayağzı mah arka tarafından bir tepeden bahsetmişsiniz ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim...
Kazasız uçuşlar...
Şubat başında 1-2 gün Silifke de olabilirim daha önce Silifke de uçan varsa lütfen bilgi verebilir mi Takeoff lar hakkında?
Ali Hocam bahsetiğiniz takeoff u google earth ten buldum oldukca dik bir yamaç çıkışı nereden yol durumu nasıl bilgi verirseniz sevinirim...
Gürsel Hocam sayağzı mah arka tarafından bir tepeden bahsetmişsiniz ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim...
Kazasız uçuşlar...
- yp.pilotu
- Ad Soyad: Güner Sargın
- Pilot Menüsü:
Merhaba arkadaşlar, Rampalarla ve vinçlerle zaman kaybedeceğinize, Erdemli Göktepe de Yamaç Paraşütü ve Yelken Kanat uçuşlarına elverişli çok güzel tepemiz var. Tepe önündeki arazi çok geniş. Çok güzel uçuşlar yapacağınıza eminim. Silifke'den Sarıaydın üzerinden Göktepe''ye daha çabuk gelinme imkanı var. Önümüzdeki bahara Göktepe'ye bekliyorum. Selamlar... Göktepe ile ilgili Fotoğraflara www.mersinhavacilik.com adresinden Uçuş bölgeleri linkinden ulaşabilirsiniz. Kazasız uçuşla dilerim...
Tepe Yüksekliği:600 m. Rakım:2040 m. Erdemli'den 45 km. mesafede
Akpınar köyü Erdemli_ MERSİN
Tepe Yüksekliği:600 m. Rakım:2040 m. Erdemli'den 45 km. mesafede
Akpınar köyü Erdemli_ MERSİN