acıbadem sigorta ne işe yarar...ÖNEMLİ AYRINTI LÜTFEN OKUYUN
Moderatör: Moderatör Ekibi
- teamstratus
- Ad Soyad: Türker Türkoglu
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
acıbadem sigorta ne işe yarar...ÖNEMLİ AYRINTI LÜTFEN OKUYUN
merhaba arkadaşlar ,yine can sıkıcı bu konu tekrar gündeme geliyo fakat basımdan gecenleri paylasmak istedim 05.04 pazar günü gürsu take-off' da ucus için hazırlık yaparken, bu hafta baslayan skk için hazırlık yapan tahir abiye yardım etmek ve winsock ları degiştirmek için direklere cıkmaya basladım 2.direkte maalesef beni tutan demir parca kopunca kendimi yerde buldum tahir abi ve erola carparak tabii bu arada içime doğmus olacakki harnes ve kask'ta takılıydı yerde biraz dinlenip kendime geldim olayın sıcaklıgında pek bişey anlamadım önemsemedim, tabii ertesi gün yataktan kalkamadım,boynumda inanılmaz acı ve sol parmaklarımda güc kaybı ve karıncalanma vardı acıbadem sigortaya bilgi verdim acıbadem hastanesiyle görüstüm muayene ve röntgenler için benden 900 tl civarı para talep ettiler tabii beni muayene edicek kişinin( prof oldugunu söylediler )baska bi tahlil falan istemezse neyse tekrar acıbadem sigortadan yetkililerle görüstüm ve durumumun müsait olmadıgını kredi kartımda bu kadar limit kalmadıgını ve yardımcı olmalarını istedim bosuna yapılacak bişey olmadıgını ödemenin yapılması gerektigini ve daha sonra kesin olmamakla birlikte(raporun durumuna göre) ödemenin yapılacagı belirtildi ben diger özel hastaneleri arastırırken ücretlerin pekte farketmedigini gördüm ve sonucta devlet hastanesinin yolunu tuttuk bu seferde senelerdir yatan primlerim sistemde gözükmüyordu yine bi şok tabii bu arada acılarım bazen dayanılmaz oluyo ve ben bu halde 3 gün gecirip daha sonra sonra bi care bulup baktırdık durum bundan ibaret, ayrıca durumumdan haberdar oldu özel sigortam sagolsunlar arayan soran yok aramaları için herhalde omurdaki baskını artıp felç olmamı bekliyolar neyse sonuc itibarıyle eger acıbadem sigortanız varsa ve umarım olmaz bi kaza yaptıysanız ,ya kenarda 1000-5000 tl paranız yada kredi kartınızda yeterli limitiniz olacak bunun baska izahı yok(yani para peşin kırmızı meşin) cebinizde tasıdıgınız sigorta kartı sadece yarısmalarda festivallerde işe yarayan formalite bi evrak oluyo söyleyeceklerim simdilik bu kadar sevgilerimle Türker Türkoğlu-buyap
En son teamstratus tarafından 10.04.2009, 11:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
Mustafa balta
- Ad Soyad: Mustafa Balta
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
arkadaşım çok geçmiş olsun ama cervıkal travmaların öyle şakaya gelir yanı yoktur.boyun mr lerinin çekilip mutlak bir beyin cerrahı tarafından bakılıp takibe alınması lazımdır..
sigorta konusuna gelince,yapmış olduğun sözleşme formunu bir avukata göstermeni isterim..bu sigortacıların dilinden iyi bir avukat anlar.
tekrar geçmiş olsun.
sigorta konusuna gelince,yapmış olduğun sözleşme formunu bir avukata göstermeni isterim..bu sigortacıların dilinden iyi bir avukat anlar.
tekrar geçmiş olsun.
- teamstratus
- :
- Pilot Menüsü:
- 7/24 SİGORTA
- Ad Soyad: C. Serdar Eren
- Pilot Menüsü:
geçmiş olsun, başınıza gelen kaza için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim... yanlış anlamadıysam sigorta poliçenizle işlem yapamazsınız denilmedi, sadece ödemeyi sizin yapmanız ve acıbadem sigortadan tahsil etmeniz istendi değilmi???
bu konu forumda bir kaç kez işlendi ama tekrar hatırlatayım, gittiğiniz kurum acıbadem hastanesi veya anlaşmalı kurumlardan biriyse sigorta kartınızdan provizyon alınarak işlem yapılması gerekir, anlaşmasız kurumlarda ödemeyi siz yaparsınız ve acıbadem sigortadan tahsil edersiniz...
sizin açınızdan sorun olmazsa yp yapmaya çalışan bir acıbadem acentesi arkadaşınız olarak sizin için gerekli yerlerle görüşüp yardımcı olmaya çalışayım...
tekrar geçmiş olsun...
bu konu forumda bir kaç kez işlendi ama tekrar hatırlatayım, gittiğiniz kurum acıbadem hastanesi veya anlaşmalı kurumlardan biriyse sigorta kartınızdan provizyon alınarak işlem yapılması gerekir, anlaşmasız kurumlarda ödemeyi siz yaparsınız ve acıbadem sigortadan tahsil edersiniz...
sizin açınızdan sorun olmazsa yp yapmaya çalışan bir acıbadem acentesi arkadaşınız olarak sizin için gerekli yerlerle görüşüp yardımcı olmaya çalışayım...
tekrar geçmiş olsun...
- teamstratus
- :
- Pilot Menüsü:
ilginden dolayı tesekkür ediyorum serdar ama nasıl bi cözüm olur bilmiyorum benden bu para istendi hemde anlasmalı acıbademden buna bi care bulunamadı basit bi kontrolden gectim röntgen falan içime sinmedi,simdi medical'de gidip mr cektiricem parada talep etmicem ACIBADEMDEN lanet olsun en zoruma giden ilgisizlik oldu bu sorun cözülebilirdi isteselerdi ,tekrar tesekkür ediyorum
- 7/24 SİGORTA
- Ad Soyad: C. Serdar Eren
- Pilot Menüsü:
- KAYAKIN
- Ad Soyad: Cihan Kın
- Pilot Menüsü:
...
abi çok büyük gecmiş olsun... bir kaç haftadır .. burda yazışıyoruz.. gereksizce... kişiler kalıcı değildir.. sistemler kalıcıdır.. serdar bey , bişeyler yapmaya çalışıyor...gibi .. ama nereden bulacağız her hastanede bir serdar ....
havacılık mail grubunda çok atan arkadaşlar ..şimdi konuşsunlar .. hadi !
havacılık mail grubunda çok atan arkadaşlar ..şimdi konuşsunlar .. hadi !
- PROFLY
- Ad Soyad: Mesut Albayrak
- :
- Pilot Menüsü:
Merhaba Türker kardeşim,
Çok geçmiş olsun; ihmal etmemen ve gerekli tetkikleri yaptırmanda fayda var..
Serdar Bey şirketinize camianın bu noktadaki sıkıntısını iletmenizde fayda var. En azından bu sigorta şirketine bağlı bir hastaneye yapılan başvuruda ücret istenmemeli idi.
Tekrar geçmiş olsun
Mesut ALBAYRAK
Çok geçmiş olsun; ihmal etmemen ve gerekli tetkikleri yaptırmanda fayda var..
Serdar Bey şirketinize camianın bu noktadaki sıkıntısını iletmenizde fayda var. En azından bu sigorta şirketine bağlı bir hastaneye yapılan başvuruda ücret istenmemeli idi.
Tekrar geçmiş olsun
Mesut ALBAYRAK
- daglar72
- Ad Soyad: Abdullah Acar
- Pilot Menüsü:
Türker kardeşim öncelikle çok çok geçmiş olsun kısa zamanda take-oflara dönmen dileği ile,
anladığım kadarı ile durumun küçük önemsiz birkaç seans fizyoterapi ile iyileşicen gibi görünüyor ama tedavine mutlaka bir önce başla , ne kadar erken başlarsan o kadar iyileşme sürecin hızlanır,
acıbadem hastanesine veya anlaşmalı bir hastaneye git muayne ol tedavini tamamla ödemeni yap faturaların ile bursa bölge acıbadem sigortadan ulaş beye ulaştır ödenmesi gereken meblayı kısa zamanda hesabına yatırtacaktır diye düşünüyorum.
aslında bu sistem araç kaskoları gibi çalışsa çok daha güzel olurdu
mesela kaza geçirdin kendi imkanların ile veya ambulans ile acıbadem hastanesine veya anlaşmalı bir hastaneye gidip muayne olup ve bütün tedavilerin bittikten sonra poliçe numaranı ibraz ederek tek imza ile taburcu olunsa
olması gereken de bu aslında , sigortalı borç harç kendi imkanları ile tedavi oluyor sonra uzun süre umutsuzca ödemenin gelmesini beklemek zorunda kalabiliyor, yaşadığın streste cabası
kazasız uçuşlar…
anladığım kadarı ile durumun küçük önemsiz birkaç seans fizyoterapi ile iyileşicen gibi görünüyor ama tedavine mutlaka bir önce başla , ne kadar erken başlarsan o kadar iyileşme sürecin hızlanır,
acıbadem hastanesine veya anlaşmalı bir hastaneye git muayne ol tedavini tamamla ödemeni yap faturaların ile bursa bölge acıbadem sigortadan ulaş beye ulaştır ödenmesi gereken meblayı kısa zamanda hesabına yatırtacaktır diye düşünüyorum.
aslında bu sistem araç kaskoları gibi çalışsa çok daha güzel olurdu
mesela kaza geçirdin kendi imkanların ile veya ambulans ile acıbadem hastanesine veya anlaşmalı bir hastaneye gidip muayne olup ve bütün tedavilerin bittikten sonra poliçe numaranı ibraz ederek tek imza ile taburcu olunsa
olması gereken de bu aslında , sigortalı borç harç kendi imkanları ile tedavi oluyor sonra uzun süre umutsuzca ödemenin gelmesini beklemek zorunda kalabiliyor, yaşadığın streste cabası
kazasız uçuşlar…
- teamstratus
- :
- Pilot Menüsü:
son gelişmelerden haberdar edeyim ,tedavim devam ediyor yani 12 gün sonra baslayan tedavi öncesinde devlet hastanesine gitmiştim ,ama simdi bi prof.dr kontrolünden gectim ve sinir sıkısması degilde omuriligin kendisinde azda olsa hasar olmus boyunluk verildi ve bi dizi yapmam gereken hareketleri içeren kılavuz simdilik iyiyim ,hastaneye alındıktan sonra bi cok röntgen ve emar cekildi haftaya tekrar gidiyorum kontrole ,bu işlemlerden sonra hastane cıkısında senet imzalayıp cıkısımı yaptım sevgilerimle kazasız ucuslar türker türkoglu