Manisa havacılık clubu (Manhat) baskanı Arif Bakkaloglu vasıtası ile sportif hava aracları ıcın Manisaya Belediye tarafından yapılan 350 metrelik pistimiz bu gun itibari ile faliyete gecmistir.
Microlight, ultralight, gyrocopter, trike paramotorlar vbs gibi hava aracları icin yapılan bu pist icin katkılarından dolayı herkeze tesekkur ederim...
Manisada yeni sportif hava aracları icin havaalanı
Moderatör: Moderatör Ekibi
- baytur
- Ad Soyad: Bayram Turgut
- :
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Merhaba Seçkin Bey,
Öncelikle böyle bir pistin yapılmış olmasından senin ve kullanacak diğer arkadaşların adına çok sevindim. Ayrıca Arif Beyi Manisa'da Yamaç Paraşütüne ve Uçuş faaliyetlerine sağladığı katkıdan dolayı tebrik ederim.
Geçen hafta sonu Kırtık tepesi üzerinden uçuş yapan yanılmıyorsam sendin. Seni zevkle seyrettim. Yine de küçük bir ricam olucak, bazen öğrenci pilotlarında uçabileceğini ve bunların motorlu bir araçtan tedirgin olabileceğini varsayarak uçarsan çok mutlu olacağım.
Manisa semalarına yeni renk ve heyecan kattın.
Saygılar
Öncelikle böyle bir pistin yapılmış olmasından senin ve kullanacak diğer arkadaşların adına çok sevindim. Ayrıca Arif Beyi Manisa'da Yamaç Paraşütüne ve Uçuş faaliyetlerine sağladığı katkıdan dolayı tebrik ederim.
Geçen hafta sonu Kırtık tepesi üzerinden uçuş yapan yanılmıyorsam sendin. Seni zevkle seyrettim. Yine de küçük bir ricam olucak, bazen öğrenci pilotlarında uçabileceğini ve bunların motorlu bir araçtan tedirgin olabileceğini varsayarak uçarsan çok mutlu olacağım.
Manisa semalarına yeni renk ve heyecan kattın.
Saygılar
- ben_oguz
- Ad Soyad: Oğuzhan Erdemir
- :
- Pilot Menüsü:
Çok güzel bir pist olmuş emeğinize sağlık. Havacılığa gönül vermiş, gerçekten bu sporun gelişmesi için çok değerli vaktini harcayarak bizler için mükemmel işler yapan, festivaller düzenleyen ve bunların yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Arif abi sen büyüksün seni seviyoruz. her ile senin gibi uçuş sevdalıları lazım..
- ArifBakkaloğlu
- Ad Soyad: Arif Bakkaloğlu
- Aldığı Beğeni: 6 / 0
- Pilot Menüsü:
Bir tek hobimiz var uçmak onuda arkadaşlarımızın yararına kullanabiliyorsak ne mutlu bize.
Pazar günü Manisa semalarında belki 50 uçman arkadaş vardı rengarek kanatlarıyla,İzmirden başka yerlerden gelen işte hayalimiz buydu gerçekleşti.Bu güzel insanlar mutlu edilmezmi?
İltifata mazhar olmak da güzel,her arkadaşıma tek tek teşekkür ederim.
Pazar günü Manisa semalarında belki 50 uçman arkadaş vardı rengarek kanatlarıyla,İzmirden başka yerlerden gelen işte hayalimiz buydu gerçekleşti.Bu güzel insanlar mutlu edilmezmi?
İltifata mazhar olmak da güzel,her arkadaşıma tek tek teşekkür ederim.
- altoelektro
- Ad Soyad: Ali Toy
- Pilot Menüsü: