Ülkemizde Yamaç Paraşütü ve Geleceği Konferansı
Moderatör: Moderatör Ekibi
- mhorzum
- Ad Soyad: asda asda
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Ülkemizde Yamaç Paraşütü ve Geleceği Konferansı
Konferans afişi nasıl olmuş yorumları bekliyorum çok uğraştık...

- tuncay
- Ad Soyad: Tuncay Tahtakın
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
oldukça güzel. Elinize sağlık. Ancak konferansın hangi ilde olduğu belli değil. Kayseride olduğunu tahmin ediyorum.
Katılımında fayda görüyorum. Ancak konferansın konusunu değiştirmek daha uygun olur gibi geliyor bana. Mesela "Yamaçparaşütünde THK'nın yeri ve geleceği". Federasyon sonrasında THKnın tutumunu ve faaliyetlerini merak ediyorum. Federasyon ile nasıl bir işbirliğine girecek? eğitimleri sıklaştıracak mı? bilmek isterim.
Katılımında fayda görüyorum. Ancak konferansın konusunu değiştirmek daha uygun olur gibi geliyor bana. Mesela "Yamaçparaşütünde THK'nın yeri ve geleceği". Federasyon sonrasında THKnın tutumunu ve faaliyetlerini merak ediyorum. Federasyon ile nasıl bir işbirliğine girecek? eğitimleri sıklaştıracak mı? bilmek isterim.
-
pisquare
- Ad Soyad: Zafer Atlı
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
tuncay yazdı:oldukça güzel. Elinize sağlık. Ancak konferansın hangi ilde olduğu belli değil. Kayseride olduğunu tahmin ediyorum.
Tuncay'a katılıyorum. Ayrıca aşağıdaki linke de yazdığım şu sorulara verilecek cevaplarla umarım biraz olsun aydınlanırız:
http://www.ypforum.com/viewtopic.php?t= ... c&start=15
"1) Federasyonumuzun kurulu olmasına ve hali hazırdaki ilk federasyon başkanımızın THK kökenli olmasına rağmen neden THK onaylı sertifika kontrol kursları düzenleniyor? Bu sertifikasyonda yetkili merci federasyon mu yoksa THK mu?
2) Eğer yetkili kurum federasyon ise neden THK başlıklı sertifika kontrol kursları ilanları var? Ya da FAI lisansını vermeye yetkili kurum hala THK ise bu durumda federasyonun anlamı ne?
3) THK'ndan eğitim almış, yıllarca bu spora hizmet vermiş, bunun yanında onlarca sporcu yetiştirmiş eğitmenlerin konumu nedir burda? Öğrenci pilotlara verdikleri eğitimi gidip THK'na onaylatmalarını istemek durumunda mı bu insanlar?
Lütfen beni aydınlatın."