Kayseri 2008 THK XC Yarisma videosu
Moderatör: Moderatör Ekibi
- kazim karabas
- Ad Soyad: Kazım Karabaş
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Kayseri 2008 THK XC Yarisma videosu
Arkadaslar ucusvideoya bir defada yuklemek mumkun olmadigi icin 2 bolum halinde hazirladigim yarisma videolarinin 1. Bolumu linki altta,iyi seyirler
video/1625/Kay ... im-Karabas
video/1625/Kay ... im-Karabas
- Bülent Aydın
- Ad Soyad: Bülent Aydın
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
- kazim karabas
- Pilot Menüsü:
Bulent Selam,
Ucmakdereye katilmadim sadece,Istanbula yakin oldugu icin 2 - 3 haftada bir gidiyoruz zaten.Sirada Manisa ve Kas festival videolari var.Ama ikiside 250 MB dan buyuk oldugu icin siteye yuklemek mumkun olmuyor.Convert programlari ile kuculterek yuklemeyi deneyecegim,bu konuda bir iki program onerirseniz sevinirim.
Sana ozel not : Eylul ve Kasim da yaptigimiz Gurle ucuslarinida bir iki gun icinde yuklerim.
Gorusmek uzere
Ucmakdereye katilmadim sadece,Istanbula yakin oldugu icin 2 - 3 haftada bir gidiyoruz zaten.Sirada Manisa ve Kas festival videolari var.Ama ikiside 250 MB dan buyuk oldugu icin siteye yuklemek mumkun olmuyor.Convert programlari ile kuculterek yuklemeyi deneyecegim,bu konuda bir iki program onerirseniz sevinirim.
Sana ozel not : Eylul ve Kasim da yaptigimiz Gurle ucuslarinida bir iki gun icinde yuklerim.
Gorusmek uzere
- cincir
- Ad Soyad: Güngör Şen
- :
- Aldığı Beğeni: 11 / 2
- İletişim:
- Pilot Menüsü:
kazim karabas yazdı:Convert programlari ile kuculterek yuklemeyi deneyecegim,bu konuda bir iki program onerirseniz sevinirim.
Kazım Abi görüntüler için öncelikle teşekkürler.Videolarını dönüştürmeden önce aşağıdaki linke bir göz at bence.Dönüştürücü program içinse Total Video Converter önerebilirim.30 günlük deneme sürümünü aşağıdaki linkten indirebilirsin.
http://www.ypforum.com/viewtopic.php?t=4217
Total Video Converter 30 gün deneme sürümü aşağıdan indirilebilir
http://www.tamindir.com/program/7554/To ... r_2.52.htm
- kazim karabas
- Pilot Menüsü:
Yardim icin mail atan arkadaslara ,taa Almanyadan yardimci olan Tenzile Hanima cok tesekkurler,gerci gruba yazdim ama Kayseri Yarisma 2. Bolumde hazir
iyi seyirler
video/1627/Kay ... im-Karabas
iyi seyirler
video/1627/Kay ... im-Karabas
- kazim karabas
- Pilot Menüsü:
Mehmet Bey Selam,
Tabiki kullanabilirsiniz,gectigimiz yillarda yarisma disinda da Kayseriye gelmis ve gerek o zaman gerek yarismalarda bize gosterilen misafirperverlikten cok memnun kalmistik.Bana boylece tesekkur etme firsati vermis olursunuz.Cekimleri benim yaptigimi belirtirseniz ( ben de katki yaptigimi hissetmis olurum ) ayrica sevinirim.
kolay gelsin
Tabiki kullanabilirsiniz,gectigimiz yillarda yarisma disinda da Kayseriye gelmis ve gerek o zaman gerek yarismalarda bize gosterilen misafirperverlikten cok memnun kalmistik.Bana boylece tesekkur etme firsati vermis olursunuz.Cekimleri benim yaptigimi belirtirseniz ( ben de katki yaptigimi hissetmis olurum ) ayrica sevinirim.
kolay gelsin
- KANT
- Ad Soyad: Mehmet Budak
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
şu günlerde kayseri de yeni oluşumlar var talas belediyesinin katkılarıyla mevcut bulunan talas gücü sporun bünyesinde talas gücü hava sporları branşı açıldı bu bıranşların içerisindede yp takımı oluşturuldu ,kulup bünyesinde şimdilik 1 adet münübüs ve takım halinde 14 adetde paraşütümüz var iler günlerde yeni araçlar ve ambulas temini için çalımalar yapılmaktadır,ayrıca ali dağ take off alanımıza yeni sosyal tesislerinde pojeleri yapılmaktadır iniş pistimizin kamulaştırılması da sonuçlanıp olup orası ışıklandırılarak gece uçuş imkanları saglanacaktır. bilimdigi üzerine alidağ yp için sadece türkiyede değil dünyada önemli merkezlerden birisi fizki olarak yalnız sosyal şartlarında iyileştirerek dahada vazgecilmez bir merkez haline getirme cabalarımız sürmektededir sanırım önümüzdeki sezona ancak yetişr birde teleferik sistemi kurulacak
bunları niçin yazıyorum
siz bu işe gönül vermiş havacılık gönüllülerini burada daha iyi agırlamak istiyoruz
hiç bir çıkar gözetmeksizin bu faliyetlere hizmet eden başta talas belediye başkanımız sayın rıfat yıldırım ,şemsettin atasun nezlinde tüm belediye personeline ,hocamızlarımız adem hasgül ve akın süslü beyefendilere ayrıca tercübeleri ile bize destek olan kayseri havacılık kulubü personeline teşekürlerimizi bir borç biliriz....
biz buradayız sizleri de agırlamaktan onur duyarız
saygılarımla talas gücü yp takımı adına mehmet budak
bunları niçin yazıyorum
siz bu işe gönül vermiş havacılık gönüllülerini burada daha iyi agırlamak istiyoruz
hiç bir çıkar gözetmeksizin bu faliyetlere hizmet eden başta talas belediye başkanımız sayın rıfat yıldırım ,şemsettin atasun nezlinde tüm belediye personeline ,hocamızlarımız adem hasgül ve akın süslü beyefendilere ayrıca tercübeleri ile bize destek olan kayseri havacılık kulubü personeline teşekürlerimizi bir borç biliriz....
biz buradayız sizleri de agırlamaktan onur duyarız
saygılarımla talas gücü yp takımı adına mehmet budak