Tüm uçmanlara selamlar,
Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız websitemiz hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.
www.yamacparasutu.org websitemiz yayına girmiştir, oldukça uğraşıp güzel bir site hazırlamak istedik. Siteyi hazırlayan Gökhan Gökmen bu konuda çok iyi, websitesi yaptırmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim, kendisine web sitesinden ulaşabilirsiniz www.teknolojistik.net Şimdilik diğer üretim ve malzeme satışı işlerimden arta kalan vakitleri websitesi için ayırabiliyorum, bazı eksikleri olabilir bazı menüler de aktif değil zaten ama Gökhan'la birlikte içimize sinen bir site hazırladık.
www.yamacparsutu .org 'de neler bulabilirsiniz??...
# Bu sitede İstanbul Hava Sporları'nın çalışmalarını ve getirdiği yenilikleri takip edebilirsiniz. Bunlar; Yamaç Paraşütü Eğitimleri (Dragon Fly), Yamaç Paraşütü Dergisi "YAMAŞÜT"ün yeni çıkan sayıları, yeni çıkan Yamaç Paraşütü Malzemeleri ile ilgili ayrıntılı Türkçe bilgiler (UP, Woody Valley, Brauniger, Independence, Icaro), yeni markamız Aeron'un Yamaç Paraşütü Üretim Çalışmaları, Yamaç Paraşütü Yarışmaları ve gündemdeki diğer yeniliklerdir.
# Güncel Haberleri takip edebilirsiniz...
- ICARO'nun yeni çıkan kaskı FLY
- BRAUNIGER IQ One için çok özel Kış Kampanyası
- UP'nin yeni kanadı Kantega XC hakkında bilgiler
- UP'nin yaında çıkacak olan yarışma harnesi FAST PRO
- Ascen+Perge siparişleri için şok fiyatlar
- Yeni DRAGON FLY logolu sporlar
- Ve çok yakında yeni güncel haberler.....
# 2 El ilanlara bakabilir, isterseniz kendi malzemelerinizi de ekletebilirsiniz
http://www.yamacparasutu.org/malzeme.html
# Çok yakında da pilotların ihtiyacı olan outdoor ekipmanların bulunduğu bir sayfa ve giderek büyüyecek bir kütüphane bölümü hazırlanacaktır.
İyi gezintiler...
Tatlı konun,
İSTANBUL HAVA SPORLARI
Polat Kemal Akyüz
www.yamacparasutu.org
İletişim
İSTANBUL (Merkez)
Murat Ecevit
[email protected]
www.yamacparasutu.org
Tel: 0 212 458 27 44 - 0 535 460 30 37
Adres : Mithat Paşa Cad. Küçük Haydar Efendi Sok. NO:1 Kat:3 Beyazıt İSTANBUL
İZMİR (Şube)
Polat Kemal Akyüz
[email protected]
www.yamacparasutu.org
Tel: 0 232 343 45 14 - 0 535 460 30 37
Adres : Kazım Karabekir Caddesi Özlütürk Pasaji No:36 P:3 Bornova İZMİR
www.yamacparasutu.org yayında
Moderatör: Moderatör Ekibi
- İstanbul Hava Sporları
- Ad Soyad: Polat Kemal Akyüz
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
- İstanbul Hava Sporları
- :
- Pilot Menüsü:
www.yamacparasutu.org harf hatası
Aşağıdaki metinde websitesinin bir harfini eksik yazmışım, doğru link www.yamacparasutu.org olacak, kusura bakmayın.
Polat
Polat
- İstanbul Hava Sporları
- :
- Pilot Menüsü:
Yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim.
Uçucu arkadaşların tavsiye ve yorumlarını bekliyorum. Bir dahaki güncelleme için bu yorumlar oldukça önemli. Tavsiye ya da eleştirisi olan arkadaşlar [email protected] adresine mail atarlarsa memnun olurum.
Tatlı konun,
Polat
Uçucu arkadaşların tavsiye ve yorumlarını bekliyorum. Bir dahaki güncelleme için bu yorumlar oldukça önemli. Tavsiye ya da eleştirisi olan arkadaşlar [email protected] adresine mail atarlarsa memnun olurum.
Tatlı konun,
Polat