Merhaba arkadaslar,
birkacgun once, federasyon baskanimizi tebrik etmek amaciyla telefon ettim. Kendisine ulasamadim, ancak Fedrerasyon Genel Sekreteri Ozan Cetiner ile gorustum. Baskanin atamasınin bakanlik tarafindan yapilmasini beklediklerini soyledi, minimum 10 maksimum 15 kisilik bir Yonetim Kurulu olusturacaklarmis.
Bu ekip ise federasyonun diger organlarini olusturacak ve yapilanma sureci devam edecek. Neticede yasal yapilanma sureci islemekte.
Ozan bey konusma esnasinda derneklerle de onumuzdeki bir ay icerisinde toplanmayi dusunduklarini soyledi. Bu guzel bir dusunce.
Halihazirda zaten dernekler olarak bir araya gelerek toplanip federasyonu ziyaret konusunda pek cok kisi zaten gorus ve istek belirtiyordu.
Aynı dusuncenin Federasyon Genel sekreteri tarafindan da paylasiliyor olmasi guzel bir olay.
Bence dernek temsilcileri olarak boyle bir toplantiya katilimda konusulacaklar ile ilgili calısmamiz uygun olacaktir. Bu nedenle daha once de kullanmis oldugumuz [email protected] mail grubumuzun bu is icin kullanilmasinin uygun olacagini dusunuyorum. Sizler ne dersiniz ?
Saygilarimla,
Bursa Yamac Parasutu Spor Kulubu Dernegi Baskani
Serdar ILKER
Federasyon ile göruşme
Moderatör: Moderatör Ekibi
- Champion
- Ad Soyad: Semih Sayir
- :
- Aldığı Beğeni: 5 / 1
- Pilot Menüsü:
İyi bir fikir.
Tüm Derneklerimizin bu platformda buluşması ve irtibatda olması yararlı olur.
Şu an için sadece Dernek başkanları veya Dernek tarafından yönetim kurulu kararı ile görevlendirilmiş arkadaşlarımızın katılımı daha uygun olacaktır.
THK tüzüklü derneklerimizi de bu platformda görmek isteriz.
Bu gurubun Moderatörlüğünü XC Turk dergisinden Yasin Keçef arkadaşımız yapabilir.
Selamlar
Semih
Tüm Derneklerimizin bu platformda buluşması ve irtibatda olması yararlı olur.
Şu an için sadece Dernek başkanları veya Dernek tarafından yönetim kurulu kararı ile görevlendirilmiş arkadaşlarımızın katılımı daha uygun olacaktır.
THK tüzüklü derneklerimizi de bu platformda görmek isteriz.
Bu gurubun Moderatörlüğünü XC Turk dergisinden Yasin Keçef arkadaşımız yapabilir.
Selamlar
Semih