paratec, freex, velvet x-over, up teton2, boulder2 harnes?
Moderatör: Moderatör Ekibi
-
GURSEL
- Ad Soyad: Gursel Kara
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
paratec, freex, velvet x-over, up teton2, boulder2 harnes?
merhaba arkadaslar.
performans harness alıcam.
paratec d2 ıle freex carera arasında secım yaparsanız hangısını tercıh edersınız. olumlu ve olumsuz yonlerı hakkında bılgı verebılırsenız sevınırım.
performans harness alıcam.
paratec d2 ıle freex carera arasında secım yaparsanız hangısını tercıh edersınız. olumlu ve olumsuz yonlerı hakkında bılgı verebılırsenız sevınırım.
- paramedic
- Ad Soyad: Serdar Güler
- Pilot Menüsü:
D2 güzel bir harness, dizayn olarak supair evo-xc ile hemen hemen aynı. Biraz ağır olması dışında olumsuz olarak nitelendirebilecek hiç bir yönü yok.
carera ile hiç uçmadığım için bir yorum yapamam.
Tabii performans harness almak istediğinizi söylemişsiniz. Performans harnessten kastınız nedir pek anlayamadım. Zira her iki harness de performansa yönelik modeller değil.
Performans harness olarak supair vamp ya da avasport samurai gibi bir model istiyor olaibilir misiniz?
carera ile hiç uçmadığım için bir yorum yapamam.
Tabii performans harness almak istediğinizi söylemişsiniz. Performans harnessten kastınız nedir pek anlayamadım. Zira her iki harness de performansa yönelik modeller değil.
Performans harness olarak supair vamp ya da avasport samurai gibi bir model istiyor olaibilir misiniz?
-
GURSEL
- Pilot Menüsü:
velvet x-over
velvet x-over fiyatı hakkında bilgisi olan var mı.?
Turkiye satısını kim yapıyor. Nasıl baglantı kurabilirim.
Turkiye satısını kim yapıyor. Nasıl baglantı kurabilirim.
- afsin
- Ad Soyad: Hüseyin Afşin Oral
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
woody x-over
slm..woody valley türkiye'ye polat kemal akyüz getiriyor..
kendisinin farklı illerde bayileri var.."manisada ben"
x-over ben de kendime yeni sipariş verdim..
satış fiyatı: 615 € diye biliyorum..
afşin
kendisinin farklı illerde bayileri var.."manisada ben"
x-over ben de kendime yeni sipariş verdim..
satış fiyatı: 615 € diye biliyorum..
afşin
-
GURSEL
- Pilot Menüsü:
UP Teton 2
UP Teton 2 harness kullanan yada bilgisi olan varmı arkadaslar. Nasıl bir harness.???
-
GURSEL
- Pilot Menüsü:
UP Boulder 2
boyum 1.81 kilom 93
yazın 86-83 kilolara kadar dusebiliyorum.
Large bedenmi almalıyım, medium bedenmi.?
Bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.
yazın 86-83 kilolara kadar dusebiliyorum.
Large bedenmi almalıyım, medium bedenmi.?
Bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.
- Barış Tura
- Ad Soyad: Barış Tura
- :
- Pilot Menüsü:
Selamlar
Ben 2 senedir Teton 2 ile uçuyorum ve oldukca memnunum. Geçen seneden itibaren teton 'a koza da monte ettim ve koza kullanarak ucuyorum. Gerek portatif olması çok çok fazla büyük olmaması ve gerekse de çok karmaşık gözükmemesi bununla birlikte yeterli derecede ayarlara sahip olmasına rağmen. Oldukca memnunum.
Boulder 2 konusundada gayet iyi diyebilirim. Denizli'de bir arkadaşımıza Boulder 2 aldık. Harnes geldiğinde oldukca memnun kaldığımızı söyleyebilirim. Özellikle kullanılan malzeme ve iişçilik çok iyi. Ayarlarını bir kaç uçuştan sonra oturttuktan sonra çok rahat ve şık duran bir harnes. Bagaj kısmı kendi sınıfındaki harneslere göre benim gördüğüm en büyük bagaj. Ayrıca ön alt kısımdaki balast koyulacak olan kısımda balast dışında ayrı bir bagaj olarak kullanılabiliyor ki bu teton da da mevcut ben kendi harnesimde bu kısmı ilk yardım cantası , pil vs koymak için kulllanıyorum. İkinci bi bagaj oolan bu kısım boulder 2 de cok daha geniş.
Sırt koruması olarak diger markalara göre daha farklı bir sistem mevcut. Birbirindem bağımsız iki aerofrom koruma pilotun sırt kısmında üst üste geliyor oldukca güvenli.
Boulder 2 harnesi burada kullanan arkadasımızın boyu 1.82 ve kilosu 75 kg.
Normalde 1.85 e kadar medium üretici firma MEDIUM modeli öneriyor.
Bununla birlikte kilonuzu 93 olarak ele alırsak ben kesinlikle large almanızı öneririm. Harnesi kullanan arkadasımızın kilosu 75 ve medium size olan model oldukca sarıyor ve yeterli bununla birlikte medium sizde kilonuzdan dolayı konforu düşürecektir.
Boulder 2 nin koza kısmının uzalma ve kısalma payı oldukca yüksek ve large modeli kenidniniz için oldukca rahat ve kullanışlı ir şekilde ayarlayabilirsiniz..
BARIŞ
Ben 2 senedir Teton 2 ile uçuyorum ve oldukca memnunum. Geçen seneden itibaren teton 'a koza da monte ettim ve koza kullanarak ucuyorum. Gerek portatif olması çok çok fazla büyük olmaması ve gerekse de çok karmaşık gözükmemesi bununla birlikte yeterli derecede ayarlara sahip olmasına rağmen. Oldukca memnunum.
Boulder 2 konusundada gayet iyi diyebilirim. Denizli'de bir arkadaşımıza Boulder 2 aldık. Harnes geldiğinde oldukca memnun kaldığımızı söyleyebilirim. Özellikle kullanılan malzeme ve iişçilik çok iyi. Ayarlarını bir kaç uçuştan sonra oturttuktan sonra çok rahat ve şık duran bir harnes. Bagaj kısmı kendi sınıfındaki harneslere göre benim gördüğüm en büyük bagaj. Ayrıca ön alt kısımdaki balast koyulacak olan kısımda balast dışında ayrı bir bagaj olarak kullanılabiliyor ki bu teton da da mevcut ben kendi harnesimde bu kısmı ilk yardım cantası , pil vs koymak için kulllanıyorum. İkinci bi bagaj oolan bu kısım boulder 2 de cok daha geniş.
Sırt koruması olarak diger markalara göre daha farklı bir sistem mevcut. Birbirindem bağımsız iki aerofrom koruma pilotun sırt kısmında üst üste geliyor oldukca güvenli.
Boulder 2 harnesi burada kullanan arkadasımızın boyu 1.82 ve kilosu 75 kg.
Normalde 1.85 e kadar medium üretici firma MEDIUM modeli öneriyor.
Bununla birlikte kilonuzu 93 olarak ele alırsak ben kesinlikle large almanızı öneririm. Harnesi kullanan arkadasımızın kilosu 75 ve medium size olan model oldukca sarıyor ve yeterli bununla birlikte medium sizde kilonuzdan dolayı konforu düşürecektir.
Boulder 2 nin koza kısmının uzalma ve kısalma payı oldukca yüksek ve large modeli kenidniniz için oldukca rahat ve kullanışlı ir şekilde ayarlayabilirsiniz..
BARIŞ
- Barış Tura
- Ad Soyad: Barış Tura
- :
- Pilot Menüsü: