Bir hayalim var arkadaslar........ sizce nasıl olur ???
Moderatör: Moderatör Ekibi
- seccckin
- Ad Soyad: Seckin Aparı
- :
- Aldığı Beğeni: 22 / 3
- Pilot Menüsü:
Bir hayalim var arkadaslar........ sizce nasıl olur ???
Arkadaslar şimdi anlatacagım seyi aynı zamanda sizinde kafanızda canlandırmanızı istiyorum.... yeteri kadar para sahibi olunca bir tane kamaralı guzel bir tekne alıp bu tekneyle tum egeyi ve akdenizi dolasmak istiyiyorum.... gittigim koylarda ise eşimle birlikte tandem paramotor ile yem yesil doganın ve masmavi denizin ustunde ucmak istiyorum bodrum marmaris kusadası antalya her yerde ve her gun farklı bir yerde farklı koylarda ..... sizce nasıl olur...
- firatdemirbas
- Ad Soyad: Fırat Demirbaş
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
-
Mustafa balta
- Ad Soyad: Mustafa Balta
- Pilot Menüsü:
- Weather_Sportsman
- Ad Soyad: Muhammet Sekmen
- Pilot Menüsü:
- omerfaruk
- Ad Soyad: Omer Faruk Gocmen
- :
- Pilot Menüsü:
super olur kardesim. yalniz ulasmasi cok zor hayallerin pesinden kosmak insani biraz yorabilir. birde mesela cok guzel bir tekne alirsin sonra isin zorluklari seni bunaltir. kac yasindasin bilmiyorum ama bazen birseye sahip olucak kadar calisip cabaliyorsun sonra bi bakiyosun ondan zevk alicak zamanin yokmus megersem.
yelkenli tekne cok guzel bir hobidir. cok luks buyuk birseye ihtiyacin yok. teknenin bakimi ozelliklede marina vs giderleri, kisin karaya cekilcek yer bulmak ivir zivir detaylariyla ugrasmak zordur. buyuk teknenin derdide buyuk olur. benim teknem 5 metre fiberglass. 1975 yapimi. icinin durumu oldukca kotu zaten ici dedigimde birsey yok sadece bir iki sunger onlarida aticam yakinda. 5 hp kictan takma motorumuz var birgun calisir birgun calismaz. herseye ragmen inanilmaz keyif aliyoruz. sende imkanlarin dahilinde boyle ufaktan baslayabilirsin istersen. hatta birkac ortak bile alinabilir. asagidaki video da ben ve vuslat(ruzgarin kizi). Birde yardimci kaptan cody
http://www.youtube.com/watch?v=b14dMnqifiM
yelkenli tekne cok guzel bir hobidir. cok luks buyuk birseye ihtiyacin yok. teknenin bakimi ozelliklede marina vs giderleri, kisin karaya cekilcek yer bulmak ivir zivir detaylariyla ugrasmak zordur. buyuk teknenin derdide buyuk olur. benim teknem 5 metre fiberglass. 1975 yapimi. icinin durumu oldukca kotu zaten ici dedigimde birsey yok sadece bir iki sunger onlarida aticam yakinda. 5 hp kictan takma motorumuz var birgun calisir birgun calismaz. herseye ragmen inanilmaz keyif aliyoruz. sende imkanlarin dahilinde boyle ufaktan baslayabilirsin istersen. hatta birkac ortak bile alinabilir. asagidaki video da ben ve vuslat(ruzgarin kizi). Birde yardimci kaptan cody
http://www.youtube.com/watch?v=b14dMnqifiM
- takyonxxx
- Ad Soyad: Türkay Biliyor
- :
- Aldığı Beğeni: 21 / 0
- Pilot Menüsü:
Bence bu hayali biraz daha gerçeğe kavuşturmak için
kafa dengi en az 5 arkadaş bul ve ortak küçük bir tekne alın veya yaptırın.
Tabi hafta içi çalışman gerekecek, ama en azından hafta sonu ve tatillerde arkadaşlarınla hayalini gerçekleştirebilirisin.
Böylece herkes mutlu olur.
Benimde hayallaerimde antalyaya yerleşmek var, işlh başarılı olurum.
kafa dengi en az 5 arkadaş bul ve ortak küçük bir tekne alın veya yaptırın.
Tabi hafta içi çalışman gerekecek, ama en azından hafta sonu ve tatillerde arkadaşlarınla hayalini gerçekleştirebilirisin.
Böylece herkes mutlu olur.
Benimde hayallaerimde antalyaya yerleşmek var, işlh başarılı olurum.