Bayramda Ölüdeniz'de tandem uçuşu yapmak istiyoruz

Bu spora yeni başlayanlar , yeni malzeme almak isteyenler , eğitim almak isteyenler , yamaçparaşütü hakkında bilgi isteyenler bu kategoriyi kullanabilirler.

Moderatör: Moderatör Ekibi

neverlander
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

Bayramda Ölüdeniz'de tandem uçuşu yapmak istiyoruz

Mesaj #1 gönderen neverlander » 1 on yıl 7 yıl önce (25.09.2008, 12:30)

Merhaba arkadaşlar,

Allah kısmet ederse bayram tatilini Datça'da geçiricez ve bir gün için Ölüdeniz'e gelip tandem uçuşu yapmak istiyoruz kardeşimle beraber. Bu sezonda fiyatlar ne civardadır? Hava şartları uygun olur mu? Bir de bu uçuşları düzenleyen olan firmalara nasıl ulaşabileceğimiz konusunda yardımcı olursanız memnun olucam.

Aslında Datça'ya daha yakın olan Gökova'da bir da pist varmış bildiğim kadarıyla ama o bölgede tandem uçuşları düzenleyenler var mı bilmiyorum, nette de rastlamadım. Ama yine de Gökova için de bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.

Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum, tatilde uçuş yapacak arkadaşlara kazasız belasız zevkli uçuşlar diliyorum.

Not: Forumun arama kısmını kullandım ve ilanlar kısmına da baktım biraz ama konuyla alakalı bir konu bulamadım. Varsa da özür dilerim yeni konu açtığım için.

Kullanıcı avatarı
ayhankocaman
Ad Soyad: Ayhan Kocaman
Aldığı Beğeni: 1 / 0
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen ayhankocaman » 1 on yıl 7 yıl önce (25.09.2008, 13:01)

evet gökovada bir uçuş pisti mevcut ve tandem için biraz kısa pist olabilir..ayrıca gökovada tandem firması yok.datçaya en yakın ya fethiye yada ören var tabi fethiyede firma sayısı çok fazla örende 1 tane muvcut.

İbrahim Altın
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

Re: Bayramda Ölüdeniz'de tandem uçuşu yapmak istiyoruz

Mesaj #3 gönderen İbrahim Altın » 1 on yıl 7 yıl önce (25.09.2008, 16:30)

neverlander yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Allah kısmet ederse bayram tatilini Datça'da geçiricez ve bir gün için Ölüdeniz'e gelip tandem uçuşu yapmak istiyoruz kardeşimle beraber. Bu sezonda fiyatlar ne civardadır? Hava şartları uygun olur mu? Bir de bu uçuşları düzenleyen olan firmalara nasıl ulaşabileceğimiz konusunda yardımcı olursanız memnun olucam. .

Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum, tatilde uçuş yapacak arkadaşlara kazasız belasız zevkli uçuşlar diliyorum.

Not: Forumun arama kısmını kullandım ve ilanlar kısmına da baktım biraz ama konuyla alakalı bir konu bulamadım. Varsa da özür dilerim yeni konu açtığım için.

Ölüdenizde Galaxy Tnadem Paragliding şirketine gelip beni bulursan bu isteğini beraberce gerçekleştirebiliriz
http://www.yamacvideo.com/play.php?vid=153
0 555 599 45 49