1000 Feet'ten Türkiye

Uçuş fotoğraflarınızı bu katogoriye yükleyebilirsiniz.

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
PROFLY
Ad Soyad: Mesut Albayrak
:
50+ Club Dealer
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

1000 Feet'ten Türkiye

Mesaj #1 gönderen PROFLY » 1 on yıl 7 yıl önce (24.09.2008, 15:45)

http://www.alpalper.com/kitap/kitap.html

Gökyüzünden Türkiye fotoğrafları.. Güzel bir çalışma. Bakmanızı tavsiye ederim. Linki bir arkadaşım yolladı. Sizlerle de paylaşayım. Fotoğrafları çeken Alp Alper..
En son PROFLY tarafından 24.09.2008, 18:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
ottoman300
Ad Soyad: Gürsel Bilmiş
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen ottoman300 » 1 on yıl 7 yıl önce (24.09.2008, 15:49)

Harika gerçekten..ama daha çok çekilmeli bence böyle..çünkü böyle giderse 10 yıl içinde bu resimlerin yerinde yeller esecek..Malum Küresel ısınma ..sağol mesut hocam..

Kullanıcı avatarı
osve grup
Ad Soyad: Hakan Erbaş
Pilot Menüsü: 

Mesaj #3 gönderen osve grup » 1 on yıl 7 yıl önce (24.09.2008, 16:23)

Kardeş çok güzel bir çalışma olmuş. Tebrik ederim.

Kullanıcı avatarı
ORKO
Ad Soyad: Mehmet Gönüllü
Pilot Menüsü: 

Mesaj #4 gönderen ORKO » 1 on yıl 7 yıl önce (24.09.2008, 20:59)

linke bastığınızda ilk sayfada sayfa15 kodlu resim karapınar meke tuzlasının resmi... benim kapapınarda takıldığım kum tepesine çok yakın bir bölgede...

yanlız geçen aylarda adana gezisine giderken karapınarda bir kum tepesi daha keşfettim görseniz dudağınız uçuklar abi... tepe ters huni şeklinde, 100 m civarında ve %90 ından fazlası kumdan oluşuyor... aşağıya kadar dümdüz iniyor... sapsarı... ;) önü sağı solu açık...

ben size kabaca tarif edeyim yerini... karapınardan adanaya doğru hareket ettiğinizde, karapınarın ilk çıkışında benim uçtuğum kuzeye bakan küçük kum tepesi var... bikaç kilometre daha gittiğinizde dünyanın en büyük nazar boncuğu olan MEKE tuzlası var... biraz daha gittiğinizde o dediğim 100 metrelik şahane kum tepesi ağzınızı açık koyacak güzelliği ile karşınıza çıkıyor...
bu dediğim yerler yolun hep sağına düşüyor...(gelirken solda... :) ) yanlız uyarmam gerekiyor, dediğim bölgelerde kuzeyli gelen rüzgarlar haricinde gelen rüzgarlarda uçmayın... haa kuzeymiş deyipte hemencik sermeyin, sağı solu belli olmaz oranın... çöl karakteri taşıyor.... bölgenin rüzgar durumuna mutlaka bakın...

mesut bey resimlerin hepsine bakmadım ama baktıklarım çok güzel...

not: pardon az önce hepsine baktım... yalan olmasın... nambırvan olarakta ağrı dağını seçtim... mükemmel yaa...

Kullanıcı avatarı
PROFLY
Ad Soyad: Mesut Albayrak
:
50+ Club Dealer
Pilot Menüsü: 

türkiye

Mesaj #5 gönderen PROFLY » 1 on yıl 7 yıl önce (24.09.2008, 21:58)

Merhaba Mehmet..

Oraların güzel fotoğraflarını da senden bekliyoruz madem..

Arkadaşlar.. Bu başlığı değitirip yada yeni bir başlık açarak gökyüzünden güzel ülkemizin fotoğraflarını toparlayabiliriz. İçinde kanat resmi, bacaklar, yada kişilerin kendi fotoğrafları olmadan.. yani profesyonelce Türkiyenin değişik bölgelerinin fotoğrafları..

Kullanıcı avatarı
ORKO
Ad Soyad: Mehmet Gönüllü
Pilot Menüsü: 

Mesaj #6 gönderen ORKO » 1 on yıl 7 yıl önce (25.09.2008, 15:19)

abi bu aralar gitme durumumuz yok ama ilk fırsatta emin olun oraların fotoğraflarını çekeriz... umarım kış gelmeden bir kere gidebilirsek valla çok iyi olur, hazır havalarda serinlemişken...

elimizden gelse türkiyenin dört bir yanında uçmak isteriz ama işte...

iyi uçuşlar...