http://www.alpalper.com/kitap/kitap.html
Gökyüzünden Türkiye fotoğrafları.. Güzel bir çalışma. Bakmanızı tavsiye ederim. Linki bir arkadaşım yolladı. Sizlerle de paylaşayım. Fotoğrafları çeken Alp Alper..
1000 Feet'ten Türkiye
Moderatör: Moderatör Ekibi
- PROFLY
- Ad Soyad: Mesut Albayrak
- :
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
1000 Feet'ten Türkiye
En son PROFLY tarafından 24.09.2008, 18:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- ottoman300
- Ad Soyad: Gürsel Bilmiş
- Pilot Menüsü:
- ORKO
- Ad Soyad: Mehmet Gönüllü
- Pilot Menüsü:
linke bastığınızda ilk sayfada sayfa15 kodlu resim karapınar meke tuzlasının resmi... benim kapapınarda takıldığım kum tepesine çok yakın bir bölgede...
yanlız geçen aylarda adana gezisine giderken karapınarda bir kum tepesi daha keşfettim görseniz dudağınız uçuklar abi... tepe ters huni şeklinde, 100 m civarında ve %90 ından fazlası kumdan oluşuyor... aşağıya kadar dümdüz iniyor... sapsarı...
önü sağı solu açık...
ben size kabaca tarif edeyim yerini... karapınardan adanaya doğru hareket ettiğinizde, karapınarın ilk çıkışında benim uçtuğum kuzeye bakan küçük kum tepesi var... bikaç kilometre daha gittiğinizde dünyanın en büyük nazar boncuğu olan MEKE tuzlası var... biraz daha gittiğinizde o dediğim 100 metrelik şahane kum tepesi ağzınızı açık koyacak güzelliği ile karşınıza çıkıyor...
bu dediğim yerler yolun hep sağına düşüyor...(gelirken solda...
) yanlız uyarmam gerekiyor, dediğim bölgelerde kuzeyli gelen rüzgarlar haricinde gelen rüzgarlarda uçmayın... haa kuzeymiş deyipte hemencik sermeyin, sağı solu belli olmaz oranın... çöl karakteri taşıyor.... bölgenin rüzgar durumuna mutlaka bakın...
mesut bey resimlerin hepsine bakmadım ama baktıklarım çok güzel...
not: pardon az önce hepsine baktım... yalan olmasın... nambırvan olarakta ağrı dağını seçtim... mükemmel yaa...
yanlız geçen aylarda adana gezisine giderken karapınarda bir kum tepesi daha keşfettim görseniz dudağınız uçuklar abi... tepe ters huni şeklinde, 100 m civarında ve %90 ından fazlası kumdan oluşuyor... aşağıya kadar dümdüz iniyor... sapsarı...
ben size kabaca tarif edeyim yerini... karapınardan adanaya doğru hareket ettiğinizde, karapınarın ilk çıkışında benim uçtuğum kuzeye bakan küçük kum tepesi var... bikaç kilometre daha gittiğinizde dünyanın en büyük nazar boncuğu olan MEKE tuzlası var... biraz daha gittiğinizde o dediğim 100 metrelik şahane kum tepesi ağzınızı açık koyacak güzelliği ile karşınıza çıkıyor...
bu dediğim yerler yolun hep sağına düşüyor...(gelirken solda...
mesut bey resimlerin hepsine bakmadım ama baktıklarım çok güzel...
not: pardon az önce hepsine baktım... yalan olmasın... nambırvan olarakta ağrı dağını seçtim... mükemmel yaa...
- PROFLY
- Ad Soyad: Mesut Albayrak
- :
- Pilot Menüsü:
türkiye
Merhaba Mehmet..
Oraların güzel fotoğraflarını da senden bekliyoruz madem..
Arkadaşlar.. Bu başlığı değitirip yada yeni bir başlık açarak gökyüzünden güzel ülkemizin fotoğraflarını toparlayabiliriz. İçinde kanat resmi, bacaklar, yada kişilerin kendi fotoğrafları olmadan.. yani profesyonelce Türkiyenin değişik bölgelerinin fotoğrafları..
Oraların güzel fotoğraflarını da senden bekliyoruz madem..
Arkadaşlar.. Bu başlığı değitirip yada yeni bir başlık açarak gökyüzünden güzel ülkemizin fotoğraflarını toparlayabiliriz. İçinde kanat resmi, bacaklar, yada kişilerin kendi fotoğrafları olmadan.. yani profesyonelce Türkiyenin değişik bölgelerinin fotoğrafları..