yp camıasından rıcam.....
Moderatör: Moderatör Ekibi
-
hayal1941
- Ad Soyad: Yavuz Aslan
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
yp camıasından rıcam.....
bu spora yenı baslamış bı ogrencı olarak.... tıcarı ılışkilerden dogan anlaşmazlıklarınız dogrultusunda şekillenen sevıyesız tartışmalar bu camiaya zarar vermektdır..... lutfen forumu gerektığı gıbı kullanalım.... bılgı alıs verısı gıbı sebepler doğrultusunda yazılar yazalım foruma....ucmayan ama ucmayı dusundugunden dolayı foruma uye olan arkadaslarım var... ve onlar bu tartışmalardan dolayı yavas yavas bu camıadan soğumaya baslıyorlar.... sizden ricam bu forum bı kavga platformu deil.... bu spor için yararlı olabıleceğine inandığımız bır sanal kutuphane olması için çalısalım.... veeee ayrıca moderatorlerın forumun bu halınden şikayetcı olmamaları ve herhangı bı uyarıda bulunmamaları üzücüdür.... ruzgarımız bol olsun...:d
- cincir
- Ad Soyad: Güngör Şen
- :
- Aldığı Beğeni: 11 / 2
- İletişim:
- Pilot Menüsü:
Düşünen insanlar tartışırlar,polemiğe girerler.Yeterki hakaret olmasın,şiddet unsuru içermesin.Örneğin tartışmalar sayesinde kimin akıllı,kimin becerikli,kimin türkçesi güzel,kimin tecrübesi çok,kim gereksiz konuşuyor,kim iyi insan kim kötü insan az ya da çok fikir sahibi olabiliyoruz.
Dediğim gibi bence sakıncası yok.Söylenen sözler kişileri bağlar.Ben forumu bir tv kanalı gibi görüyorum.Sıkıldığım zaman kanal değiştiriyorum.Bu camiada farklı şehirlerden insanlar kısa süreli beraberlikler yaşıyorlar ve forum sayesinde birbirleri hakkında fikirleri var.
Dipnot:Şu ana kadar hiçbir tartışmaya ve polemiğe girmedim.Kendimi savunur durumda değilim.Ayrıca ticari bir ilgim yok.
Saygılarımla.
Güngör Şen
Dediğim gibi bence sakıncası yok.Söylenen sözler kişileri bağlar.Ben forumu bir tv kanalı gibi görüyorum.Sıkıldığım zaman kanal değiştiriyorum.Bu camiada farklı şehirlerden insanlar kısa süreli beraberlikler yaşıyorlar ve forum sayesinde birbirleri hakkında fikirleri var.
Dipnot:Şu ana kadar hiçbir tartışmaya ve polemiğe girmedim.Kendimi savunur durumda değilim.Ayrıca ticari bir ilgim yok.
Saygılarımla.
Güngör Şen