Şenlik düzenleyen ne bekler

Şenlikler ,Organizasyonlar , yarışmalar hakkındaki konular, havacılıkla ilgili her türlü duyurular.

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
ymcbayraktar
Ad Soyad: Mehmet Bayraktar
Aldığı Beğeni: 7 / 4
Pilot Menüsü: 

Şenlik düzenleyen ne bekler

Mesaj #1 gönderen ymcbayraktar » 1 on yıl 8 yıl önce (15.05.2008, 13:39)

Şimdiye kadar şenliklere katılanların şenlikten neler beklediğini yazdık Birazda şenlik düzenleyenlerin ne beklediğini yazalım
Ben kendi adıma yazıyorum şenlik düzenlemekten hiçbir maddi karşılık beklemediğim gibi üstelik şenlik döneminde işi gücü ihmal edip arabamla şenlikle ilgili oraya buraya gitmek için yakıt harcamak yine şenlikle ilgili telefon görüşmeleri gibi durumlar Faturalarımın kabarmasına neden olmaktadır Yerel yönetimler ve brokratlarla uğraşmak ayrıca zamanımı organizasyona ayırdığım için ev halkıyla papaz olmakda cabası bazı sorumsuz yada kurallara uymayan pilotların neden olabileceği bir kazada adli yargının yakasına yapışacağı hesap sorulan insan da siz olacaksınız organizasyondaki elinizde olmayan aksaklıklardan dolayı bazı arkadaşlarınızı küstüreceksiniz veya bazı insanlar tarafından da sanki böyle bir organizasyon düzenlemek mecburiyetindeymişiz gibi bardağın dolu tarafına değilde boş tarafına bakarak eleştirileceksiniz
Peki bütün bunlar niye
Bütün bunlar Dostlarla bu spora gönül veren insanlarla, bir arada olmak onlarla aynı gökyüzünü paylaşmak İnternetten tanışarak dostluklar kurduğumuz insanlarla kucaklaşmak
Uçtuğumuz yerleri onlara tanıtmak Şehrimizi bölgemizi güzelliklerimizi onlarla paylaşmak
Bu sporu sadece bölgemizdeki birkaç insanın yaptığını sanan insanlara sayımızın ne kadar çok olduğunu göstermek ve bu spora başlamak isteyenleri cesaretlendirmek
Bütün bunların ödülü ayrılırken samimi sıcak kucaklaşmalar ve bir kuru teşekkür yada şenlikten döndükten sonra İnternette yazılacak birkaç satır teşekkür yazısıyla memnuniyetin bildirilmesi organizasyonu yapan insanları mutlu ederken suçlayıcı ve yıkıcı eleştiriler insanların şevkini kırmaktadır malesef enderde olsa hiç söylemeden Allahısmarladık demeden çekip giden insanlarda malesef olabiliyor
Cebinden çıkacak yol parasını düşünerek Şenliğe katılmayan insanların bunları göz önüne alarak Milyarlarca lirayı şenliğe ve pilotların rahatına harcayan organizasyona teşekkür etemesi gerekir diye düşünüyorum
Ben kendi adıma bu tür organizasyonlara vaktim ve imkanım oldukça katılmayı bir görev biliyorum
Saygılarımla

Kullanıcı avatarı
ÇağlaR
Ad Soyad: Çağlar Güngelen
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen ÇağlaR » 1 on yıl 8 yıl önce (16.05.2008, 19:03)

Mehmet abi söylediklerine bende katılıyorum. hatta yapılan saldırılara polemiğe girmeeyeceğimi söylediğim için yazı yazmıyorum. Söylediğimi yaparım :) fatura isteniyor, hesap isteniyor, kendileri bi festival düzenlemişlermi sormak lazım. cewap vererek zaman harcamak istemiyorum kişilere fakat eminim sen ve yarışma-festival-şenlik düzenleyen arkadaşlar ne kadar para harcandığını ne kadar özveride bulunulduğunu biliyordur ki yeterince özetlemişsin burda... umarım zaman bulurum da yarışmaya gelebilirim. zaten şu anda da Denizli deki yarışmadan yazıyorum. çok hızlı ve çekişmeli geçiyor, tokatta öyle olucak eminim ;)