kaşta festivalmi yoksa orada toplandıkmı.

Şenlikler ,Organizasyonlar , yarışmalar hakkındaki konular, havacılıkla ilgili her türlü duyurular.

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
sitkiozbasli
Ad Soyad: Sıtkı Özbaşlı
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

kaşta festivalmi yoksa orada toplandıkmı.

Mesaj #1 gönderen sitkiozbasli » 1 on yıl 8 yıl önce (12.05.2008, 23:39)

arkadaşlar 4 5 yıldır kaşa gider kayahan otelde ailece kalabalık guruplar halinde uçar ve tatil yapardık son 2 yıl natulusden naturablue dan ugur arkadaşlarımız şenlik düzenler bizleri davet eder ve hep beraber uçardık . bu yıl akuhavktan birileri çıktı ve biz ünv. olarak kaşta şenlik düzenliyoruz dedi ve yazdı çizdiler sonra bişiyler oldu ve işin içinden sıyrılıp çıktılar ve bu işe bulaşan ugurların elinde patladı sanırım bu işte . buraya kadar benim anladıgım böyle oldu.zaten şenlik dediginde böyle olmaz biz kaşa gelirken herşeyin bize ait oldugunu biliyorduk ama son anda 10 ytl.çıkş parası olunca da tabiki herkes bu işe bozuldu ister istemez ama sanırım arkadaşlar bizi taşıyacak sponsor bulamayınca careyi bu şekilde çözmek istediler bazı kötü şeyleri yada yanlışları her zaman görmemezlikten gelirsek olgunluk etmiş oluruz ki oda insanları ayıran iyi özelliklerdendir. ama yinede kaşa gelen arkadaşlarımızın birçogu mutlu oldular ve çokda keyif aldılar gerçi gece çalan müzikten pek anlamasakta dinledik . BEN DİYORUM Kİ BUNUN ADINA ŞENLİK DEMEYELİM KAŞTAKİ YEREL PİLOT ARKADAŞLAR BİR TARİH BELİRLEDİ VE O TARİHTE KAŞTA TOPLANDIK VE HEP BERABER UÇTUK VE HAFTASONU TATİL YAPTIK Ne DERSİNİZ SADECE ADINI DEGiŞTİRELİM ve bu polemiklerde bitsin. not .şenlik isteyenler de MANİSA AMASYA GÜRSU daki şenliklere gelsin hem sponsor hemde organizasyon oralarda var kalın saglıcakla
Dosya ekleri
kaş mardin 027.jpg

Kullanıcı avatarı
ymcbayraktar
Ad Soyad: Mehmet Bayraktar
Aldığı Beğeni: 7 / 4
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen ymcbayraktar » 1 on yıl 8 yıl önce (13.05.2008, 12:22)

Sıtkı bey Tokat Şenyurt'u unutmayın geçen yıl gelen arkadaşlerın bir depo yakıtına kadar vermiştik gelenler iyi bilirler siz yoktunuz İnşallah bu yıl Valiliğimizin desteği ve yeni kurulan havacılık kulübümüzün de katkılarıyla Hem yarışma hem şenlik daha kalabalık ve muhteşem olacak inşallah bu yıl bekleriz

Kullanıcı avatarı
sitkiozbasli
Ad Soyad: Sıtkı Özbaşlı
Pilot Menüsü: 

Mesaj #3 gönderen sitkiozbasli » 1 on yıl 8 yıl önce (13.05.2008, 14:51)

mesut bey evet gelemedik ama şenliginizin methini duyduk katılan arkadaşlarımız burada memnuniyetlerini belirtebilirler ve herkes katıldıgı şenlikte memnuniyetini ve sıkıntılarını burada paylaşabilir. saygılar

Kullanıcı avatarı
ayhankocaman
Ad Soyad: Ayhan Kocaman
Aldığı Beğeni: 1 / 0
Pilot Menüsü: 

Mesaj #4 gönderen ayhankocaman » 1 on yıl 8 yıl önce (13.05.2008, 15:32)

bende bir uçman olarak kaş festivali katıldığım ilk festival.( mı acaba ) kaş'a gelinceye kadar bir çok uçuş bölgesi var ama biz arkadaşlar hep bir arada olalım istedik.aydın grubu olarak epey kalabalık geldik. havanın rüzgarlı olmasından dolayı bir kez uçabildik ama olsun yine de iyi bir uçuş oldu.yukarıda sıtkı hocamın dediği gibi bunu adı nı festivalden öte arkadaş toplantısı olarak analım.yp camiasındaki arkadaşlar zaten bu sporu yaparken yeteri kadar mali yükün altına giriyorlar,birde festival adı altında düzenlenen ve herşeyin tamamı uçman arkadaşlara mal edilen bir oluşuma ücret ödemek gerçekten mali yönden arkadaşlarımızı sıkıntıya sokuyor.ama herşeye rağmen ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen ve daha önce bu forumda yazıştığımız fakat yüzlerini bu festivalde gördüğümüz arkadaşlarla tanışmak ve sohbet etmek ve bir şeyleri paylaşmak bizim tek tesellimiz olmuştur.işşallah bir daha ki sefere bu iş daha planlı bir şekilde yapılır.tüm arkadaşlara selam ederim.

Onur Ozkonyali
Pilot Menüsü: 

Mesaj #5 gönderen Onur Ozkonyali » 1 on yıl 8 yıl önce (13.05.2008, 23:09)

bence de bu organizasyon bence hic festivale benzemedi.cunkuu gittigimizz diger tüm festivalde tam bir festival havası vardı ben burada ondan hic görmedim.yanii eger cok iyi festival görmek istiyorsanız örnek veriyorum manisaya giderbilirsiniz. :D ARKADAŞLAR YENER YILMAZ konusududa bırakalımm cunkü artıkk cok sıkıldık buu ismii duymaktan.SAYGILAR

Kullanıcı avatarı
ASİ
Ad Soyad: Engin Karabudak
Pilot Menüsü: 

Mesaj #6 gönderen ASİ » 1 on yıl 8 yıl önce (14.05.2008, 08:24)

bence de bu kesinlikle bir festival değildi. ayrıca niviuk kanatları da deneme imkanımız olacağı, uçuş yapabileceğimiz söylenmişti. ancak ben niviuk kanat deneyen herhangi bir katılımcı göremedim.

Kullanıcı avatarı
serhat
Ad Soyad: Serhat Kocaerol
Aldığı Beğeni: 5 / 2
Pilot Menüsü: 

Mesaj #7 gönderen serhat » 1 on yıl 8 yıl önce (16.05.2008, 21:40)

hekes bilmelidir ki; zaten tanıtıma ihtiyacı olmayan tuistik yerlerde yapılan organzasyonlara pek destek çıkmaz. bu alanya, ölüdeniz, kaş gibi yerler için geçerlidir.

fakat bozkırın ortasında bir beldeye veya sivil toplum kurumları bölgenin turizme ve spora açılması için elinden geleni büyük bir içtenlikle yapar.

kaş festivaline bu kadar laf söylenmesini anlamayamıyorum.

Kullanıcı avatarı
mbakar
Ad Soyad: Mesut Bakar
Pilot Menüsü: 

Mesaj #8 gönderen mbakar » 1 on yıl 8 yıl önce (16.05.2008, 23:47)

fakat bozkırın ortasında bir beldeye veya sivil toplum kurumları bölgenin turizme ve spora açılması için elinden geleni büyük bir içtenlikle yapar. ....... Neden oyle olsunkı MANISA BURSA AMASYA Zazaten pilotlarıyla oldukca kalabalık iller vede organızasyon ıcın beledıyelerle ortak calısıyorlar kas takı festıfalı daha dogrusu toplantıyı organızasyonu yapamadılar bunu kabullenın

Kullanıcı avatarı
ÇağlaR
Ad Soyad: Çağlar Güngelen
Pilot Menüsü: 

Mesaj #9 gönderen ÇağlaR » 1 on yıl 8 yıl önce (17.05.2008, 08:56)

arkadaşlar kusura bakmayın havaya ayar veremiyoruz.... havanın patlaması bütün planları karıştırdı. kanatları deneyemediniz, uçuşları kestik, fakat o havada sizleri çıkartamazdık. eğer buysa derdiniz tekrar söyliyeyim havaya ayar veremedik üzgünüz... ister festival diyin ister toplantı, hepiniz oradaydınız ve bunun resmi adı da 3. kaş yamaç paraşütü festivaliydi. nedense oradayken de herkes mutluydu...
yarışmada olduğumdan fazla zaman ayıramıyorum. iyi uçuşlar...

Kullanıcı avatarı
kenancifci
Ad Soyad: Kenan Çifci
Pilot Menüsü: 

Mesaj #10 gönderen kenancifci » 1 on yıl 8 yıl önce (17.05.2008, 19:45)

adamlar ugrastılar bişeyler yaptılar memnun kalan kaldı kalmayan buraya yazdı.. acaba buraya olumsuz mesajlar yazanlar yamaç paraşütü camiasına ne gibi faydaları oldu. konu sadece misafir olup ucmaksa devam edelim. ben festivalde yoktum ama, maddi karşılıgı olmadan sadece hizmet için yapılmışsa tebrik ediyorum cagları cihanı vs vs vs
HER İLDEN REFERANS KONUSU VARDI HATIRLARSANIZ CAGLAR VE CİHAN İÇİN KÖTÜ Bİ REFERANS OLDU SANIRIM
En son kenancifci tarafından 21.05.2008, 17:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Endurocu
Ad Soyad: Ferdy Guven
Pilot Menüsü: 

Mesaj #11 gönderen Endurocu » 1 on yıl 8 yıl önce (20.05.2008, 17:14)

kenan abi olay farklı yönlere dönüyor sanki senin konuşmanla "memnun kalmayan bi daha gitmesin" felan. insanlar memnun olsada olmasada istedikleri yerlere giderler hüsranlada karşılaşabilirler(yani bizim gibi) yada hayatlarındaki en güzel organizasyonu yaşarlar ve keyifli keyifli uçarlar. Bu başlık altında kimse kimseye bence beğenmeyen gelmesin gibi cümleler sarfedemez evet arkadaşlar ellerinden gelenleri yaptı çağlar arkadaşımız özellikle hava şartları çağlarında dediği gibi bozuktu ve bunu kimse engelleyemezdi ama şuda bir gerçek tam olarak bir şenlik ortamı yoktu. ama arkadaşlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar herkesinde bildiği gibi hava durumu rüzgae durumu bizim sporumuz için gerçekten çok önemli ve havanın bozuk olması bu şenliği şenlik olmaktan çıkarttı olay tamamen bu görüşmek dileğiyle herkese bol termikli ve bol bol irtifalı uçuşlar...