Hafta sonu cumartesi inönü de çok güzel ve uygun bir hava vardı.
Yaklaşık 1,5 saat lik yelken uçuşu beni mest etti.
Sizinle paylaşmak istedim.
http://www.youtube.com/watch?v=otH2RsGJapM
inönü c tepesi yelken uçuş videosu
Moderatör: Moderatör Ekibi
- takyonxxx
- Ad Soyad: Türkay Biliyor
- :
- Aldığı Beğeni: 21 / 0
- Pilot Menüsü:
Şu an inönü thk da sezon açılmadığı için sorun olmuyo. Zaten inişi de thk tesislerine değil soldaki tarlalara yapıyoruz.
Tabi havada sadece yp değil de birden fazla çeşit hava aracı varsa tesise ve kuleye haber vermek gerekir. Ben kendi adıma söylersem uçaklarla ya da planörlerle uçuş yapılıyorsa hiç havalanmıyorum. Yazın sezon açıldığında izin alınırsa bi sorun olcağını düşünmüyorum. Çünkü oradaki tüm görevliler zaten havacılığa gönül vermiş insanlar. Sanırım sezon haziran başında açılıyor.
Bu arada c tepesinin tepeye çıkan yolu yapılmış, süper güzel bir yol olmuş.
Tepeye de yine bir iyileştirme çalışması yapılacağını ordaki görevlilerden duydum.
Niyetiniz varsa bence mayıs ayını değerlendirin bol bol uçun...
Tabi havada sadece yp değil de birden fazla çeşit hava aracı varsa tesise ve kuleye haber vermek gerekir. Ben kendi adıma söylersem uçaklarla ya da planörlerle uçuş yapılıyorsa hiç havalanmıyorum. Yazın sezon açıldığında izin alınırsa bi sorun olcağını düşünmüyorum. Çünkü oradaki tüm görevliler zaten havacılığa gönül vermiş insanlar. Sanırım sezon haziran başında açılıyor.
Bu arada c tepesinin tepeye çıkan yolu yapılmış, süper güzel bir yol olmuş.
Tepeye de yine bir iyileştirme çalışması yapılacağını ordaki görevlilerden duydum.
Niyetiniz varsa bence mayıs ayını değerlendirin bol bol uçun...
- freedauntless
- Ad Soyad: İbrahim Yılmaz Aydın
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Türkay kardeşim yine çok güzel ve keyifli bir uçuş çıkarmışssın..havayı güzel yakalamışsın..orda olmayı çok isterdim..yakın zamanda beraber uçacaz bekle beni..bu arada yolun yapıldığını söylemişssin çok sevindim bu habere..c tepesinin tek eksiği yolunun çok bozuk olmasıydı şimdi 4 4 lük olmuştur..görüşmek üzere kardeşimmm..