uçanları katledin!!!
Moderatör: Moderatör Ekibi
- onursan
- Ad Soyad: Onur San
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
uçanları katledin!!!
selam millet,
işyerinde zamanımı çok hoş geçirmeye başladım. bunca zaman uçamazsan, başlangıçta uçanları kıskanmaya, sonra onlara sinirlenmeye başlarsın. ne, en sonunda mı? işte bu:
http://revoar.sites.uol.com.br/mataparaca.htm
işyerinde zamanımı çok hoş geçirmeye başladım. bunca zaman uçamazsan, başlangıçta uçanları kıskanmaya, sonra onlara sinirlenmeye başlarsın. ne, en sonunda mı? işte bu:
http://revoar.sites.uol.com.br/mataparaca.htm
- skydiver_78
- Ad Soyad: Ozan Umut
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
- onursan
- Ad Soyad: Onur San
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
selam arkadaşlar,
aziz ve muhterem arkadaşım orko, daha önce de söylemiş idik dhv2 ile ilgili durumları. ancak sen kendin deneyerek görmeyi tercih ettin. alet harbiden altından kaçar, üstünden düşer. en kısa zamanda kendine uygun "uçulabilir" bi kanat alman dileğiyle...
not: bu aşamada dhv2 kanat senin için geliştirici olmaktan bile çok uzaktır kanaatindeyim. ayrıca havada yaşayabileceğin kötü bi vak'a seni bu işten soğutabilir.
not2: yarışmayı sabırsızlıkla beklemekteyim.
not3: ölüdeniz'deyim, yağmur var, kuzey esiyo
aziz ve muhterem arkadaşım orko, daha önce de söylemiş idik dhv2 ile ilgili durumları. ancak sen kendin deneyerek görmeyi tercih ettin. alet harbiden altından kaçar, üstünden düşer. en kısa zamanda kendine uygun "uçulabilir" bi kanat alman dileğiyle...
not: bu aşamada dhv2 kanat senin için geliştirici olmaktan bile çok uzaktır kanaatindeyim. ayrıca havada yaşayabileceğin kötü bi vak'a seni bu işten soğutabilir.
not2: yarışmayı sabırsızlıkla beklemekteyim.
not3: ölüdeniz'deyim, yağmur var, kuzey esiyo
- ORKO
- Ad Soyad: Mehmet Gönüllü
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
ama gerçekten gözüm kararmiştı yaf, vali gelse beni durduramazdı uçuş yapmaktan, ama şimdi gözümün önü açıldı, düşünüyorumda verilmiş sadakam varmışki kaza yapmadım, pek birşey öğrendiğimide söyleyemeyecem, genelde rüzgarsız günleri seçtiğim için tepeden havalanmamla yere konuşum bir oluyordu, bazen ben havadayken rüzgar geldiği zaman kilo limiti yüzünden armut gibi asılı kalıyordum havada,
Tangoabi kanadı sattınmı diye sorduya bana, satılık ilanını verirken şunları yazardım heralde, MODEL: model önemli değilyav uçuyor işte DURUMU: orkodan onaylı 28 tane küçüklü büyüklü koli bantıyla yapıştırılmış yaması var
RENGİ:rengi kırmızıydı ama şimdi pembeyi anımsatıyorda pembede güzel renk aga GENEL DURUMU: topuzu eksik, geçen paraşütümün topuzunu çalmışlar, bende magurus marka bir dolmuşun topuzunu çalıp sanayide firenci tiyfığa yaptırdım 
Tangoabi kanadı sattınmı diye sorduya bana, satılık ilanını verirken şunları yazardım heralde, MODEL: model önemli değilyav uçuyor işte DURUMU: orkodan onaylı 28 tane küçüklü büyüklü koli bantıyla yapıştırılmış yaması var