468.Şenliğede davetlisiniz.(Tabii usta pilotlar)
Moderatör: Moderatör Ekibi
- ArifBakkaloğlu
- Ad Soyad: Arif Bakkaloğlu
- Aldığı Beğeni: 6 / 0
- Pilot Menüsü:
468.Şenliğede davetlisiniz.(Tabii usta pilotlar)
Manhat her yil oldugu gibi bu yil da geleneksel olarak uluslararasi duzeyde kutlanan Manisa Mesiri sacim torenlerinde gorev almistir.
Bu yil ilk defa havadan mesir macunu sacilacaktir. 23 Mart Pazar Manisa da senlik var.Manisa disindan Yamac parasutcusu arkadaslari Gokyuzunden Manisa lilara mesir sacmalari icin davet ediyoruz.
Gun boyu ucus
http://www.mesirfestivali.com/?Page=HaberDetay&id=28
http://www.manisatarzanicevregunleri.co ... f=Kampanya
www.manhat.org
Bu yil ilk defa havadan mesir macunu sacilacaktir. 23 Mart Pazar Manisa da senlik var.Manisa disindan Yamac parasutcusu arkadaslari Gokyuzunden Manisa lilara mesir sacmalari icin davet ediyoruz.
Gun boyu ucus
http://www.mesirfestivali.com/?Page=HaberDetay&id=28
http://www.manisatarzanicevregunleri.co ... f=Kampanya
www.manhat.org
-
BUBİANKA
- Ad Soyad: Cemal Tığlı
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
slm arkadaşlar..her şey çok güzel de..bizde her türden, bütün etkinlik ,yarışma ve festivaller olsun katılıp kendimizi geliştirmek ve bu camiada yeni dostluklar kurup arkadaşlar edinmek istiyoruz..biz aydındayız ama öğrenci pilotuz,acaba bu bizim size katılmamıza engelmidir..biz bu katılımı çok istiyoruz..ne olacak şimdi...sağlıklı olun,hoşçakalın,iyi uçuşlar dilerim tüm usta pilot abilerime...aydından sevgilerle....(yanlış anlama olduysa şimdiden afedersiniz)..
- ArifBakkaloğlu
- Pilot Menüsü:
- mutlusezyer
- Ad Soyad: Mutlu Sezyer
- Pilot Menüsü:
- ArifBakkaloğlu
- Pilot Menüsü:
- ayhankocaman
- Ad Soyad: Ayhan Kocaman
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
- ÇağlaR
- Ad Soyad: Çağlar Güngelen
- Pilot Menüsü:
arif abi şimdi ben kıllandım o parantez içindeki Tabii usta pilotlar yazısına
)
kendimden bir korkum yok, kararlarıma çok güvenirim ama o uyarının sebebini merak ettim, birde macun dağıtılan yerin bizim kalkışa biraz uzak olduğu konusunda duyumlar aldım
bu duyumların aslı varmıdır?? birde o uyarının bu duyumla mı bi bağlantısı vardır 
kendimden bir korkum yok, kararlarıma çok güvenirim ama o uyarının sebebini merak ettim, birde macun dağıtılan yerin bizim kalkışa biraz uzak olduğu konusunda duyumlar aldım
- ArifBakkaloğlu
- Pilot Menüsü:
Çağlar merhaba
Spil den uçulduğunda pilot kendi insiyatifini kullanarak bahsedilen yere gelip gelemiyeceğini Mesir atılan yere yeterli yükseklikte ulaşıp ulaşamıyacağını "tecrübesiyle"kestirecek.Spil den Karlık tan uçanların güzergahında bir yer.Yarı yolda vaz geçme yön değişirme seçeneği mevcut.
Kişi teçrubesiyle karar verecek."Tecrubeli" den kasıt bu.
Geçen yılkı Mesir uçuşumuzda Mesir atılan Cami nin 1200 metre üzerinde dakikalarca dolaşmıştık.
Usta pilotun hesabıyla aceminin hesabı bir olmaz diye düşündüm.
Spil den uçulduğunda pilot kendi insiyatifini kullanarak bahsedilen yere gelip gelemiyeceğini Mesir atılan yere yeterli yükseklikte ulaşıp ulaşamıyacağını "tecrübesiyle"kestirecek.Spil den Karlık tan uçanların güzergahında bir yer.Yarı yolda vaz geçme yön değişirme seçeneği mevcut.
Kişi teçrubesiyle karar verecek."Tecrubeli" den kasıt bu.
Geçen yılkı Mesir uçuşumuzda Mesir atılan Cami nin 1200 metre üzerinde dakikalarca dolaşmıştık.
Usta pilotun hesabıyla aceminin hesabı bir olmaz diye düşündüm.
- mutlusezyer
- Ad Soyad: Mutlu Sezyer
- Pilot Menüsü:
Bu gibi festivallerde tecrübeli pilotların yer alması mantıklı. Gelişmek isteyenlerin, SIV gibi temel eğitimleri tamamlayıp, yine bir eğitmen gözetiminde Acro gibi ileri seviye eğitimleri aldıktan sonra uçmaları her zaman daha yararlı. Çünkü festival ortamında "ben şu yaştayım, kimseden talimat almadan da bunu yaparım" diyerek, kendi tecrübesinin üzerinde manevralara başlayan pilotların başlarına ne gibi kazalar geldiğini, kaza raporlarında okuyabilirsiniz.
Yani gelişmenin adresi festivaller değil, eğitmenin yanı.
Tecrübeli pilotlara şimdiden iyi uçuşlar...
Yani gelişmenin adresi festivaller değil, eğitmenin yanı.
Tecrübeli pilotlara şimdiden iyi uçuşlar...
- sitkiozbasli
- Ad Soyad: Sıtkı Özbaşlı
- Pilot Menüsü:
arif abi o haftaki hava şartları uygun olur inşallah da iyi bir iş çıkartırız fakat aklıma gelen saçılacak mesirlerin yüksekten atılması esnasındaki hızı ve agırlıgı ne olacak acaba . deneme yapıldımı bu konuda ne düşünüyorsun milleti sakatlamayalım .manisada sargılı dolaşmasın sonra halk .birde ben o gün konfeti atayımda havaya girsin halkımız iyi olur degilmi.saglıcakla kalın
- ArifBakkaloğlu
- Pilot Menüsü:
Arkadaşlar merhaba.
Mesir günü etkinliğimizde dışarıdan gelecek yaklaşık 20 kişilik bir arkadaş gurubumuzu Manisa da konaklama mevzuunu ve ertesi gün yani Pazar günü yeme icme ve Spil e ulaşımı konularını kesin olarak netleştirmiş bulunuyoruz.
Davetimizi kabul eden arkadaşlarımızın bize isim yollamalarını rica ediyoruz.
Saygılarımızla.
--------------------
Program:
---------------------
C.ts gelecek arkadaşlara konaklama.
Pazar:Sabah kahvaltı.
Öğleden sonra sıcak yemek.
Pazar gün boyu uçuş.
Mesir günü etkinliğimizde dışarıdan gelecek yaklaşık 20 kişilik bir arkadaş gurubumuzu Manisa da konaklama mevzuunu ve ertesi gün yani Pazar günü yeme icme ve Spil e ulaşımı konularını kesin olarak netleştirmiş bulunuyoruz.
Davetimizi kabul eden arkadaşlarımızın bize isim yollamalarını rica ediyoruz.
Saygılarımızla.
--------------------
Program:
---------------------
C.ts gelecek arkadaşlara konaklama.
Pazar:Sabah kahvaltı.
Öğleden sonra sıcak yemek.
Pazar gün boyu uçuş.
- ArifBakkaloğlu
- Pilot Menüsü: