kabasakaldakı ilk bulusmamız
Moderatör: Moderatör Ekibi
- özlem
- Ad Soyad: Özlem Cempel
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
kabasakaldakı ilk bulusmamız
arkadaslar bugun gercekten benım ıcın cok önemlı bır gundu cunku bugun formdan tanıstıgımız arkadaslarla bırlık te kabasakal da bulustuk.hepsı cok ıyı nıyetlı ınsanlar ellerınden geldıkce bıze yardımcı oldular tum arkadaslara ılgılerınden dolayı cok tesekkur ederız. muavfak abıye,mustafa uri hocaya,soner hocaya,aynura adını sayamadıgım bır cok arkadaslara terkrar tekrar tşk.ederız.unutulmayacak bırgun yasadık.
En son özlem tarafından 08.10.2007, 12:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- muygur
- Ad Soyad: Muvaffak Uygur
- Pilot Menüsü:
Merhaba Özlem Hanım,
Öncelikle bu gün ( Pazar) sabah saat 08:00 de uykunuzdan fedakarlık yapıp tepeye gelmeniz. Bu spora gönül vermiş tüm arkadaşlarımla birlikte Beni de çok memnun etti. Umarım camiamıza yeni bir arkadaş kazandırmış oluruz.
Volkan Bey' i ve bu spora ilgi duyan tüm arkadaşlarınızı da her zaman tepe de bekliyoruz.
Saygılar,
Muvaffak
Öncelikle bu gün ( Pazar) sabah saat 08:00 de uykunuzdan fedakarlık yapıp tepeye gelmeniz. Bu spora gönül vermiş tüm arkadaşlarımla birlikte Beni de çok memnun etti. Umarım camiamıza yeni bir arkadaş kazandırmış oluruz.
Volkan Bey' i ve bu spora ilgi duyan tüm arkadaşlarınızı da her zaman tepe de bekliyoruz.
Saygılar,
Muvaffak
- sonercoskun
- Ad Soyad: Soner Coşkun
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
- sonercoskun
- Ad Soyad: Soner Coşkun
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
belirtmeden geçemeyeceğim
kabasakaldan sonra eshabıkehfe geçtik 5-6 pilot birde tandem pilot mustafa uriyle beraber
mustafa hocamız ilk defa gelen yakın dostlarını uçururken bizde single uçuşlarımızı yaptık 13-15 kişilik grup olarak çok güzel anlar geçirdik ve çok güzel uçuşlar yapıldı.devamı bayramdan sonra...
- aynurbala
- Ad Soyad: Aynur Bala
- Pilot Menüsü:
Özlem hanım szlerle tanışmak da çok güzeldi. O unutulmayacak dediğinz gün sayısını arttırmak size bağlı biz sizleri ve sizin gibi istekli arkadaşlarımızı tepede görmek istiyoruz ve bu bizim, adana da uçan, yamaçparaşütne gönül veren arkadaşlar içinde çok güzl ve sevindirici bir olay. Görüşmek dileğiyle...

- mustafa çelik
- Ad Soyad: Mustafa Çelik
- Aldığı Beğeni: 5 / 0
- Pilot Menüsü:
- muygur
- Pilot Menüsü:
Merhaba Mustafa Hocam,
Hissettiğimiz yaş önemli ( klişe oldu ama:D) Gerçekten yaşı kafaya takmayınca her şey daha iyi gidiyor sanki. Biraz da okul yıllarımda kürekçi ve hentbolcu olduğum için sanırım
Kalp kırma konusunda aynen katılıyorum ve bana olan güveninize de çok teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar da arkadaşlarıma bunu empoze etmeye çalışıyorum ve yeni arkadaşlarla tanıştıkça da bu çember genişleyecek umarım. Sonuçta hepimiz hayalini kurduğumuz bir sporla uğraşıyoruz. Bunu, el ele kitlelere yaymaya ve bütün hazzını hissederek uçmayı yaşamak varken, kendi kendimize suni sorunlar yaratıyoruz. Küskünlükler kırgınlıklar bu güne kadar kime fayda vermiş ki bundan sonra versin.
Bu vesile ile Kadir gecenizi kutlar ettiğiniz tüm duaların kabul olmasını dilerim.
Saygılarımla,
Muvaffak UYGUR
Hissettiğimiz yaş önemli ( klişe oldu ama:D) Gerçekten yaşı kafaya takmayınca her şey daha iyi gidiyor sanki. Biraz da okul yıllarımda kürekçi ve hentbolcu olduğum için sanırım
Kalp kırma konusunda aynen katılıyorum ve bana olan güveninize de çok teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar da arkadaşlarıma bunu empoze etmeye çalışıyorum ve yeni arkadaşlarla tanıştıkça da bu çember genişleyecek umarım. Sonuçta hepimiz hayalini kurduğumuz bir sporla uğraşıyoruz. Bunu, el ele kitlelere yaymaya ve bütün hazzını hissederek uçmayı yaşamak varken, kendi kendimize suni sorunlar yaratıyoruz. Küskünlükler kırgınlıklar bu güne kadar kime fayda vermiş ki bundan sonra versin.
Bu vesile ile Kadir gecenizi kutlar ettiğiniz tüm duaların kabul olmasını dilerim.
Saygılarımla,
Muvaffak UYGUR
- muygur
- Pilot Menüsü:
Merhaba Volkancığım,
Her zaman başımızın üzerinde yeriniz var. Ne zaman istersen elimizden gelen yardımı yaparız. Umarım kısa bir süre içerisinde iyi bir eğitmen bularak başlangıç yaparsın. Adana' da çok değerli hocalarımız var. Hep birlikte uçacağımız günler çok uzak değil. Bu veslie ile, Kadir geceni de kutluyorum.
Sevgiler,
Muvaffak
Her zaman başımızın üzerinde yeriniz var. Ne zaman istersen elimizden gelen yardımı yaparız. Umarım kısa bir süre içerisinde iyi bir eğitmen bularak başlangıç yaparsın. Adana' da çok değerli hocalarımız var. Hep birlikte uçacağımız günler çok uzak değil. Bu veslie ile, Kadir geceni de kutluyorum.
Sevgiler,
Muvaffak