Yer Calismasi
Moderatör: Moderatör Ekibi
- tyson
- Ad Soyad: Alper Karaoglu
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Yer Calismasi
Arkadaslar henuz ilk ucusumu gerceklestiremedim, ama su gunlerde yeni almis oldugum, kanadimi zaman zaman aciyor ve ufak denemeler yapiyorum. Ancak cok kisa sure sonra kanadin kontrolunu kaybediyorum ve kanat bir yone dogru yigiliyor. Tecrubeli arkadaslardan ricam yer calismasi yapacagim ortam ve yer calismasi icin gerekli ruzgar siddeti hakkinda beni bilgilendirirmisiniz ?
- kenancifci
- Ad Soyad: Kenan Çifci
- Pilot Menüsü:
- filizey
- Ad Soyad: Filiz Bakır Güler
- Pilot Menüsü:
merhaba tyson,
kenancifci'nin de dediği gibi mutlaka bunun eğitimini almanız gerekiyor. yamaç paraşütü ile yerde oynarken bile başınıza ciddi kazalar gelebilir. hele yaz aylarında ankara'da başınıza böyle bir şeyin gelme ihtimali daha da yüksek...
www.ucuskulubu.com a goz atmani tavsiye ederim.
filizey
kenancifci'nin de dediği gibi mutlaka bunun eğitimini almanız gerekiyor. yamaç paraşütü ile yerde oynarken bile başınıza ciddi kazalar gelebilir. hele yaz aylarında ankara'da başınıza böyle bir şeyin gelme ihtimali daha da yüksek...
www.ucuskulubu.com a goz atmani tavsiye ederim.
filizey
- mustafa çelik
- Ad Soyad: Mustafa Çelik
- Aldığı Beğeni: 5 / 0
- Pilot Menüsü:
Alper kardeşim kusura bakma Filizin dediği gibi yanlış yapıyorsun. Ciddi bir eğitim almadan kendi başına hareket etmen bu spora olan hevesinide soğuta bilir Allah korusun. Yıllar önce Etimesgut Türkkuşunda normal serbest atlayış paraşütleriyle yerde sürüklenmede yapılması gerekenler gösterilirken eğitmen paraşütçü yerde sürüklenerek duvara çarptı ve vefat etti. Yamaç paraşütleri normalda serbest atlayış paraşütlerinin 3 katı yüzey alanına sahip olduğunu düşünürsek sürüklenme durumunda çok ciddi kazalara sebebiyet verebiliriz. Alperciğim madem Ankaradasın bu işin profesyonelleri sana hertürlü yardımda bulunabilirler. www.ucuskulubu.com adresinden istifade edebilirsin. Saygılarımla.
Mustafa ÇELİK
THK Ankara Sportif Havacılık Kulübü
Mustafa ÇELİK
THK Ankara Sportif Havacılık Kulübü
- ORKO
- Ad Soyad: Mehmet Gönüllü
- Pilot Menüsü:
Alper bey merabalar... eğitim aldığınız veya alacağınız bir yer varmı ?
ikincisi; aldığınız malzeme size uygunmu ve kimden aldınız, model yılı... sınıfı...
size malzemeleri satan ilgililer size hangi amaçla sattılar...
açıkçası daha ayrıntılı bilgi verirseniz, size yardımcı olacak kişilerin sayısı artar ve olaki yanlış yoldaysanız geri çevrilirsiniz...
not: umarım bu sorularımı yanlış anlamazsınız...
iyi günler....
ikincisi; aldığınız malzeme size uygunmu ve kimden aldınız, model yılı... sınıfı...
size malzemeleri satan ilgililer size hangi amaçla sattılar...
açıkçası daha ayrıntılı bilgi verirseniz, size yardımcı olacak kişilerin sayısı artar ve olaki yanlış yoldaysanız geri çevrilirsiniz...
not: umarım bu sorularımı yanlış anlamazsınız...
iyi günler....