herkes elini taşın altına koysaydı bu başlık şuana kadar size gerçek bir süpriz olacaktı ama malesef çalışmalar sürmeye devam etmeye çalışıyor
Federasyon suz bir sporcu topluluğuyuz annasız babasız evlat gibiyiz
herkesin bu konuya duyarlı olmasını isterim ama federasyondaki kuruculardan başkandan çalışacak olan herkese kadar bunu bizim sporcu oylarımızla seçilmesini isterim bukadar.tşkler
fedarasyonumuz kuruldu hayırlı olsun
Moderatör: Moderatör Ekibi
- mustafa çelik
- Ad Soyad: Mustafa Çelik
- Aldığı Beğeni: 5 / 0
- Pilot Menüsü:
Arkadaşlar fedarasyon çalışmalarında şimdiye kadar bir arpa boyu yol alınamamış hep kuru gürültü ve kısır kavga içinde hareket etmişiz. Çok yakında camiyaya müjdeli haberler ulaşır. Ankara'da olmamız hasebiyle bazı konulara öncelikli olarak vakıf olabiliyoruz. Bazı arkadaşlarımızın Türk Hava Kurumu fedarasyon çalışmalarını engelliyor tezi çok kısa bir zaman sonra boşa çıktığını göreceğiz.......
Mustafa ÇELİK
THK Ankara Sportif Havacılık Kulübü Başkanı
Mustafa ÇELİK
THK Ankara Sportif Havacılık Kulübü Başkanı
- bigboss.fatih
- Ad Soyad: Fatih Taşkın
- Aldığı Beğeni: 0 / 1
- Pilot Menüsü:
- tarçın
- Ad Soyad: Mustafa Ağmil
- :
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Eğer bir federasyon olursa bunun bir başkanı olucak ve tabikide yanında organizasyon komiteleri kısaca profesyonelleşmiş bir sporla uğraşıyor olucağız.
Bu ne gibi , kümede oynayan bir futbol takımıyla 1. ligde oynayan futbol takımı arasındaki dağlar gibi olan farklar olucak. Ben daha önce dağcılık sporuyla ilgileniyordum oradan biliyorumki federasyonun sağladığı kayak takımlarıyla kaymayı öğrenmiştik federasyonun sağladığı desteklerle milli kamplara gitmiştik bunlar ülke içi ve ülke dışındakiler olmak kaydıyla ve daha nicesi yani FEDERASYON NEKİ diyip geçmeyelim....
Bu ne gibi , kümede oynayan bir futbol takımıyla 1. ligde oynayan futbol takımı arasındaki dağlar gibi olan farklar olucak. Ben daha önce dağcılık sporuyla ilgileniyordum oradan biliyorumki federasyonun sağladığı kayak takımlarıyla kaymayı öğrenmiştik federasyonun sağladığı desteklerle milli kamplara gitmiştik bunlar ülke içi ve ülke dışındakiler olmak kaydıyla ve daha nicesi yani FEDERASYON NEKİ diyip geçmeyelim....