ne yazık ki yelkenkanat hakkında sitemizde hiç bir yazıya rastlayamıyoruz.halbuki avrupa ve amerika sitelerinde yelkenkanada çok önem veriliyor.bari konunun ustaları ara sıra özendirici yazılar yazsalar.yamaçparaşütü hakikaten çok pratik bir uçuş aracı.onunla bir yere gitmek hiç problem değil.yelkenkanadın taşıma ve kurma problemi var ama her zor elde edilenin de bir ödülü oluyor.onunla uçmak insana gerçek uçuş keyfini veriyor.yamaçparaşütünde bu kadar büyük keyif yok.bu kanadın altına giren ve 20-30m.bile olsa süzülen pek kolay kolay bu araçtan vazgeçemez.yalnız iyice öğrenmek gerekiyor.benim şanssızlığım istanbul'da bana yardımcı olan arkadaşımın çeşitli sebeplerle bu işe ara vermesi.beraber çalıştığımız tek günde dahi, hem bana verdiği moral,hem de verdiği takdikler,daha sonraki çalışmalarımda bana yön verdi.bir kaç kere trapezi kırdım ama istanbul'da bulduğum malzemeler beni yedek parçasız bırakmıyor...
ankara'daki yelkenkanatçı arkadaşlarımızın,sohbet şeklindeki anılarını bu sitede görebilirsek,hem bu bilgilerden yararlanacağız,hem de bu spora başlamak isteyenler,biraz daha artı ve eksileri hakkında fikir sahibi olabileceklar.
yelkenkanat hakkında hiç bir yazı göremiyoruz...
Moderatör: Moderatör Ekibi
- ahmetkömürcüoglu
- Ad Soyad: Ahmet Kömürcüoglu
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
- ahmetkömürcüoglu
- Ad Soyad: Ahmet Kömürcüoglu
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
- tesviyeci
- Ad Soyad: Ali Demir
- Aldığı Beğeni: 4 / 0
- Pilot Menüsü:
Merhaba ahmet abi ben konya'nın Bozkır ilçesinde öğretmen olarak görev yapıyorum. 2002 yılında THK'başlangıç aldım sonraki yılda tekamül aldım. ve bu yıla gelene kadar thk'nın kanatlarıyla uçuyordum. bu yıl 2. el bir yelken kanat aldım. Bu günlerde Konya'nın yamaççılarıyula uçuyorum. Kanadım eski bir ikarus ama oldukça iyi durumda
[email protected]
www.turkisheagles.net

[email protected]
www.turkisheagles.net

- kuala
- Ad Soyad: Bilal Yazkan
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
ahmet bey cok haklı
vallah ahmet bey cok haklısınız bende motorlu delta kanat la ucmak ıstıyorum nasıl olacagınıda bılemıyorum eyıtım almak daıstıyorum ama iş izin vermıyor 21 gun eyıtım suruyormuş ama yakında bende sızlerın yaşadıgı duyguyu yaşıyacagım umarım saygılar .............