manisadaki kazayla ilgili
Moderatör: Moderatör Ekibi
- turty
- Ad Soyad: Süleyman Elmas
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
manisadaki kazayla ilgili
az önce hürriyette okudum.Kayseri bölgesi paraşütçüsü Mehmet Şafak ve Muğla bölgesi paraşütçüsü Tamer çelik çakıldılar diyo işin aslını bilen varsa bilgi varebilirmi acaba?
-
paraglider
- Ad Soyad: Emre Karlıdağ
- Pilot Menüsü:
-
paraglider
- Ad Soyad: Emre Karlıdağ
- Pilot Menüsü:
-
Collezyium
- Ad Soyad: Ümit Organ
- Pilot Menüsü:
Arkadaşlarımıza Geçmiş Olsun
Bu yıl 5.si gerçekleştirilen MANİSA havacılık şenliğinde hiç bir zaman gerçekleşmesini istemediğimiz üzücü olaylar yaşandı bir kaç arkadaşımız kötü bir şekilde yaralandılar ve kırıklı bir yaralanma şekli meydana geldi .bu sporda zaman zaman böyle terslikler olabiliyor arkadaşlarımıza en kısa zamanda iyileşmelerini diliyorum .asıl camia olarak canımızı sıkan olay ise hepimizin ortak fikri bu medya denen camianın bu sporu bilinçsizce kötülemesi yada böyle yorumlamanın reytingi daha fazla popüler yapmasımıdır bilemiyorum şimdi soruyorum paraşüt bir mekanik aletmi ki kilitleniyor yada kilitlemesini bizmi bilmiyoruz bu saçma sapan karalamalar daha ne kadar zaman devam edicek CAMİA YI tepki vermeye davet ediyorum hürriyet haberden kısa bir başlık:
Uçuşlarını gerçekleştirmeye çalışan Kayseri bölgesi paraşütçüsü Mehmet Şafak ve Muğla bölgesi paraşütçüsü Tamer Çelik, iniş sırasında paraşütlerinin kilitlenmesi üzerine yere çıkıldı.
Kolları ve bacakları kırılan Şafak ile Çelik, 112 Hızır Acil Servis ambulansları tarafından Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Uçuşlarını gerçekleştirmeye çalışan Kayseri bölgesi paraşütçüsü Mehmet Şafak ve Muğla bölgesi paraşütçüsü Tamer Çelik, iniş sırasında paraşütlerinin kilitlenmesi üzerine yere çıkıldı.
Kolları ve bacakları kırılan Şafak ile Çelik, 112 Hızır Acil Servis ambulansları tarafından Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
-
sami_gunel
- Ad Soyad: Sami Gunel
- Pilot Menüsü:
geçmiş olsun....
Evet tamer abiye bu akşam ulaştım.denildiği gibi kolu kırılmış,başka bi sorunu yok.en yakın zamanda da tekrar aramıza döneceğine eminim onun. şimdiden geçmiş olsun...
- sinanpaşalı
- Ad Soyad: Halil Akdeniz
- Aldığı Beğeni: 9 / 0
- Pilot Menüsü:
Merhabalar
Sevgili tamer abimin böyle kaza geçirmesine çok üzüldüm.
tamer abicim sana acil şivalar diliyorum ve enkıza zamanda iğleşmen dileklerimle. abicim kendine çok dikkat et. sen bize lazımsın. eğitimi mi aldıktan sonra ikimiz beraber ucacağız. senden öğreneceklerim olcak.
tekrardan geçmiş olsun abicim
Sevgili tamer abimin böyle kaza geçirmesine çok üzüldüm.
tekrardan geçmiş olsun abicim
- takyonxxx
- Ad Soyad: Türkay Biliyor
- :
- Aldığı Beğeni: 21 / 0
- Pilot Menüsü:
gecmiş olsun
Mehmet ve Tamer beye gecmiş olsun.
İkisine de acil şifalar diliyorum.
Kısa zamanda aramıza gere döneceklerine inanıyorum.
İkisine de acil şifalar diliyorum.
Kısa zamanda aramıza gere döneceklerine inanıyorum.
- sfedakarturk
- Ad Soyad: Selcuk Fedakarturk
- Pilot Menüsü:
- ÇağlaR
- Ad Soyad: Çağlar Güngelen
- Pilot Menüsü:
arkadaşlar ben ordaydım ufak tefek kazalar gerçekleşti inişte fakat 2 tane sert kaza gördüm birisi inişte arka rüzgarla geldi ve sert bir iniş yaptı ayakları üzerine sürüklendi biraz, bir diğeri de inişalanının sağındaki ağaçlara harnesi çarptıktan snra kanat boşaldı biyere de takılmadı, pilot arkadaş omuzlarının üzerine ağacın hizzasından düştü... sanırsam ki bu iki kaza olması gerekiyor... yada ben takeoff tayken başka ciddi kaza oldumu?? benim bildiğim ve hasarlı olan kazalar bunlardı... diğerleri ufak tefek landing kazalarıydı...
- derebeyi2003
- Ad Soyad: Mehmet Çetinkaya
- Pilot Menüsü:
kaza yapan arkadaslara gecmis olsun dileklerimi iletiyorum
en kısa zamandada kaza raporlarını okumak isterim
hurriyetin verdigi asparagas habere gorede parasutlerin kilitlenmesi nasıl oluyormuş ögrenmiş oluruz
herkese kazasız uçuslar
mehmet çetinkaya
A.A.
Manisa'daki Uluslararası Havacılık Şenliği'nde yere çakılan 2 paraşütçünün kolları ve bacakları kırıldı.
Manisa Tarzanı Çevre Günleri etkinliği çerçevesinde, Manisa Havacılık Topluluğu ve Manisa Belediyesi işbirliği ile Manisa Uluslararası 5. Havacılık Festivali gerçekleştirildi.
Spil Dağı Karlık Tepesi'nden havalanan paraşütçüler, uzun süre Manisa kenti semalarında dolaştıktan sonra Tevfik Lav Tesisleri yakınındaki boş alana inmeye başladı. Fransa, İsviçre ve Makedonya'dan 12, Türkiye'den ise yaklaşık 200 profesyonel paraşütçü festivale katıldı.
en kısa zamandada kaza raporlarını okumak isterim
hurriyetin verdigi asparagas habere gorede parasutlerin kilitlenmesi nasıl oluyormuş ögrenmiş oluruz
herkese kazasız uçuslar
mehmet çetinkaya
A.A.
Manisa'daki Uluslararası Havacılık Şenliği'nde yere çakılan 2 paraşütçünün kolları ve bacakları kırıldı.
Manisa Tarzanı Çevre Günleri etkinliği çerçevesinde, Manisa Havacılık Topluluğu ve Manisa Belediyesi işbirliği ile Manisa Uluslararası 5. Havacılık Festivali gerçekleştirildi.
Spil Dağı Karlık Tepesi'nden havalanan paraşütçüler, uzun süre Manisa kenti semalarında dolaştıktan sonra Tevfik Lav Tesisleri yakınındaki boş alana inmeye başladı. Fransa, İsviçre ve Makedonya'dan 12, Türkiye'den ise yaklaşık 200 profesyonel paraşütçü festivale katıldı.
Herzamanki gibi yine medyanın şişirme bir haberi kaza oluşu hakkında Tamer abiyle görüştüm.Öğlen sıcağında şiddetli termikte irtifa kaybetmeye çalışırken son 360 da kanadın birden çökmesiyle kendisini ağaçta bulduğunu söyledi,olay bundan ibaret.Birçok pilot öğlen ve öğleden sonra iniş sırasında sorunlar yaşadı iniş bölgesindeki termikler yüzünden hele hele o caminin kubbesi yokmu o kubbe adeta indirmeyeceğim diyordu pilotları.Neyse kaza yapanlara bir kez daha geçmiş olsun diyorum
- ÇağlaR
- Ad Soyad: Çağlar Güngelen
- Pilot Menüsü:
kesinlikle haklısın ibrahim abi, camii ile okul arasında gidip gelmekten yorulmuştum... normalde kaldırıcı aranırken biz bastırıcı arıyorduk inebilmek için
kazalar tamamen iniş planlamasını yaptıktan snra planımızı bozan termiklerin işidir... kaza geçirenlerin hepsine geçmiş olsun diyorum ve umarım hemen iyileşirler...