FAI Yamaç Paraşütü Bayanlarda Dünya Hedef Şampiyonu Funda

Şenlikler ,Organizasyonlar , yarışmalar hakkındaki konular, havacılıkla ilgili her türlü duyurular.

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
maho
Ad Soyad: Mahmut Kayahan
Aldığı Beğeni: 3 / 0
Pilot Menüsü: 

FAI Yamaç Paraşütü Bayanlarda Dünya Hedef Şampiyonu Funda

Mesaj #1 gönderen maho » 1 on yıl 9 yıl önce (17.02.2007, 17:05)

Litvanya'da 9-18 Şubat 2007 tarihleri arasında düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Hedef Şampiyonasında bayanlarda şampiyon Funda DURUSU CİCİ oldu. Tebrikler Funda...

Yarışma sonuçları burada.....................

Yarışma fotoğrafları burada.................
Dosya ekleri
DISC0015.JPG
DISC0025.JPG
DISC0017.JPG
Funda 0 yapıyor. :)
En son maho tarafından 17.02.2007, 20:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Karaömer
Ad Soyad: Mehmet Karaömer
Aldığı Beğeni: 0 / 2
İletişim:
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen Karaömer » 1 on yıl 9 yıl önce (17.02.2007, 22:50)

Funda Hanımı Tebrik Ediyorum.

Yarışmada birincilikle bizi temsil etmesi onur verici bir olay.

Başarılarının devamını diliyoruz...

Kullanıcı avatarı
Fahri Çavdar
Ad Soyad: Fahri Çavdar
Aldığı Beğeni: 0 / 1
Pilot Menüsü: 

Mesaj #3 gönderen Fahri Çavdar » 1 on yıl 9 yıl önce (18.02.2007, 00:40)

Kendisi için 2004 yılında yazdığım bir yazıda "gökyüzünün hanımefendisi" dediğim Funda Durusu Cici Hocamı tebrik eder.Çok mutlu olduğumu camiamızla paylaşmak isterim.

Kullanıcı avatarı
bora74
Ad Soyad: Bora Küçükyılmaz
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

Mesaj #4 gönderen bora74 » 1 on yıl 9 yıl önce (18.02.2007, 01:53)

Funda hanımı kutluyorum.Çok gurur verici bir olay :cry:

Kullanıcı avatarı
derebeyi2003
Ad Soyad: Mehmet Çetinkaya
Pilot Menüsü: 

Mesaj #5 gönderen derebeyi2003 » 1 on yıl 9 yıl önce (18.02.2007, 11:27)

:) tebrikler funda başarılarının devamını dilerim

Kullanıcı avatarı
samikarlitepe
Ad Soyad: Sami Karlitepe
Pilot Menüsü: 

Mesaj #6 gönderen samikarlitepe » 1 on yıl 9 yıl önce (21.02.2007, 21:23)

Havacilik camiasinin bir uyesi ve havacilik sporlari ile yillardir ugrasan ve ilgilenen bir pilot, emekli bir subay ve vatandas olarak, Funda Durusu kardesimizi tebrik ediyor, kendisine, bize ve ulkemize bu büyuk mutlulugu yasattigi ve milli marsimizi Avrupa’nin gobeginde, burnu yukarida dunya devletleri onunde gurur ile okuttugu ve dinlettiği icin tesekkur ediyorum. Bu basarinin, milli marsimizin ozellikle bir bayan sporcumuz tarafindan, SINIRLARIMIZ DISINDA, Avrupa’nin gobeginde okunmasi Turkiye’nin Ataturk’cu ve cagdas yonunu tum dunyaya gostermesi acisindan buyuk onem arzettigi kanaatindeyim. Daha once de sinirlarimiz icerisinde icra edilen 1 nci Dunya Hava Oyunlarinda bir bayan serbest parasutcu sporcumuz (Ozlem Hunakinci) ayni basariyi kazanmis ve milli marsimizi gururla okutmus idi. Kendisini de bu vesile ile bir kez daha hatirlayarak tekrar tesekkur ediyorum. Sporcularimizin basarilarinin devami ve motivasyonlarini surdurmeleri acisindan maddi ve manevi olarak desteklenmeleri kuskusuz ki milli gorevlerimizden birisidir.Ulu onder M.Kemal ATATURK’ un kurup yucelttigi cagdas Turkiye Cumhuriyeti’nin yonetici, kurum ve kuruluşlari tarafindan dunya sampiyonlugunu hakederek kazanan ve bizleri gururlandiran bayan sporcumuz Funda Durusu kardesimizin de yeni basarilara yonlendirilmesi ve tesvik edilmesi maksadi ile daha onceki bayan dunya sampiyonumuza sağlanan basariya tesvik imkanlarinin saglanmasi (yanlis hatirlamiyor isem daha onceki dunya sampiyonumuz Ozlem Hunakinci’ya sampiyonluk sonrasinda kurum tarafindan maddi olarak guzel destekler saglanmisti) kendisine bu guzel basari sonrasinda motive edici ve yuceltici bir tesekkur olacaktir. Boylsine gurur verici bir basaridan sonra, bu sekildeki tesvik imkanlari sporumuzu ve sporcularimiza karsi minnet borcumuz olduguna inanmaktayim.Bu tip tesvikler, ayni zamanda Turk sporu ve havaciliginda yeni yetismekte olan genclerimizi de olumlu yonde etkileyecek ve kurum ve kuruluslarimizin guvenilirligi ve spor ve sporcuya verdikleri onemi gostermeleri acisindan onemli bir tutum olacaktir. Bu konunun uzerinde hassasiyetle durmamin asil sebebi, ulusal duygularimin son derece yuksek seviyede olmasi ve ozellikle havacilik ve havacilik sporunu amatorcede olsa uygulayarak ve ilgilenerek sevmem ve bu tip sampiyonlarin 10 senede bir degil her sene cikmasina vesile olmaktir. Ancak bu kadar seyrek zaman dilimlerinde, kendi cabalarini ve ozverilerini ortaya koyarak basari kazanan sporcularimizin desteklendikleri taktirde daha fazla ve buyuk basarilara imza atacaklari da asikardir.Yetkililerin bu konuda gerekli hassasiyeti gostereceklerine kalben inanmaktayım. Dusuncelerimi yaziye doktugum satirlarimi burada bitirir iken, Dunya Sampiyonumuz Funda kardesimizi tekrar kutluyorum. TESEKKURLER FUNDA....!!!

Kullanıcı avatarı
OSMAN
Ad Soyad: Osman Yavuz
Pilot Menüsü: 

Mesaj #7 gönderen OSMAN » 1 on yıl 9 yıl önce (21.02.2007, 22:18)

tebrikler funda hocam başarılarınızın devamını dilerim

Kullanıcı avatarı
Karaömer
Ad Soyad: Mehmet Karaömer
Aldığı Beğeni: 0 / 2
İletişim:
Pilot Menüsü: 

Mesaj #8 gönderen Karaömer » 1 on yıl 9 yıl önce (21.02.2007, 23:43)

Sami Bey Merhaba;

2006 Yılında Türk Hava Kurumunun Hem hedef hem de Mesafe yarışmalarında bulundum. Hedefte yarışmacı olarak bulunmuştum ama birinciler hep yabancıydı. Hedef te bulgarlar mesafede de Slovenyalı ikizler birinci olmuş ve milli marşlarını bize dinletmişlerdi.

Hedef yarışmasında Funda Hocamı pek hırslı görmüştüm. Ama şu an bu güzel muhteşem olay karşısında hırsın bedelinin şampiyonluk olması bizi son derece gururlandırdı ve sevindirdi.

Funda Hanımın ve diğer bayan havacıların başarılarının devamını diliyoruz.

Tekrar Tebrikler Funda Hocam.... Hayırlı olsun... İnşallah kimse tutamaz bundan sonra sizi... Yolunuz açık olsun bu yolda...

Kullanıcı avatarı
yener
Ad Soyad: Mehmet Yener Yilmaz
Pilot Menüsü: 

Mesaj #9 gönderen yener » 1 on yıl 9 yıl önce (26.02.2007, 22:49)

senin kanadina kurban olayim funda hanim imrenmemek eldemi basariniza saygiyla boyun egerek kutluyorum gönülden dünya duysun Türk haniminin zekasini basarisini ve görsün güzelligiyle kadinimizi ve kanatlarimizi

İbrahim Altın
Pilot Menüsü: 

Mesaj #10 gönderen İbrahim Altın » 1 on yıl 9 yıl önce (26.02.2007, 23:05)

Gürhavk ailesi olarak biz de Funda Durusu Cici Hanımı kutlar ve eşi Hakan Cici hocayı da tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Kullanıcı avatarı
mustafa çelik
Ad Soyad: Mustafa Çelik
Aldığı Beğeni: 5 / 0
Pilot Menüsü: 

Mesaj #11 gönderen mustafa çelik » 1 on yıl 9 yıl önce (14.03.2007, 11:47)

Funda hocamızı gerçekten tebrik etmek lazım. Gurur verici bir durum Ayrıca CİCİ ailesi olarak Yamaç Paraşütü camiasına büyük katkıları var. Hakan hocanın tutum ve davranışları sayesinde T.H.K. camiasına yönelik haksız eleştiriler kısmende olsa kesilmiş durumdadır. Hatasız kul olmaz misali Kurumdada daha önceden bireysel olarak yapılan yanlışlıklar komple kuruma maledilmiştir. Hakan hocam helal olsun çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. Saygılarımla.

sami_gunel
Ad Soyad: Sami Gunel
Pilot Menüsü: 

Mesaj #12 gönderen sami_gunel » 1 on yıl 9 yıl önce (14.03.2007, 19:19)

Hocam walla tebrikler... :D

Kullanıcı avatarı
Hüseyin Fehmi
Ad Soyad: Huseyin Fehmi Şafak
Pilot Menüsü: 

Mesaj #13 gönderen Hüseyin Fehmi » 1 on yıl 9 yıl önce (14.03.2007, 20:55)

Yamacın en güzel hocasını bu güzelliğinden dolayı da tebrik eder, başarılarının devamını dilerim