yeni başladım
Moderatör: Moderatör Ekibi
- burcuuu
- Ad Soyad: Bahar Burcu Kabak
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
yeni başladım
mrb ben akdeniz üni havacılık klübündeyimm.uçmaya daha yeni başladımm.6 uçuşum var ilk 5 uçuşum 70 metre 6.sı 380 metre.havalar kötüü olduğu için etkinlik yapamıyoruzz bu aralar.ben kendimi yamaç paraşütü konusunda geliştrmek istiyorumm..uçmak küçüklüğümden beri en büyük hayalimdii.şimdi bunu kısmen yapıyorumm devamıda gelicek die umuyorumm..herkese ii uçuşlarr
En son burcuuu tarafından 04.01.2007, 22:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- AKUHAVK-EMRE
- Ad Soyad: Emre Yıldırım
- Pilot Menüsü:
- sinanpaşalı
- Ad Soyad: Halil Akdeniz
- Aldığı Beğeni: 9 / 0
- Pilot Menüsü:
Merhaba burcu aramıza hoş geldin.uçuşların devamını dilerim allahtan.kazasız ve güzel günlerde devamlı olarak uçarsın.
not:şu yaz gelsede artık bende başlasam yav.canım iyice uçmak istedi.artık sadece yp'yi düşünüyom.
bende artık mavişimle gök yüzünde olmak istiyorum.
kazasız ve güzel günler.bu soğuk kış günüde sıkı giyinin hasta olmayın.
not:şu yaz gelsede artık bende başlasam yav.canım iyice uçmak istedi.artık sadece yp'yi düşünüyom.
kazasız ve güzel günler.bu soğuk kış günüde sıkı giyinin hasta olmayın.
- tesviyeci
- Ad Soyad: Ali Demir
- Aldığı Beğeni: 4 / 0
- Pilot Menüsü:
Merhaba burcu demekki seninde gözlerindeki perde kalkmış
darısı uçmayan insanların başına.
ama birşey kafama takıldı 6. uçuşunda 380 m oldukça iyi bir başarı zira ben yelken kanatla 230m den uçabilmek için 21 günlük başlangıç eğitiminden sanra bir yıl beklemiş ve sonraki yıl tekamül eğitimine katılmak zorunda kalmıştım.
yani 230 metrelik tepeden uçma hakkını kazanmak için küçük tepelerden yaklaşık 70-80 sorti yapmıştım.
THK dan eğitim alanlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır.
Benim sana tavsiyem asla ama asla bu yüksekliklerdeki tepelerden şimdilik yalnız uçma işini iyi bilen bir hoca mutlka telsizle seni yönlendirsin ve her sezon başlangıcında küçük tepelerden intibak yap.
ama birşey kafama takıldı 6. uçuşunda 380 m oldukça iyi bir başarı zira ben yelken kanatla 230m den uçabilmek için 21 günlük başlangıç eğitiminden sanra bir yıl beklemiş ve sonraki yıl tekamül eğitimine katılmak zorunda kalmıştım.
yani 230 metrelik tepeden uçma hakkını kazanmak için küçük tepelerden yaklaşık 70-80 sorti yapmıştım.
Benim sana tavsiyem asla ama asla bu yüksekliklerdeki tepelerden şimdilik yalnız uçma işini iyi bilen bir hoca mutlka telsizle seni yönlendirsin ve her sezon başlangıcında küçük tepelerden intibak yap.
- ÇağlaR
- Ad Soyad: Çağlar Güngelen
- Pilot Menüsü:
uçmak hastalık gibidir... bulaştı bikere bırakamıycaksın burcu
... bak bende bırakamıyorum ... zaten ben kazana düşmüşüm, bazı arkadaşlar öyle diyor :p
uçuşları geliştirirsen ölüdenizde bizimle 1700 takeoff unda kanat açabilirsin, ne diyim; herşey kendini güvenli bi şekilde geliştirmene ve tecrubeni arttırmana bağlı... Eğitmenlerin gözetiminde tabiiki
sağlıklı uçuşlar stabil rüzgarlar...
uçuşları geliştirirsen ölüdenizde bizimle 1700 takeoff unda kanat açabilirsin, ne diyim; herşey kendini güvenli bi şekilde geliştirmene ve tecrubeni arttırmana bağlı... Eğitmenlerin gözetiminde tabiiki
sağlıklı uçuşlar stabil rüzgarlar...
- kursatben
- Ad Soyad: Kursat Fedaioglu
- Pilot Menüsü:
Aramıza hoş geldin Burcu:) Sende bizim gibi uçmanın tadını almışsın birkere, umarım istikrarlı bir şekilde devam edenlerden olursun.4 yıl kadar önce olimpos namı diğer tahtalı dağından uçmuştum çok keyifliydi umarım sende birsüre sonra olimpostan uçabilecek seviyeye gelirsin.Mersine yolun düşerse uçmadan da gitme derim ... Sevgiyle kal ..
- PaRaDoX
- Ad Soyad: Ali Yücer
- :
- Aldığı Beğeni: 41 / 1
- Pilot Menüsü:
İstanbul için www.ikarus.com.tr ile görüşebilirsiniz. İstanbul için başka firmalarda vardı sanırım , biraz arama yapın lütfen