semih sirkelen

Yamacparaşütü ile ilgili genel konuları buraya yazabilirsiniz.

Moderatör: Moderatör Ekibi

Kullanıcı avatarı
Bilalk
Ad Soyad: Bilal Kaya
:
Yarışma Pilotu
Aldığı Beğeni: 0 / 0
Pilot Menüsü: 

semih sirkelen

Mesaj #1 gönderen Bilalk » 1 on yıl 3 yıl önce (13.02.2013, 23:47)

Mesaj: #1 Tarih: 13.02.2013, 16:43 Mesaj konusu: Kayseri Yarışma organizasyonu

--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba arkadaşlar
2013 yılı için en az 3 yarışma ihtiyacımız olduğunu belirtmiştik. Çameli kesinleşti ama diğer 2 yarışma konusunda kararlar vermemiz gerekiyor.
Kayseride anladığımız kadarı ile Adem ile Talas belediyesi arasında bazı sorunlar var.
Son gelişmelere göre Kayserideki yarışma benim ekibim veya Ademin ekibi tarafından yapılabilir. Bu kararı sizlerin vermesi daha doğru. Kararı verirken organizasyonu üstlenenlerin ne gibi destekler aldıklarını tartarak karar vermekte fayda var.
Talas belediyesi her sene yaptığı gibi Konaklama ve Ulaştırma konularında tam destek veriyor ve organizasyonu benim yapmamı istiyorlar.
Ademde bu organizasyonu Talas belediyesi desteği olmadan kendi bulduğu desteklerle yapmak istiyor. Kararımızı hep beraber verelim ve doğru karar verebilmek için organizasyonların aldığı yazılı destekleri değerlendirelim.

Bu amaçla aşağıda oylama açıyorum.

SemihDEMİŞ

SEMİH İHTİYARLADIN GALİBA YADA BUNAMAYA BAŞLADIN. OTUR OTURDUGUN YERE YADA KENDİNE BAŞKA İŞLER BUL DERİM BAŞKA NE DEYİM SANA
son mesajım bu forumda

Kullanıcı avatarı
Champion
Ad Soyad: Semih Sayir
:
Yarışma Pilotu 200+ Club Dealer
Aldığı Beğeni: 5 / 1
Pilot Menüsü: 

Mesaj #2 gönderen Champion » 1 on yıl 3 yıl önce (14.02.2013, 10:42)

Selamlar Bilal..
Yazının başlığı "Sirkelen" değil Silkelen olacak! ))
Merak ediyorsan telefon aç izah ederim..

Semih