Merhaba arkadaşlar..
Yakın zamanda 2.el aldığım Hero 2 arızalı çıktı. Satıcıyla çözümü olmayan konuşmalar yaşamak istemediğimden kendim halletmeye çalışıyorum. Konu ile ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Açma tuşuna bastığımda kafasına göre açılıyor yada açılmıyor. Kablo ile bilgisayara bağladığımda açılıyor, kablodan ayırdığımda 1 kaç kez daha açma kapama tuşu normal çalışıyor sonrasında tuş yanıt vermiyor.
Kesin değil ama bir temas problemine benzemiyor. Reset, Firmwire update, Batarya değişimi ile de problem çözülmedi.
Tamiri konusunda yardımcı olabilecek kimse var mıdır acaba?
Go pro tamiri mümkün mü?
Moderatör: Moderatör Ekibi
- papillon57
- Ad Soyad: Mustafa Bayraktutan
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
- xc_extreme
- Ad Soyad: Tulgay Özden
- Aldığı Beğeni: 2 / 0
- Pilot Menüsü:
Merhaba,
Ürününüzde sistem arızası olumuştur. Bu tür problemlerde satıcı firma cihazı yeni bir cihaz ile değiştirmektedir. Biz GoPro Resmi satış temsilcisiyiz. Ürün firmamızdan alındıysa fatura ibraz etmeniz durumunda cihaz 2 yıllık garanti kapsamında ise yenisiyle değiştirilir. Ancak yurt dışından kaçak yolla geldiyse bu mümkün değildir. İyi günler dileriz.
Tulgay ÖZDEN
ENG Hava Taşımacılık Ltd. Şti.
Genel Müdürü
www.engair.com.tr
www.xcextreme.com
05306441544
05358910373
Ürününüzde sistem arızası olumuştur. Bu tür problemlerde satıcı firma cihazı yeni bir cihaz ile değiştirmektedir. Biz GoPro Resmi satış temsilcisiyiz. Ürün firmamızdan alındıysa fatura ibraz etmeniz durumunda cihaz 2 yıllık garanti kapsamında ise yenisiyle değiştirilir. Ancak yurt dışından kaçak yolla geldiyse bu mümkün değildir. İyi günler dileriz.
Tulgay ÖZDEN
ENG Hava Taşımacılık Ltd. Şti.
Genel Müdürü
www.engair.com.tr
www.xcextreme.com
05306441544
05358910373
- cekirge
- Ad Soyad: Hasan Özcan
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Hafıza kartı yuvasını kırmıştım bende. Aldığım kişiyle irtibata geçtim kullanıcı hatası sayacaklarını söylemişti. Yollarız kargo parası verip sonra garanti kapsamına almazlarsa verdiğimiz kargo parasıyla kalırız demişti. Gözüm yemedi açıkçası
Bende babama götürdüm 5 dakika da kart yuvasını değiştirdi verdi elime
Parada almadı
Baba garantili benim cihaz
Mustafa hocam babamda denizli de ama yazılımsal bir sorun var ise BABA garantisi kapsamına gireceğini sanmam
Mekaniksel bir problem olabileceğini düşünüyorsanız irtibata geçebiliriz. Ama garantisi varsa oraya gönderin.
Mekaniksel bir problem olabileceğini düşünüyorsanız irtibata geçebiliriz. Ama garantisi varsa oraya gönderin.