eylül ayında başlatmış olduğum çalışmalar ve şikayet dilekçeleri karşısında tarafıma bildirilmiş olan yazı hakkında kamu oyuna ve sporcu kardeşlerimizi bilgilendirmek isterim. bu konu ile ilgili önümüzdeki günlerde :
1 : çevre ve orman bakanlığına
2 : çevre ve şehircilik bakanlığına
3 : tabiat varlıkları koruma genel müdürlüğüne
4 : özel çevre koruma kurulu başkanlığına
5: fethiye güçbirliği turizm tanıtım ve tic. ltd. şti.'ne
ayrı ayrı şikayetimi bildirip, ilgili bakanlıktan randovi alarak durumu belirteceğim.
tarafıma bildirilenler kısaca şudur :
a : yatırım ve altyapı çalışömaları kapsamında 1700-1800 m pistleri tamamen parke ile kaplanmış, 1900 m pistinden mendos kavşağına kadar yaklaşık 8 km civarındaki stabilize yol parke ile kaplanarak modern hale getirilmiştir .
b : 1700 m pistine konuşlandırılmış kafetarya ve 1800 m pistine konuşlandırılmış profosyonel meteoroloji seti mevcuttur.
c: doğal yapı korunması, çevre temizliği , wc temizliği sağlanması
d : acil durum , arama kurtarma, ilkyardım ve sağlık odası, profosyonel dağcılık ekipmanları ve sağlık personeli bulundurma
şeklinde tarafıma bildirilmiştir. şimdi soruyorum sizlere bizlerden alınmış olunan bu ücretlerle nekadar biz hizmet alıyoruz, sizce alınan bu ücretlerin bir kısmı zaten devletin devlet olma politikasına göre yapılmayacak mıydı ?
durum avrupa insan haklarına ne kadar uygundur tartışılmalıdır.
netice karşısında çalışmalarımız devam edicektir. gerekli devlet erkanı ile konu paylaşılmalıdır. içimizde avukat, hakim, savcı arkadaşlarımız, abilerimiz vardır. kanaat önderleri olarak gerekli yasa ve kanuni haklarımızı tekrar gözden geçirerek gerekli tedbirleri alabiliriz diye düşünüyorum. bireysel olarakta kamu teşkilatlarına dava açılabildiğini hatırlıyorum.
durumu kamu oyuna duyurur, herkese kazasız belasız uçuşlar dilerim.
babadağ giriş ücretleri
Moderatör: Moderatör Ekibi
- Endurocu
- Ad Soyad: Ferdy Guven
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Mutlu yazina karsilik bir sey daha belirtmek isterim. Yonetmelikte Ambulans zorunlulugu vardir gecen sezon ambulans konulmadi ben sahsen dagda ticaret odasi baskanini gorup onunla direk bu konuyu konustum. Buda onemli bir konu senin muhattap alman gereken en onemli kisi ticaret odasi baskanidir. Cunku babadagin isletmesini ihaleyle Fethiye ticaret odasi aldi...
- webbi55
- Ad Soyad: Mutlu Erdönmez
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Zaten Valilik konuyu oraya aktardı. Oradan geldi bu sonuçlar. Kamu kurumları ile dahaca görüşülmedi. 1700 m tepesinde 2 saate yakın oturdum, orada kafetaryayı işleten 3 kişiden başka kimse göremedim, yani sağlık görevlisinin sabah 07:00 - 19.00 saatleri arasında olduğu meçhul. Bunlarla insanların gözlerini boyayamazlar. Herşey özelleşmiş ve Rant yerine dönmüş. Madem öyle neden 1 adette bedava tekne koymuyorlar oraya. Bildiğim kadarı ile bir tekne gidişi 300 Euro veya TL Civarında. Nerde bu devlet, nerde bu millet, nerde bu hizmet ???