Bilgide eksikliklerimiz varsa tamamlayalim. Konuya dahil olmak isteyenler konuyu dagitmadan gorüş bildirirlerse bizler de faydalanmış oluruz.
Sayın Hakan Cici, sizin bir başka baslık altında vermiş olduğunuz cevaplara istinaden, size bi kaç sorum olacak. Durumu kişiselleştirmeden, fazla dağitmadan, konuyu özünde tutmaya çalışarak varsa cevaplarinizi ilgiyle bekliyor olacağim.
Neden sizi başarisiz ve yetersiz gördüğümün sorularidir bunlar. Cevaplarinizla beni yanıldığıma ikna ederseniz, bu başarılarınızdan dolayı tebrik etmekte isterim.
Yanilgilarimdan kurtarin beni.
1)2009-2010-2011-2012 tarihlerinde düzenlemiş oldugunuz SKK kac adettir?
1-a) Bunlara kaç kursiyer katılmıştır?
1-b) Kaç kişi P3, kaç kişi P4, kaç kişi P5 almıştır?
2) P3 sınav sorularınız nelerdir? Gecebilir puan kaçtır?
2-a) P3 pilotundan uçuşta beklentileriniz nelerdir?
3) P4 sınav sorularınız nelerdir?
3-a) Yarışmalar, kuralları ve elektronik kullanimlariyla ilgili ayrica sinaviniz ya da bilgi paylasimlariniz oluyor mu?
3-b) P4 pilotundan beklentileriniz uçuş esnasinda nelerdir?
4) P5 sinav sorulariniz nelerdir?
4-a) Uluslararasi yarışmalara gidebilir yetkisini verdiğiniz pilotun hangi vasıflari taşıyor olmasi gerektiğini açiklarmisiniz?
5) P4 ile P5 pilotunu birbirinden ayiran hangi beklentileriniz var ve bunlari nasil değerlendiriyorsunuz?
6) Tüm bu seviyeler için yazilmiş bir eğitim notu, sınav sistemi, sınav sorulari, pilot seviyesi ve pilotun yapması gerekenlerle ilgili yazılı prosedürleriniz var mi? Varsa nelerdir?