Tüm havacı arkadaşlarımıza tekrar merhabalar,
Yoğun ilgi gören ilk sayımızdan sonra ikinci sayımızı da nihayet tamamlayıp beğeninize sunduk. Uzun çalışmalar neticesinde ortaya çıkan XC Türk, her yeni sayıda daha da iyi olacaktır. Olumlu olumsuz eleştiriden ve daha iyisi için önerilerinizden lütfen çekinmeyiniz. İşimizi kusursuz yaptığımızı düşünmüyor, kısıtlı imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Daha iyi bir noktaya hep beraber geleceğiz.
Bu sayımızda yayın platformumuzu değiştirdik. Artık XC Türk'e http://www.xcturk.com adresinden üyelik gerektirmeden ücretsiz şekilde ulaşabilirsiniz.
Yorumlarınızı bekliyoruz.
Hayırlı olsun...
Yasin KEÇEF
Tel:
0 324 3278369
0 532 7358260
0 505 9061655
0 542 2539154
XC Türk Ocak-Şubat (02) sayısı yayında...
Moderatör: Moderatör Ekibi
- peacemaker
- Ad Soyad: Yasin Keçef
- :
- Aldığı Beğeni: 2 / 0
- Pilot Menüsü:
- kenancifci
- Ad Soyad: Kenan Çifci
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
- peacemaker
- Ad Soyad: Yasin Keçef
- :
- Aldığı Beğeni: 2 / 0
- Pilot Menüsü:
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Daha iyisini hep beraber yapacağız. Olumlu yaklaşımlarınız bize moral ve güç veriyor.
İçerik konusunda bütün havacılara ihtiyacımız var. Payalaşabileceğiniz ne varsa bize ulaştırırsanız yayınlamaktan zevk duyarız. Yazılanlar sadece teknik olmak zorunda değil. Bir etkinlik, bir anı, okuduğunuz bir haber, konusu havacılık olduktan sonra hepsi olabilir.
Yazı yazamıyorum, imla hataları yapıyorum, düzgün cümle kuramıyorum, Türkçem kötü demeyin. Yazılarınız bize ulaştıktan sonra uzman editörümüz tarafından tekrar şekilleniyor. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.
Daha farklı neler yapabiliriz bizimle paylaşın lütfen.
Yazılarınızı, fotoğraflarınızı ve ilanlarınızı bekliyoruz
İçerik konusunda bütün havacılara ihtiyacımız var. Payalaşabileceğiniz ne varsa bize ulaştırırsanız yayınlamaktan zevk duyarız. Yazılanlar sadece teknik olmak zorunda değil. Bir etkinlik, bir anı, okuduğunuz bir haber, konusu havacılık olduktan sonra hepsi olabilir.
Yazı yazamıyorum, imla hataları yapıyorum, düzgün cümle kuramıyorum, Türkçem kötü demeyin. Yazılarınız bize ulaştıktan sonra uzman editörümüz tarafından tekrar şekilleniyor. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.
Daha farklı neler yapabiliriz bizimle paylaşın lütfen.
Yazılarınızı, fotoğraflarınızı ve ilanlarınızı bekliyoruz